- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.163
-
- Konu Sahibi ince bilek
Ailesi televizyona çıksa daha çabuk bulunur.Evet benimde dikkatimi çekti. Acaba kaçırılmasındansa kendi kaçsın diye tesellimi buluyorlar bilmiyorumki
dün akşam show haberde yayınlanacaktı. Eve gelip çekim yapmışlar ama yayına yetişmediğini söyleyip yayınlamamışlar. Belki bugün yayınlanırAilesi televizyona çıksa daha çabuk bulunur.
Müge Anlı'nın proğramınada başvuru yapsınlar.dün akşam show haberde yayınlanacaktı. Eve gelip çekim yapmışlar ama yayına yetişmediğini söyleyip yayınlamamışlar. Belki bugün yayınlanır
Ne acı ya ülke'nin polisine değil Müge Anlı'sına güvendiğimiz bir duruma düştük.Aman çözülsünde nasıl olursa olsun.
Üzücü bir durum bu.İnsanın aklına çok seçenekler geliyor.
Ama bana masumane bir kaybolma hikayesi gibi gelmiyor.Umarım kısa sürede neticelendirilir.
Bu konuda müge anlı canım üstüne yok hemen Pazartesi gitsinler kayıpları hemen alıyorlar
Müge Anlı'nın proğramınada başvuru yapsınlar.
Aynen kızlars katılıyorum müge anlı anında bulur .. İnanılmaz bir seyirci kitlesi var , esnafı , taksicisi herkes izliyor o yüzdende polis soruşturmadından bile önce bulunuyor
Sanırım başvurmuşlar müge anlıya. Allah yardımcıları olsun. Bana sağ çıkmaz gibi geliyor :-(tez zamanda bulunur inşallah sağ salim