philly Guru Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2010 4.224 14.070 408 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #21 Payzin .!.: Phillyyyyyy inan bana rahat bir beş dakika resme bakakaldım Genişletmek için tıkla... Payzin BDV de bir kadin vardi surekli evde mi kaldim diye konu acan;ya da kismetleri icin konu acan. O bu haberi gormez insallah
Payzin .!.: Phillyyyyyy inan bana rahat bir beş dakika resme bakakaldım Genişletmek için tıkla... Payzin BDV de bir kadin vardi surekli evde mi kaldim diye konu acan;ya da kismetleri icin konu acan. O bu haberi gormez insallah
Pia Donna Saçlarım beyazlıyor, uzun uzun anlatamam herşeyi.. Pro Üye 15 Şubat 2017 1.176 3.967 133 Kûba 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #22 philly .!.: Payzin BDV de bir kadin vardi surekli evde mi kaldim diye konu acan;ya da kismetleri icin konu acan. O bu haberi gormez insallah Genişletmek için tıkla... Bence de görmesin inşallah çünkü bakkala gitmekte keramet var diye hemen soluğu bakkalda alabilir philly'cimm
philly .!.: Payzin BDV de bir kadin vardi surekli evde mi kaldim diye konu acan;ya da kismetleri icin konu acan. O bu haberi gormez insallah Genişletmek için tıkla... Bence de görmesin inşallah çünkü bakkala gitmekte keramet var diye hemen soluğu bakkalda alabilir philly'cimm