Kayıp Şehir Kanal D

dogru duyguyu dövmüslerdi, torpil konusuda islenmisti onu unutmusum.
zehranin ne yaptigi belli degil ztn, bakalim neler olacak.
daniel o askerlik mevzunu anlattigimda icim acidi, o konuyla ilgili bi kitap okumustum
gercekten cok aci verici seyler yasiyorlar ve bizim bunlardan hic haberimiz olmuyor maalesef.

Aslında şaşılacak birşey yok böyle olacagı baştan belliymiş kadir ve aysel başrol zaten dizi başlarken onların adı önce yazıyor yani senaryo önceden belliymiş orjinaline göre yapacaklar aslında bari ilk başta kadir ve aysel olsaydı bu kadar tepki alınmazdı

ya bu kadir acaba ickilide o yüzdenmi pas veriyor aysele....
eger öyle degilse, dizinin diger bölümleri daha bir heyecanli olacak....

Fragmani izleyince cok sasirdim.Aslinda Aysel'in Kadirden etkilendigi belliydi.Bakinca eriyor resmen.Fakat insan konduramiyor.Hatta esime soylemistim "bunlar acaba birbirinden mi hoslaniyorlar" diye.Esim "yok artik olur mu hic " demisti.Peeehhhhhhhh.Neler olacak bende cok merak ediyorum.

Son düzenleme:

evet canım hem tanıtım fotograflarından da belli oluyordu.

bu olaya tek sevinen benmiyim? en bastan beri Kadir ile Aysel'i yakıstırıyorudum. İkisi de zıt kutuplar cektiler birbirlerini iste

Kizlar bence bi ask yada iliski yasamicaklar,ama mutlaka bi cekim olucaktir aralarinda,aysel irfan o kadar herseyi yapti onun icin ama irfanla olmadi,olduysada surmedi tek gecede kaldi.
Kadirde o gururla olmaz diye dusunuyorum,irfana o kadar ahkam kesti,ki ethem faktorude cabasi.
Bence kadir sarhos zaten meyhaneden cikinca yasanicak o sahne sanirim,asikmisin sen bana diyince bi tokat yedi aysel,opusmdn sonrada yiyebilir o potansiyel var :)))
Merakla bekliyorum..daniel ile seher olayi bana cok itici geliyo,zaten hiccc sevemedim o danieli.
Zehrada ayri bi tripde,hayir ne bekliyoduki hemen,adam nikahmi kiyaydi sak diye,ki yine gitti adi konsun diye,zorakide olsa.
İsmaill ahh ismail.senden ve anandan nefret geldi.zeynebin evi terketmesini filan izleyemedim ama aferin ona,az bile sana..
Sanki kocaaaaa istanbulda baska semt kalmadi illede orasi olucak,bide cok ucuz olsa icim yanmicak.
Zynepde haketti ama gik demedi tmm kocacim tamam canim,al sana tmm tmm iste.
Sonunda oyle tepene cikarlar..

Bencede Kadir zehrayi sevmiyor.ona yaklasimi merhamet sevmek degil.hala zavalli diyor.bence kadirin kendine bile itiraf edemedigi aski var Aysele.

Bunların öpüşmesi anlık değil uzun zamanın patlaması bunlar aşkla öptü birbirini bence ya :O

ethemle eşinin sahnesinde çok duygulandım...kadın ben anneyim senin eşin olsam o evde durmazdımm dedi...gerçekten anne olmak çok farklı bişey insan her türlü fedakarlığı yapıyor..ayseli tutuyodum önceden ama gözümden düştü kadirle öpüşünce....zehra mıy mıy yapmasaydı keşke o kadar yüzük gönderdi süpriz yaptı kadir insan biraz yumuşar bu kadar da gurur olurmu yav...irfana olan oldu yine diyo ya başrole çıkamıyoruz figüranız falan hakkaten yine başrolde olamadı aysel olayında da...ben seherle danielin aşkına hayranım...bi an gerçekten gitcek sandım daniel gitseydi üzülürdüm vallaa

Kadirle ayseli yakıştıramadım ben,irfanla daha çok yakışıyorlardı bence.
Kadir aysele aşıkmış demek ki,öyle öpüştüler.
Zehranın gururu da saçmaydı,fazla abarttı.
Kadir keşke selmayla sevgili olsaydı.

Ethemin karısı evlenirken,ethemin ayseli sevdiğini biliyomuş,peki o zaman niye evlenmiş ki.

zehra da boşuna gurur yapıyor. iki gün gezdi diye seninle evlenmek zorunda mı çocuk?

ağlıyo bi de

meryem hanım bu kez ayseli parçalar

14. Bölümde Neler Olacak ?

Ayselle Kadirin Öpüşmesini İrfan Görmüyor

Kadir Herşeyi Arkasında Bırakıp Denize Açılmaya Karar Veriyor Tam gemiye Binecekken Aysel Zehrayı Arabayla Limana Götürüyor Koşarak yetişiyor birbirlerine sarılıyor kadir gitmekten vazgeçiyor sahilde şarapcıyla aralarında geçen konuşma tüyleri diken diken edecek

İrfanla Ayselin Bir Yatak Sahnesi var :)

Sadıkın Doğum Gününü Unutuyorlar Sadık triplerde

face,den

Gökçe Bahadır on numara bee, helal

[video=youtube;i-bcayWPdCk]http://www.youtube.com/watch?v=i-bcayWPdCk[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…