• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideyi memnun edebilmek..

düşüncede mantıklı ve olgunum ama icraatta pek öyle değilim:) hemen sinirlenip boşuna eşimle aramı bozuyorum. benim derdim şimdi gitmeden onu memnun etmek öyle göndermek. bunun için ne yapmalıyım.çünkü kendisi kötü biri değil sadece lafını bilmez hiç

çok yapmacık olmadan Annecım felan diyin böğrek yapın .. ona ıyı davranınca o utanır zaten siz onun sevdiği yemekleri yapın çok yapmacık olmadan iyi davranın .. bügün ne yapalım diye sorun hava alalımmı diyip dışarda biraz dolaşın.. anlayacaktır hatasını ve sizin bu davranışlaınız onun patavatsızlıklarını azaltacaktır. diye düşünüyorum :)..:42:

yolluk bişeyler hazırla, hediye falan al, kayınvalidene geldiginden memnun oldugunu ifade eden sözler özellikle eşinin yanında söyle....
böylelikle konu kapanır

ya sen neden suratınıastınki, böyle birşeyi yapmamışşsın, ne diye gocundunki, kadın öylesine söylemiş işte...illaki senimi ima ediyor yani..

Benim kendimce konu değil bunlar…yani asırlardır kayınvalide adı üstünde antipatik bir isim. Hem uzakmışsınız gerek yok kasmaya.salla gitsin.hem kendi ağzının tadını hem de kocanın ağzının tadını kaçırma..yarın yanında olmayacak kaynanan için de negatiflik toplama. Benim eşimin babaannesi geldi bize..annemler de hoş geldin demeye geldi ki elleri kolları dolu baklavalar börekler…giderken annemin bana içinde yiyecek getirdiği boş kabı vardı. Kadın bana annem gidince ne verdin annene dedi..allam ölecem bişey vermedim dedim. Elinde bişey vardı dedi. Ya kadının kendi boş tabağı dedim…
Ya şimdi ölmek istiyorum beni kendi köyündeki kızlarla karıştırdı beni herhalde ki ben ekonomik özgürlü olan çalışan bir kadınım. Eşime söyledim muhabbetine bakma sen ona bizim köyde öyle dedi. Yaşlı de, kuşak farkı de ne derse de ama salla gitsin.

Back