ya benim söylerken bile utanacağım bi şeytv de bi şey izlerken geçti de konusu. kızlar erkeklerle her haltı yiyip sonra evleniyorlar evlenmeden önce de diktiriyorlarmış x'e (eşime yani) de söyledim o da oluyordur anne dedi diyor.... biz nişanlıyken böyle söylemiş eşime onu bana söylüyor....
k.validem benim hakkımda asla böyle bi şey düşünmez.öylesine söylenmiş bi söz ama ben kırıldım çok yine de sanki bana karşı uyarır gibi eşimi. cevap vermedim ama
bana sen alınganlık yapmışsın gibi geldi peki sen ne cevap verdin...toparlanacak bir durumda mı durum diye merak ettiğim için soruyorum...
bence üzerinize bile alınmamanız gerekirdi.kendinizi bildikten sonra eşinizde böle düşünüyor sizi biliyor gülüp geçseydiniz.elini öpün evinize davet edin kardeşlerle beraber güzel bi yemek yiyin.bazen sözün ifade edemediğini tavırlar anlatır.oda sizden memnun gider.
o zaman ben onları yemeğe çağırayım hafta sonu inşallh gelirler biraz uzak da 1 saat kadar yani.zaten o da kinci biri değildir. iki güzel laf etsem hemen eski haline döner. gece de ağlamış galiba ben surat yapınca istenmediğini düşünüp. üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?