- 24 Mayıs 2018
- 88
- 37
- 3
- Konu Sahibi Darklizard
-
Sen nasıl nişanlını eline aldın canım ne yapmam lazım benim şimdi. Nişanlım onların iyi niyetle karıştığını söylüyor ama ben kendi hayatımı yaşayamayacak mıyım nasıl yapmalıyımCanim merhaba benimde kv den nisanliyken ayni sizinki gibiydi surekli yonlendirme cabalari surekli karisma havasinda.Ben bunun evliliktede boyle olucagini istemedigimden esimi yavas yavas doldura doldura annesine karsi cephe almasiyla yendim.Ayni apartmanda oturuyorduk en son baska yere gectik yani kisacasi canim is sende bitiyo ipleri eline verirsen usak olursun tatlim ama nisanlini ve kocani iyi yonlendirirsen ipleri eline alirsin.
Ben sizin yerinizde olsam güzel bir üslupla fikirlerimi söyleyip onun söylediklerini kibarca reddederdimŞuan nişanlıyım kına günü herkes bilir ki bi normal kına elbisesi giyilir bide kına yakılacagi zaman bindalli giyinir bunu bilmeyen yoktur ama kayinvalidem gerek yok birini giy yeter diyor ve kına kiyafetleri tamamen bize ait biz alıcaz yani niye böyle yapiyor ya sürekli her şeye karışıp yönetme derdinde evlenince daha çok karışır bu Allah bilir napcam nasıl karıştırtmam nasıl arama mesafe koyarım yani tek kına için değil nomalde de her şeye müdahale etme derdinde
Sen nasıl nişanlını eline aldın canım ne yapmam lazım benim şimdi. Nişanlım onların iyi niyetle karıştığını söylüyor ama ben kendi hayatımı yaşayamayacak mıyım nasıl yapmalıyım
Çok teşekkür ederim canm başka tavsiyelerin olursa her zaman dinlerimValla canim nisanlimla iyi vakit gecirirken mutlu edip arada alttan alttan isliyordum ama kirici olmadan once acaba beni sevmiyolar mi gibisinden aklina onu sokmaya calistim ama
dedigim gibi yavas olmalisin en son evlendigimde kv benim evime girip camasir ilaclarimi alip kullaniyodu boyle boyle isleyerek kv den kurtuldum canim sana onerim kirici olmadan iyi zamanini denk getirip alttan alta islemen
Ne yalan söylüyüm sevmiyorum sevemiyorum da zoraki evleniyorum bide istediklerim olmayınca hepten deliriyorumHer konuda detay vermeyerek. Sorarsa üstünkörü cevaplayarak.
Fikir beyan ettikçe "ben böyle istiyorum" veya "uygun olan budur" diye altına bastırarak kararının arkasında durarak.
Herkesin kendine kadar aklı var zaten. He bu demek değil ki büyüklerin uyarılarını hepten kulak ardı edelim. Ama kına gecesi elbisesi gibi bir şeyde kv karar merci değildir. İnsanların duracağı yeri kişi kendi belirler..
Ama kınadan daha önemli problemlerin var diye düşünüyorum. Nişanlını sevmiyorsun ama hızla evliliğe doğru gidiyorsun..
Ne yalan söylüyüm sevmiyorum sevemiyorum da zoraki evleniyorum bide istediklerim olmayınca hepten deliriyorum
Ahh herkestemi ayni sorun soz takildigindan itibaren benimde bu durum vardi tatli dil yilani deliginden cikarir sozu cok dogru zamanla nisanlimlada bir olup engelleri astik.Şuan nişanlıyım kına günü herkes bilir ki bi normal kına elbisesi giyilir bide kına yakılacagi zaman bindalli giyinir bunu bilmeyen yoktur ama kayinvalidem gerek yok birini giy yeter diyor ve kına kiyafetleri tamamen bize ait biz alıcaz yani niye böyle yapiyor ya sürekli her şeye karışıp yönetme derdinde evlenince daha çok karışır bu Allah bilir napcam nasıl karıştırtmam nasıl arama mesafe koyarım yani tek kına için değil nomalde de her şeye müdahale etme derdinde
Rabbim sizin gibisini evlerden ırak tutsun.Ne yalan söylüyüm sevmiyorum sevemiyorum da zoraki evleniyorum bide istediklerim olmayınca hepten deliriyorum
merhabalar, kına elbisesi gelinlik bindallı vs bunlar sadce sizin istediğinize sizin zevkinize göre olması gereken kıyafetler, evlenene kadar çok ciddi söylüyorum içinize ne siniyorsa onu giyin onu yapın tabiki kv saygınızı bozmayınız bu sorunu çözecek tek kişi eşiniz siz hiç bu tür konuşmalara katılmayın polemiğe hiç girmeyin siz eşinize eşiniz ailesine , bu süreci hep böyle devam ettirin eşiniz söylerse kötü olmaz ama siz söylerseniz kötü olursunuz sivri dilli gelin olursunuz uyanık gelin olursunuz ukala gelin olursunuz burnu büyük gelin olursunuz başına buyruk gelin olursunuz ,
EN İYİSİ SİZ AKILLI GELİN OLUN EŞİNİZE EŞİNİZ AİLESİNE :)
SEVGİLERLE..
Benimki de ole dedi bende gelinlik alırken bindalli veriyolardi ona solemedim kınayeri tuttuğumdan haberi bile yok. Arada soruyo bakıyorum diyorum çünkü ne kadar çok sorarsak herşeye ne gerek var diyolar bi kınada giycem abiye kaldi onuda solemicem bazi seyleri kendiniz yaparsanız o da susuyor ve karismiyor.Şuan nişanlıyım kına günü herkes bilir ki bi normal kına elbisesi giyilir bide kına yakılacagi zaman bindalli giyinir bunu bilmeyen yoktur ama kayinvalidem gerek yok birini giy yeter diyor ve kına kiyafetleri tamamen bize ait biz alıcaz yani niye böyle yapiyor ya sürekli her şeye karışıp yönetme derdinde evlenince daha çok karışır bu Allah bilir napcam nasıl karıştırtmam nasıl arama mesafe koyarım yani tek kına için değil nomalde de her şeye müdahale etme derdinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?