Kayıp anne evli çifte şok yaşattı!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
7 yıldır evli olan Brezilyalı çift, uzun süre kayıp annelerini aradı. Bulduklarında ise öğrendikleri gerçekle şok oldular.

Brezilyalı çift, kayıp annelerini ararlarken hayatlarının şokunu yaşadı. Brezilyalı 39 yaşındaki Adriana ve 37 yaşındaki kocası Leandro tüm hayatları boyunca kendilerini terk eden annelerini aradı. Bir radyo programında ise kayıp annelerinin izine rastlayan çift öğrendikleri gerçekle büyük bir şok yaşadılar. Evli çiftin anneleri aynı kadındı. 7 yıldır evli olan ve 6 yaşında bir kızları olan çift, bu habere rağmen evliliklerini sürdürme kararı aldılar.

İngiliz Daily Mirror gazetesinin haberine göre kayıp annelerini bulan çift yakında anneleriyle görüşmeyi planlıyorlar.

Adriana bu olay sonrası şunları söyledi; "Tabii ki bunu önceden bilseydik her şey farklı olurdu ama biz birbirimize aşığız. Annelerimizin isimlerinin aynı olmasını sadece bir tesadüf olarak düşündük. Bir aile toplantısı gerçekleştirdik ve evliliğimizi sürdürme kararı aldık" milliyet

kan bağının değil ahlak değerlerinin nikahta etkili olduğunu görmüş olduk, insanlar o kardeştir onunla evlenilmez, o kayınpederdir ona haram olmaz, dayıdır nikah düşmez diye düşündüklerinden rahat oluyorlar ama halbuki kan bağı olduğu bilinmediğinde insan kardeşiyle bile evlenebiliyor, ona aşık olabiliyor, çekici bulup sevişebiliyor. çünkü mesele yetiştirilme tarzında, sapık yetiştirirsen gelinine sarkıyor, düzgün yetiştirirsen kuzenine bile kardeşim gözüyle bakıyor.

kan bağının değil ahlak değerlerinin nikahta etkili olduğunu görmüş olduk, insanlar o kardeştir onunla evlenilmez, o kayınpederdir ona haram olmaz, dayıdır nikah düşmez diye düşündüklerinden rahat oluyorlar ama halbuki kan bağı olduğu bilinmediğinde insan kardeşiyle bile evlenebiliyor, ona aşık olabiliyor, çekici bulup sevişebiliyor. çünkü mesele yetiştirilme tarzında, sapık yetiştirirsen gelinine sarkıyor, düzgün yetiştirirsen kuzenine bile kardeşim gözüyle bakıyor.

ama ben yine de evliliklerine devam etmelerini garipsedim, ne bileyim kardeş ya:26:

türkiyede de böle olayların olduğuna eminim....çünkü her kapıda bir çocuk doğuruyorlar sonra yurtlara babalarının yanlarına kopuk hayatlar sonuç şekil.a:ssz:

:53: kardeşiyle evlenmiş bilmeden ve çocukları dahi var ve evliliğe devam ediyorlar:53:

kulturumun gozunu seveyim..bizde kiz istendiginde iki tarafinda annesi babasi olur..hic yoksa arastirilir edilir...

cok kotu yaa...

:30: allahım sen kerimsin
çok korkunçç

ama ben yine de evliliklerine devam etmelerini garipsedim, ne bileyim kardeş ya:26:

kerdeşlik duyguları yok ki, o yüzden devam ediyorlar. bi insan senin kardeşin de olsa bilmesen mesela, ona aşık olsan çocuğunuz olsa nasıl boşanırsın nasıl aşkın biter?

:53: :53: aaaa olaya bak koskaca dünyada kardeşinimi bulmuş evlenmişşşş :30::30::1::1::1:

Ne kadar garip yalnız o kadar insan arasında kardeşe denk gelmek.:26:

kerdeşlik duyguları yok ki, o yüzden devam ediyorlar. bi insan senin kardeşin de olsa bilmesen mesela, ona aşık olsan çocuğunuz olsa nasıl boşanırsın nasıl aşkın biter?

ay sus benzetme, kendimi kadının yerine koyabilmem mümkün değil, bu konuda empati işlemedi:52:

7 yıl boyunca hiç mi fotoları falan denk gelmedi yada konusu açılıp benzerlikler farkedilmedi, soyadı falanda mı bilinmiyor, akrabalarda mı hiç yok..
çok saçma geldi bana yahu :31:

Back