kayıp danaları toplama kampı..

Danacıklar cici danacıklar mööööööööööö mööööööööööö :jeyyar: :jeyyar:

işte ben yuzerek dalarak okyonusları aşarak geldım...danacıkcıklaaaaaarrrrr..

incim baş danam nerdesın...kısss anaaaaaammmm.....acııııım

anam ıskence oldu hee error gordukce delıresım geldı ve sonunda delırdım

ya resım oncekınde cıkmadı galıba danalar....

ahaaaa buyuk bas dananız geldı her ne kadar cagırmadıysanız da

kızlar bosyere topıgı acan danamızı aramayın kendısı suan yemekteler

möööööööööööööö möööööööööööööööööö

kız böcuk kımıldama açız surda

soldan saga incitanem,duygu çıkmazı,ugur böcügü

dıleğım bısey cıkmadı nan merak ettım kendımı koy hadı

kayıp danalar ıncıtanemın çagrısı uzerıne yola koyulurlar

ulen cıkmıyonuz ne yapım ben

düğün kovalıyorum kaynım evlendi ankaradayım az kaldı gelecembekle beni inci köftesi :lepi::jeyyar:

hoşgeldin dileğim..çağrıya gerek yok kendini dana hisseden herkese yer var burda..
Ayrıca ben ev hanımı değilim veya sizler gibi masa başı iş de yapmıyorum..Okulda ufak minik danacıklarım var onlarla uğraşıyorum.O yüzden eve gelince kk ya girebiliyorum hiç arkamdan mööö leyip beni aramayın bu saatlerden önce...
Ek olarak kk daki yavaşlıktan dolayı kampın sayımları geçici olarak durdurulmuştur.Girebilenler möö lesinn..:icecream:

hoşgeldin dileğim..çağrıya gerek yok kendini dana hisseden herkese yer var burda..
Ayrıca ben ev hanımı değilim veya sizler gibi masa başı iş de yapmıyorum..Okulda ufak minik danacıklarım var onlarla uğraşıyorum.O yüzden eve gelince kk ya girebiliyorum hiç arkamdan mööö leyip beni aramayın bu saatlerden önce...
Ek olarak kk daki yavaşlıktan dolayı kampın sayımları geçici olarak durdurulmuştur.Girebilenler möö lesinn..:icecream:

kıss incim nerdesın yaaaaaa...hıç yoksun be yahuuu.....baş dana...terki dıyar eyledi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…