Kayıp Şehir Kanal D

[video=youtube;lL0-q4FtTqI]http://www.youtube.com/watch?v=lL0-q4FtTqI[/video]

Kadir'i durdurmaya gelen Zehra galiba.

demek Kadir ile Aysel olayı orada bitiyor ancak bana öyle görünmüyor. Frgmanda İrfan Aysel'de beni seviyor derken Kadir'in yüzü allak bullak oluyor ayrıca Aysel'de Kadir'i düşünüyor bence Zehra ile Kadir'in geleceği yok gibi. Ama olsa iyi olur ağabeyine inat barii.

şu aysel ne kadınmış be kaç tane erkek deli divane oluyo peşinde her dediğini yaptırıyo erkeklerin gözleri ondan baska kimseyi görmüyo ne sanslı kadın yaa ethem hele ayselin bi dediğini iki etmiyo...bence kadir gitmezdir basrolde sonuçta

Son düzenleme:
Süper bölümdü yine... Aysel'in Ethem'in karsısında dimdik durması cok hosuma gidiyo benim. Aysel, Ethem'in yanından cıkarken Ethem'in gülmesini taklit etti ya koptum yemin ederim. kızın oyunculugu Takdir-e şayan...........

İnsallah Kadir'i durdurmaya gelen Aysel'dir. Sümsük Zehra, Kadir'e yakısmıyor. Zaten bütün bölüm boyunca aynı fistanla yataga girdi, bi pijama giyivereydi

Son düzenleme:
Gökçe Bahadır'ın oyunculuğu çok iyi..Yaprak dökümünde'de takip ediyordum ama kayıp şehirde tam anlamıyla oyunculuğunu göstermiş

Yaa Ethem ne numaralar çeviriyor ediyor ama bir kadının karşısında süt dökmüş kediye dönüyor ne korkuyor ama evlenmesinden başkasının olmasından ama Ethem onu gerçekten sevmiyor ki sadece dizinin dibinde olsun istiyor. Hep gelmesen de olur arada bir gel yeter diyor pislik herif. Takıntı yapmış resmen ruh hastası. Ama Aysel'in gülüşünü taklit etmesi süperdi koptumm. Kadir bu hafta İrfandan daha çok parladı dizide. Aysel Zehra'yı da alacak götürecek Kadir'e o gelen zehra. Ya çocuk neler yaptı ama kız gık demedi yaa sonra da çocuk gidiyorum deyince çığlık atıyor salak. Bence yine de sonları yok onların birşey yine Aysel ile Kadir'i birbirlerine çekecek.

ben o Zehra*yı Kadir*e yakıştırmıyorum. zaten anca surat asıp, çemkiriyor çocuğa

Aysel*in taklidine ben de çok güldüm. Ethem psikopatın teki zaten en son geberip gitcek dur bakalım ne zaman

dizide en gıcık anne karakterinden sonra oğlu İsmail...

Fragman cıkmıs ama bulamadım, kanal d'nin sitesinden izleyebilirsiniz.

Aysel, Zehra'yı götürmüş Kadir'i durdurmaya.

ya ben bu ayselle kadirin bakışmalarını hiç beğenmiyorum yine bi haltlar yapıcaklar galiba zehra için üzülüyorum yazık kıza kadirden hiç beklemezdim...

zehra ya çok gıcıkkkkk oluyorum. çocuk ne güzel aldı annesini dedesini çiçeğini çikolatasını geldi kızı ailesinden istemeye. neymişşş kadir le evlenmek istemiyormuş. sonra kadir dükkana yüzük gönderdi evlenme teklifi etti yok gene o zaman da hayır. daha ne yapsın çocuk. versinler zehra nın abisinin arkadaşına da gördün o zaman ben kadir i istemiyorum demeyi. o zaman görsün gurur nasıl yapılıyormuş :)

bence Zehra*nın babası Aysel ile Kadir*i gördü ama söyleyemiyor. zaten onların aşkı bana pek inandırıcı gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…