kayıp danaları toplama kampı..

size sabah sabah kahve ısmarlıyorum çabuk herkes linke girsin english i seçsin makinaya para atıp kahvesini seçsin bardak dolunca mouse ile çeksin kihkihkihkih

Sende olmasan ablacım napıcaz bilem. Hem davet ediyor bir şeyde ikram etmiyor :kahve:

Sende olmasan ablacım napıcaz bilem. Hem davet ediyor bir şeyde ikram etmiyor :kahve:

kafemi kızım burası..toplama kampı adı üstündeee :mymeka: başka türlü bu kadar dana nasıl olur da biraraya gelirdiii şakkıdı

goodmorningcritterwithcqk5.jpg

günaydın evhanımı ablammmmmmmmmm a.s.

verdiğim linkten için kahvelerinizi loo bozuluyorum bak möööööööööööööööööööö hatta moooooooooooo

benim karşıma niye kahve makinesi çıkmıyor yaww :uhm:

nereye kayboldunuz loo
size böyle çeşit çeşit çadırlar kurdurdum hatta çok lüx olanlarda mevcut isteyen istediğini seçsinde kampa başlayalım
2007campfs3.jpg

dfghghgsdzhdfhrfhbftgtqa2.png

cadirqu8.jpg

goksunazkampfb5.jpg

35867hx9.jpg

Dikkat dikkat !!!!!!yasakkelime
Uzun süredir gece ve geyik aleminde görülmeyen kk nın geyik danalarının bir araya getirilmesi için seferberlik ilan edilmiştir.
Başta ezbuz ve dishe olmak üzere,casmin,smhsmh,gözek,süpürge,barçman ablam,ev-hanımı ablam,marul kafa mavrulam ve diğer geyik danaları ikinci bir emre kadar by kampa kapatılmanız öngörülmüştür
Bilginizeeeeeeeeeeee...........

Hani benim:sm_confused: ismim incik kafa:dilcikar:
Beni unutmuşsun,bende kızdım işte kaydirigubbakcemilegidiyorum gelmiyorum:çok üzgünüm:

Hani benim:sm_confused: ismim incik kafa:dilcikar:
Beni unutmuşsun,bende kızdım işte kaydirigubbakcemilegidiyorum gelmiyorum:çok üzgünüm:

aşkolsun bitanem...Sen mod olarak yoğun bir şahsiyetsin artık ya dana olarak geyik yapmaya vaktin olduğunda bulursun bizi diye şey etmedimdii :eek:

nereye kayboldunuz la danalar..çıbık gelin kampınızaa bak alıyom elime bıçak mıçak -tatlicadiarzu-

aşkolsun bitanem...Sen mod olarak yoğun bir şahsiyetsin artık ya dana olarak geyik yapmaya vaktin olduğunda bulursun bizi diye şey etmedimdii :eek:

kaydirigubbakcemile5Sizlere ayıracak vaktim her zaman olur canımsınkaydirigubbakcemile2
İsmimin altında sadece mod yazması sizleri ihmal edeceğim anlamına gelmiyor şekerimŞeniz
Ezbuz danasını görürsen ona iki çift lafım olucak söylersin tamam canım:1ninca:

nereye kayboldunuz la danalar..çıbık gelin kampınızaa bak alıyom elime bıçak mıçak -tatlicadiarzu-

gamyoncuiremsuAdıvar kendi yok burada,ama diğer danaları göremedim Larisada buralardaydı amafisfisfis,dur seslenelim bir Larisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1hug:

X