Kayıp çocuklarla ilgili son gelişme!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Tokat'ın Reşadiye İlçesi’nde 24 gün önce kaybolan komşu çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı’yı ...

Kayıp çocuklar için Kelkit Çayı’nda yeniden arama başlatıldı

Milliyet'te yer alan habere göre
Tokat'ın Reşadiye İlçesi’nde 24 gün önce kaybolan komşu çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı’yı Kelkit Çayı üzerinde yapılan çalışmalara bu sabah yeniden başlandı. 25 kilometrelik alanın yeniden aranacağı bildirildi.

Reşadiye’de Çermik Mahallesi’nde 24 gün önce kaybolan Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan’ı arama çalışmaları bugün yeniden başladı.

Sivas’ın Suşehri İlçesinde bulunan Kılıçkaya barajının kapakları kapatılarak su seviyesinin düşürüldüğü Kelkit Çayı üzerinde önceki gün etkili olan kar yağışı dolayısıyla ara verilen çalışmalara, bu Sabah yeniden başlandı. Kaymakam Faruk Erdem’in telimatları doğrultusunda ilçeye gelen AFAD ekipleri çocukların en son görüldüğü yer ile hidroelektrik santralinin bulunduğu yaklaşık 25 kilometrelik alan üzerinde çalışma başlattı. Suya indirilen bot içerisinde çalışma yürüten AFAD ekipleri kayıp çocukların izini sürdü. Ancak çocukların izine rastlayamayan ekiplerin 3 gün daha ilçede çalışma yapacağı öğrenildi.

Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen 4 kişilik özel ekibin ilçedeki çalışması ise sürüyor. Şu ana kadar ilçede yaklaşık 200 kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Sanırım kış olmasınında etkisi var bulunamadıklarının, umarım bulunurlar ,mutlu sonla biter bu trajedi

Haberlerde ya da internette her gordugumde icim aciyo... Insallah biri evine almistir bu karda sogukta hala yasiyolarsa tabi insallah yasiyolardir cikarlar bi yerden diye dusunmek istiyorum

Ailelere yazik ya.
Keske hemen bulsalar.
Ama diger konudada belirtmistim.
Bence bi kacirilma olayi soz konusu.
Pamirde ne olmustu? Polisler araya araya bir etti ve cika cika bedeni onceden bakilmis olan havuzda bulundu. Bence kacirildilar yakin bi kisi tarafindan ve arama ekiplerinin izini surup, tamda bi onceki bakilmis yere koydular yavrulari.
Insallah yasiyorlardir, ama umitler azaliyor maalesefki.

Allah ailelerine sabır versin. Bu belirsizlik gibisi yoktur herhal. İnşallah canlı bulunurlar diyelim. Ama umut da varmı bilmem

Pamircik geldi aklima ah yavrum nasil cikmista gitmis evden bu yavrucaklarada cok üzülüyorum Allah anne babasına sabir versin

Pamircik geldi aklima ah yavrum nasil cikmista gitmis evden bu yavrucaklarada cok üzülüyorum Allah anne babasına sabir versin

Minicik yavrucaklar hepsi.
Gercektende sabir versin rabbim.
Su zamana kadar elbet cikmalari lazimdi bu cocuklarin egerki hala hayattalarsa.

Minicik yavrucaklar hepsi.
Gercektende sabir versin rabbim.
Su zamana kadar elbet cikmalari lazimdi bu cocuklarin egerki hala hayattalarsa.
O sogukta yavrucaklar 3 saat disarda kalsa zaten zaturre olurdu kim bilir ne geldi baslarina

O sogukta yavrucaklar 3 saat disarda kalsa zaten zaturre olurdu kim bilir ne geldi baslarina

Tek ihtimal öldururmus olmalari maalesef.
Havalar daha sogumadan once kaybolmuslardi. Oynamaya gittiler soguktan dondular diyemeyiz. En fazla 2 gune geri gelirlerdi. Eger birisi kacirmis ali koyuyor dilendiryor olsa; kac gundur tum turkiye haberlere yuzlerini gordu. Tanirlar yolda sokakta. Tek ihtimal ölmus olmalari.
Keske yasiyor olsalar haksiz ciksam ben burda, insallahta oyle bisy olur.
Bi umit.

İnsallah sag saglim bulunurlar. Rabbim esirgesin butun yavrularimizi. Zorr cok zor belirsizlik.

İnsallah sag saglim bulunurlar bir an once kac gundur aileleri perisan olmustur Allah sabir versin belirsizlik en kötüsü iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…