• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalideyi sevemiyorum bir türlü ne yapcam ben ;(

Mermer iyi taştan iyilik iki baştan canım
sen ne kadar sevmeye çalışırsan çalış o böyle yaptıkça nasıl sevebilirsin
Ama kotu olan bn oluyorum esim de ne yapsin garibim yaşlandi cocuklasiyi idare et diyo. Sirf onun icin sevmek istiyorim bn yağ yakamam sevmedigim insana guler yuzlu olamıyorum yalakalik yapamiyorum kisaca. Esimde biliyo sevmedigimi seveceksiniz birbirinizi diyo . O uzulunce bn daha cok üzülüyorum

O kadar yapmacık ki bi türlü sevemiyorim cok itici geliyor bana konuşmak bile gelmiyo içimden ;( oda beni sevmiyo eminim. Ama bn onun hallerini gördükçe buz gibiyim ona bn boyle olmak istemiyorum iyi olayım ona diyorim ama beceremiyorum...
Ay canım al benden de o kadar.. Sende sevmek zorunda değilsin bir araya gelince gülümse geç saygısızlık yapma öyle takıl... Bende şahsen hoşlanmıyorum kendisinden çok itici ve patavatsız nişanlım da farkında idare et askım diyo hallediyoruz.

Ay canım al benden de o kadar.. Sende sevmek zorunda değilsin bir araya gelince gülümse geç saygısızlık yapma öyle takıl... Bende şahsen hoşlanmıyorum kendisinden çok itici ve patavatsız nişanlım da farkında idare et askım diyo hallediyoruz.
Bn idare edemiyorum ama ;( kendimi hep ezdirmemeye çalışıyorum ne olursa hemen cvp veriyorum haksizliga hic gelemem. Bi kere goz yumsam he ezecek tip. Kendi himayesi altina almaya calisiyo. Esim evde yokken neymis onun yanina inecekmisim orda oturcam falan filan. Gelmiyorum deyince surat asip kapiyo teli. Isine geldigi gibi hep . Oyle olunca bnde konusmuyorum gulmuyorum ona karsi. Kendi evimde yalniz kalmamam icin cabaliyo resmen. Eve bnm ailemdeb biri gelse surat asiyo iyi diyi hemen. Esim yokken ailemde kaldim 1 hafta ailemle konusmadi bnmle hic konusmadi . Ne demek yai bu onlar bnm ailem se kimsin de onlar gelince yada onlara gidince surat asiyosun. Esime deyince de yok oyle yapmamıştir sen yalnis anladın oyle dusunmez baska seye cani sıkılmistir falan diyo. Kala kaliyom oyle

Back
X