• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin karısıyım

Ben sadece okurken şiştim, sen nasıl dayanabildin bunca zaman?
Böyle koca ve kayınvalide ile benim sonum ruh ve sinir hastalıkları hastanesi olurdu kanımca.
:36:
Allah sabır versin demekten başka bişey gelmiyor elimden, çünkü eşin de annesi' nin tutumunu onaylıyo, ki bu kadına sahip çık demesiyle kendisinin de isteğinin bu olduğunu gösteriyor.
:ssz:

Artık benimde bir mesleğim var kendimi daha özgür hissediyorum . Sizlerin sayesinde işim oldu teşekkür ederim :nazar:

ben konunuzdan simdi haberdar oldum, ne yazılmıs da tekrar gundeme gelmis diye son sayfaya baktım ki...:46:
hayırlı olsun! :21: kk nın etkisi de ne guzel olmus :kkk:

ek: son mesajınızı ilk yazdıgınız konunun en basına duzenleyerek eklerseniz daha cok kisiyi haberdar etmis olursunuz

Son düzenleme:
Kızlaaar nacizane tavsiyelerım var dınlemek ısterseniz.. Eşinizle iletişim kurmanız en önemli şey. sevgi, güven ve saygı. ne kadar samimi olursanız olun saygı hep haraketlerde ve kalpte durmalı. bu demek degıldırkı herseyı paylasmıyorsunuz. Bir sorunmu oldu küçük veya büyük bunu Büyütmeyın. Ama başka acıdan konuşarak deyinki " küçükte olsa sevgimiz önemli bir sorun oldugunda konuşarak çözelim" şeklinde... değer verin !. bu konuda üşenmeyin ilerde üzülmek daha kötü olur. ama asla baskalarına malzeme vermeyın söz davranıs tartısma olarak. eve saklayın hepsını. eşinizle hep özel konuşun , 3. şahısların yanında degğil. deyınki " Aşkım bi gelirmisin" şeklinde. Bu hem önemsendiğini hissettirir. Ve eşinizi böyle davranmayada alıştırın ama güzelce.. VE ASLA 3.ŞAHISLARI ARAYA KATMAYIN ONUN AILESI VEYA SIZIN AILENIZ KARIŞAMAZ İLETİŞİMİ IKINIZ KURUN BAŞKALARINA MÜSADEDE ETMEYIN. Aile sırlarınızı kımseye anlatmayın yanı malzeme vermeyın. ve eşinize sevgili gibi davranın. sabah baska akşam başka olun yani renkli güzellik bakımından süprizler yapın sadece ona özel olarak tabiki. ve başkasından zarar gördüğünüzde lafınızı söyleyın ama seviyesıne asla düşmeyin.

BUNLAR NACİZANE TECRÜBELERİM YARARLI OLABİLDIYSEM NE MUTLU BANA :)

Yok niçin yanlış anılayım .
Her sabah 7 buçukta kalkıp kahvaltılarını hazirlıyorum ve herkesi uyandırıyorum. Ailecek kahvaltıdan sonra eşimi ve babasını işe uğurlayıp ben kahvaltıyı toparlıyorum akşam yemeklerini hazırlayıp evi süpür sil banyoları temizle zaten yoruluyorum. Sonrada ya görümceme gideriz yada tv programlarını izleriz beraber. Zaten gün bitiyor böylelikle. Akşama da yemek çay meyve evi topla. Zaten tükenmiş oluyorum ve her gün böyle bitiyor

Niçin mi böyle düşünüyorum en son yazdığınız bu mesaj ve bu mesajdan sonra sayfalarca cevap yazmamışsınız en sonunda da size sorulan soruları yanıtlamadan müjde bire bir mesaj yazmışsınız sizce haksız mıyım?

Niçin mi böyle düşünüyorum en son yazdığınız bu mesaj ve bu mesajdan sonra sayfalarca cevap yazmamışsınız en sonunda da size sorulan soruları yanıtlamadan müjde bire bir mesaj yazmışsınız sizce haksız mıyım?

Sizin dışınızda herkes yardımcı oldu . Tek tek nasıl cevap verebilirdim? Niye bu kadar kötü niyetlisiniz anlamıyorum. Artık konuma yorum yapmayın.

detayları anlat canım nasıl bu kadar ilerleme kaydede bildin ?
eşini nasıl ikna ettin pardon kayınvalideni?
ne işinde çalışmaya başladın?

Back
X