- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
- Konu Sahibi incitanem
:mymeka::mymeka::mymeka:
once yap yap sonra ınkar ett senı analıktan atıyom :dilcikar:
yenı ana aranıyoo :ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:mymeka::mymeka::mymeka:
süpürgem elim daha iyi gibi bugün bıçaklardan uzak durmaya çalışıyorum
akşam 22.00 da sayım var ona göre şakkıdı
nerelerdesin sen loo çok özledim dön artık yuvanaa.s.
nan ıncıden ana oluyoda benden nedenn dana olmasın :dilcikar:
en kisa sürede gelicem Şeniz
gitmeden belki okumayanlariniz vardir diye size bir link veriyom
mutlaka bir göz atin:roflol::roflol:
hatta sizlerde yazin ask meeecerrelarinizi :1ninca: öpüldünüz milletttŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/seks-yaparken-yakalanan-var-mi-t212342/index19.html
yavyumm..sen emme böcüksun kısss...olsun anam senı kabul ederse benım dana kardesımsın..uğyr danamsın...Şeniz
:1shok: anam sen nerelerde gezıyon ole nan ama supermıs valla ısteyım sıkıntıdaydım cok ı oldu bende sen yakalandında onu yazdın sandım sabırla okudum bastan sona kadr yaa hırsıza cok guldum sonra bırı karısını cağırmıs ya gel buraya dıye ona bıde kaynanalara snır oldum ıns ayrı evde yasarız da böle seyler olmas :roflol:
nan bekarsan sen gezme öle topiklerde, zira tehlike arz ediyi senin icinnaniknanik
ben evlenme yolunda ilerlediğim için bakıyorum süprüşüm yanlış anlaşılmasın hem yaş itibarı ile o böcükten büyüğüm
ule danalar kampın gece kapıları açılmıştırrr gelin uleynnnn ::
sana serbes ule,
senin hep oralara takilman lazim kaydirigubbakcemile5
bulamadigin olursa da bbene sorabülüsün
hani cahil galma diye seyettim-tatlicadiarzu-
biraz sonra cikicam benim sayimi simdiden yapda, gece müsait olunca gelirim gine:jeyyar::CüvCüv::ecrin_bebek:
annarsin:roflol:
ben evlenme yolunda ilerlediğim için bakıyorum süprüşüm yanlış anlaşılmasın hem yaş itibarı ile o böcükten büyüğüm -tatlicadiarzu-
sus nen kart karıı bende bakrım ozmn neden lınk verdınız merak edıyom baktım :jeyyar:
haberin yok mu nan insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da meraktan gelirmiş :jeyyar:a
gelen gelsın bızım hocamız derdıkı azcık meraklı olsaydınız su kıtabı acıp bakrdnız o yuzden ben hep baktım acık kıtaplara :jeyyar: valla hocam öle öğrettı :1closedeyes:
bir öğretmen olarak itiraz ediyorum :1closedeyes:
her bir şeyin sebebini biz hocalardan buluyorsunuz sizi gidi öğrencilerr ahh ahhh :1closedeyes:
bak bunda haklısın evladımm mirmirmirmir
ama hocam hıc duydunuz sız ulan bu saygıszlık ne hocan kım oğlumm yada senı okutan hocanın.... demezler mı yalan mı :roflol:
anaaa nolmus la burda
geldim kayip danalari aramaya
bende yoktum kizlar
3 gündür hastanede kardesimin dogumunu bekledim cok yorgunum ama degdi sonunda bebisimizi kucagimiza aldik
akli olan cocuk istemez kizlar cok zormus dogum yapmak yaaaaaaa
anaaa nolmus la burda
geldim kayip danalari aramaya
bende yoktum kizlar
3 gündür hastanede kardesimin dogumunu bekledim cok yorgunum ama degdi sonunda bebisimizi kucagimiza aldik
akli olan cocuk istemez kizlar cok zormus dogum yapmak yaaaaaaa