Z zeytinagaci Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2013 15.807 18.335 13 Ağustos 2015 Konu Sahibi zeytinagaci #21 bulca .!.: Alınca cogaltsin o zaman. Lazım olur. Genişletmek için tıkla... 10-15 tane yaptırır artık
F Fluttershy Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2009 2.122 502 13 Ağustos 2015 Konu Sahibi zeytinagaci #22 E devletten olmuyor mu
Z zeytinagaci Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2013 15.807 18.335 13 Ağustos 2015 Konu Sahibi zeytinagaci #23 Fluttershy .!.: E devletten olmuyor mu Genişletmek için tıkla... diploma bilgisi sorgulanıyor sanırım sadece ama 2008 den sonra mezun olanların
Fluttershy .!.: E devletten olmuyor mu Genişletmek için tıkla... diploma bilgisi sorgulanıyor sanırım sadece ama 2008 den sonra mezun olanların
N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.409 127.870 37 13 Ağustos 2015 Konu Sahibi zeytinagaci #24 ılk aldıgınızda noterden fotokobısını aslı gıbıdır yaptırsaydınız keske mıllı egıtımden ulasmanız gerekecek baya zorlu iş
ılk aldıgınızda noterden fotokobısını aslı gıbıdır yaptırsaydınız keske mıllı egıtımden ulasmanız gerekecek baya zorlu iş
Z zeytinagaci Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2013 15.807 18.335 13 Ağustos 2015 Konu Sahibi zeytinagaci #25 nscckts .!.: ılk aldıgınızda noterden fotokobısını aslı gıbıdır yaptırsaydınız keske mıllı egıtımden ulasmanız gerekecek baya zorlu iş Genişletmek için tıkla... yıllar önce almış o örneği de üstüne kahve dökmüş hatta :/ umursamamış ki hiç şimdi çekiyo cezasını uğraşsın dursun diycem de uğraşan ben oldum yine
nscckts .!.: ılk aldıgınızda noterden fotokobısını aslı gıbıdır yaptırsaydınız keske mıllı egıtımden ulasmanız gerekecek baya zorlu iş Genişletmek için tıkla... yıllar önce almış o örneği de üstüne kahve dökmüş hatta :/ umursamamış ki hiç şimdi çekiyo cezasını uğraşsın dursun diycem de uğraşan ben oldum yine
F Fluttershy Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2009 2.122 502 13 Ağustos 2015 Konu Sahibi zeytinagaci #26 zeytinagaci .!.: diploma bilgisi sorgulanıyor sanırım sadece ama 2008 den sonra mezun olanların Genişletmek için tıkla... Anladım canım Ben de bır kere okuldan bır kerede milli eğitimden alınıyor dıye biliyorum Ünv kaydı olan bırunden nıye lise diploması istenır ki ılkokuldan çıkıp unv kayıt yaptıramayacagına göre Umarım halledebılırsınız
zeytinagaci .!.: diploma bilgisi sorgulanıyor sanırım sadece ama 2008 den sonra mezun olanların Genişletmek için tıkla... Anladım canım Ben de bır kere okuldan bır kerede milli eğitimden alınıyor dıye biliyorum Ünv kaydı olan bırunden nıye lise diploması istenır ki ılkokuldan çıkıp unv kayıt yaptıramayacagına göre Umarım halledebılırsınız