kayıp danaları toplama kampı..

noliy burda bakam :icecream:

ben geldimmmmmmmmmmmmm :icecream:
benim kuzucuklarım bugün aşı olduu kıyamam nasıl ağladılarrr senağlama

ben geldim nöliy burda tepişiyonuzmu
bakem :)

taze otda varsa süper olur becokacimcoook:smiley-cool:

ot mu al sna ot gamyoncuiremsu

ister yerden otla istersen 5 yetale ver :roflol:

ot.gif

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aloooooooooooooooooo ev sahibi dana geldi diyom mmmmmmmmmmmmmmöööööööööööööööööööööööö :mymeka:

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aloooooooooooooooooo ev sahibi dana geldi diyom mmmmmmmmmmmmmmöööööööööööööööööööööööö :mymeka:

napalım laa geldınse kırmızı halı mı sercez sanakaydirigubbakcemile
hem ona ev sahıbı deel ahır sahıbı denırkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

seninmi tatlım bu topic hoş geldin çok tatlısınız yav ne güsel arkadaşlık kurmuşsunuz okadar canım sıkkındıki sizlerin neşesini görünce bende keiflendim hadi benide alın aranıza canım sıkılıyor

napalım laa geldınse kırmızı halı mı sercez sanakaydirigubbakcemile
hem ona ev sahıbı deel ahır sahıbı denırkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

serrrrrrrrrrrrrr banane :1closedeyes:

bu arada şimdiden söylüyorum ev sahibi pardon ahır sahibi kaydirigubbakcemile3 dananız akşam kampta olamayacak..Olsa da geç saatte gelir çünküm misafirliğe davetli..Ben yokum diye firar falan etmeyin kapıya alarm ve güvenlik kamerası taktırdım ona göreee :jeyyar:

bu arada şimdiden söylüyorum ev sahibi pardon ahır sahibi kaydirigubbakcemile3 dananız akşam kampta olamayacak..Olsa da geç saatte gelir çünküm misafirliğe davetli..Ben yokum diye firar falan etmeyin kapıya alarm ve güvenlik kamerası taktırdım ona göreee :jeyyar:

depol gıt..:mymeka:
aksama bende yokum zaten:icecream:

walla ıncı danası aksama ısyan cıkar bu dana mısafırlıge gıdıyo bız danaları ahıra baglamıs olmaz kesın ısyan cıkar bak soylemedı deme

walla ıncı danası aksama ısyan cıkar bu dana mısafırlıge gıdıyo bız danaları ahıra baglamıs olmaz kesın ısyan cıkar bak soylemedı deme

isyan çıkartanı karşı mezbahaya gönderirim ona göre ayağınızı denk alın cokacimcoook

iyi sohbetler kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr

X