kayıp danaları toplama kampı..

• Konu Sahibi incitanem
size sabah sabah kahve ısmarlıyorum çabuk herkes linke girsin english i seçsin makinaya para atıp kahvesini seçsin bardak dolunca mouse ile çeksin kihkihkihkih

Sende olmasan ablacım napıcaz bilem. Hem davet ediyor bir şeyde ikram etmiyor

• Konu Sahibi incitanem

Sende olmasan ablacım napıcaz bilem. Hem davet ediyor bir şeyde ikram etmiyor

kafemi kızım burası..toplama kampı adı üstündeee :mymeka: başka türlü bu kadar dana nasıl olur da biraraya gelirdiii şakkıdı

• Konu Sahibi incitanem
günaydın evhanımı ablammmmmmmmmm a.s.

• Konu Sahibi incitanem
verdiğim linkten için kahvelerinizi loo bozuluyorum bak möööööööööööööööööööö hatta moooooooooooo

• Konu Sahibi incitanem
benim karşıma niye kahve makinesi çıkmıyor yaww :uhm:

• Konu Sahibi incitanem
nereye kayboldunuz loo
size böyle çeşit çeşit çadırlar kurdurdum hatta çok lüx olanlarda mevcut isteyen istediğini seçsinde kampa başlayalım

• Konu Sahibi incitanem

Hani benim:sm_confused: ismim incik kafa:dilcikar:
Beni unutmuşsun,bende kızdım işte kaydirigubbakcemilegidiyorum gelmiyorum:çok üzgünüm:

• Konu Sahibi incitanem
Hani benim:sm_confused: ismim incik kafa:dilcikar:
Beni unutmuşsun,bende kızdım işte kaydirigubbakcemilegidiyorum gelmiyorum:çok üzgünüm:

aşkolsun bitanem...Sen mod olarak yoğun bir şahsiyetsin artık ya dana olarak geyik yapmaya vaktin olduğunda bulursun bizi diye şey etmedimdii

• Konu Sahibi incitanem
nereye kayboldunuz la danalar..çıbık gelin kampınızaa bak alıyom elime bıçak mıçak -tatlicadiarzu-

• Konu Sahibi incitanem

aşkolsun bitanem...Sen mod olarak yoğun bir şahsiyetsin artık ya dana olarak geyik yapmaya vaktin olduğunda bulursun bizi diye şey etmedimdii

kaydirigubbakcemile5Sizlere ayıracak vaktim her zaman olur canımsınkaydirigubbakcemile2
İsmimin altında sadece mod yazması sizleri ihmal edeceğim anlamına gelmiyor şekerimŞeniz
Ezbuz danasını görürsen ona iki çift lafım olucak söylersin tamam canım:1ninca:

nereye kayboldunuz la danalar..çıbık gelin kampınızaa bak alıyom elime bıçak mıçak -tatlicadiarzu-

gamyoncuiremsuAdıvar kendi yok burada,ama diğer danaları göremedim Larisada buralardaydı amafisfisfis,dur seslenelim bir Larisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…