kayıp danaları toplama kampı..

buraya da geldi catirttt diye bi ses emmekaydirigubbakcemile5

ayip ayip ne isi varmis bekar kisminin öle yerlerde oturun edebinizleyasakkelime
sonra gelip konu aciyonuz söle olmusmudur? böle olmusmudur? diye:roflol:

konuş süprüşüm kim tutar seni

nan nazar etyen güzelliğime:mymeka:maşallah de:1closedeyes:

nazar etmem merak etme baksana nazar olmasın dıe kocaman gzluk takmışın bı cırkınlık olsunda değmesın nazr dıe ama uzulme her guzelın bı bozarı vardr kaydirigubbakcemile3

buraya da geldi catirttt diye bi ses emmekaydirigubbakcemile5

ayip ayip ne isi varmis bekar kisminin öle yerlerde oturun edebinizleyasakkelime
sonra gelip konu aciyonuz söle olmusmudur? böle olmusmudur? diye:roflol:

ben hıc grmezdım anacım aama sen mıydın hatrlamıyom bırısı lınk verdı merak ettım okudukca okuyasım gelıyodu sabırla tum sayfaalrı okuudum ve ben asla yakalanmam tecruce oldu iş pesındeyken yane :jeyyar:

ahh ahh şu yeni nesil görüyon mu süprüşümmm taş yağacak kafamıza taşşş

nan sen ancak kendini övmüşüsün dana:roflol::roflol:

hiç de bilem iyi oku :1closedeyes: benim bitanecik güzeller güzeli danam demiştim sengözlerimebaksanab yoksa dememiş miyim kafamçokkarıştı

gevezeler sizi vıdı vıdı vıdıınaniknanik
hadi ben kaçıyorum herkese iyi geceler kokulu kokulu öpüyorum herbiriciğiniziŞeniz

ben bekar olmakla övünüyorum evlenip ne yapacak

bekarlık = sultanlık:lepi:

evlenince neler yapıldığını gözek olsa güzel anlatırdı size ama ben seneye bizzat verecem bunun cevabını size

Küllüyen yalan öle is edermiyim hec-tatlicadiarzu-
okudukca okuyasin geldi ha:roflol:

he yakinda yagar incim bu yeni nesil cok fena:roflol:

nan soruna cevap verdim git ara bul sayfaların içinde bir daha yazdırma bana :mymeka:

CADIARZU

bak orda bıle cocukların yanında sey etmeyın ornek oluyonuz demıslerdı sımdık lınkı verenın hıc gunahı yok mu ayol -tatlicadiarzu- var tabıkınee
haa soruma cvp alamadım deıdmkı bı yerını mı kestın CADIARZU

gevezeler sizi vıdı vıdı vıdıınaniknanik
hadi ben kaçıyorum herkese iyi geceler kokulu kokulu öpüyorum herbiriciğiniziŞeniz

demi aplam çok geveze bunlarnaniknanik giderken benide bırak güzelllik uykumu almam lazım sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…