kayınvalidenin doğum günü(eski kayınvalide) :)

emirlove90

sonsuza kadar sen <3
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
1.488
0
156
kızlar bugün yani yarın 3 bucuk hafta önce ayrıldıgım erkek arkadaşımın annesinin doğum günü sözlümle konuşmuyoruz bitirdik tamamen kendisi bitrdi gerci barışırmıyız bilmiyorum zamana bıraktım ben artık neyse asıl konuya gelim ben yarın annesinin doğum gününü kutlamak istiyorum mesaj atıcam annesine sonrada onun ailesinden kimseye mesaj atmicam o biraz beni merak etsin benden haber alamayınca oyüzden birdaha atmicam kimseye ama annesine yarın mesaj atmak istiyorum güzel dogum günü mesajı annesiyle aram cok iyiydi beni cok sever aileside sizce ne yazmalıyım ben annesine nasıl mesaj atmalıyım anneler gününde cok güzel bir mesaj atmıştım konumu okuyanlar bilir burdan bir arkadaşım sağolsun değişik bir mesaj dı cok hoşuna gitmişdi yine güzel bir mesaj atim akıllarında kalim istiyorum bana yardımcı olurmusunuz nasıl bir mesaj yazabilirim ??

bence kesinlikle atmalısın.. sonuçta erkek arkadaşınla ayrıldıysanız bu sizin sorununuz ve eminim bu kadar çok seviyorsan eski kayınvalideni iyi biridir ve onların gözünde kötü bir konuma düşme ben böyle bir hata yapmıştım ve şuan pişmanım

evet atıcam bende atmak istiyorum ama güzel uzun etkileyici bir mesaj aklıma gelmiyor klasik dogum günü mesajıda atmak istemiyorum canım x teyze dogum günün kutlu olsun falan böyle yazmak istemiyorum anneler günü konuma bak bak canım cok güzel di o mesaj yine öyle birşey yazmak istiyorum ama ne yazabilirim ya ??

evet gerçekten güzelmiş.
Yine değişik birşey yazmak istiyorsun ve bunu nettebulma falan zor
Bence bir kitapçıya git böyle küçük el kitapçıkları oluyor özel günlerle ilgili orda güzel şeyler yazıyor onlardan yararlan

bugün dogum günü kitapcıya gitmek cok zor canım daha sonra olsaydı bundan yararlanabilirdim artık kendim bişey düşüncem düşünüyorum gerci gelmiyor :) sağol arkadaşım düşüncelerin için yinede

ya yokmu söyle yazabilceğim bir doğum günü mesajı bana önerebilecek birisi ya kızlar bulamadım hep klasik şeyler var

Yok mu ya soyle bir mesaj at yaz diyen falan bana yardimci olcak brisi yokmu ??

bak canım şöyle yazabilirsin
size saygıyla başlayan hislerim zamanla sevgiye dönüştü
bu yüzden sizi tanıdığım için hiç pişman değilim aksine son derece mutluyum
size daha nice uzun güzel yaşlar dilerim
iyiki varsınız
doğum gününüz kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…