Kayınvalidemin çocuğumu doldurması

Çocuk kesin babaannesini seviyordur . O konuda hemfikiriz . Sorun şu kız bunu derken babaanne müdahale etmeli . Kendi konumunu ve annesinin konumunu anlatmalıydı. Kayınvalide bunu yapmayı geçtim üstüne bir de kameraya çekiyor amaç ne olabilir burda? Bildiğin fesatlık yapıyor .

Ben sevgisini bakımını inkar etmiyorum ki. Abeslikten öte bir durum var. Hatanın daniskası bu. Karı, koca, anneleri hepsi yanlış.

Bütün dünya buna inansa, hayat bayram olsa diyorsunuz. Keşke öyle olabilseydi ama çoğu zaman mümkün değil.

Kayinvalide sizin dediğiniz gibi çocuğu teskin etmeye çalışsa bile konu sahibinin evden uzakta kalma süresi o yaş grubu için çok fazla malesef. Kayınvalidenin yaptığı yanlış zaten ama kayinvalidenin bunları yapmadığı senaryoda da çocuk etkilenecekti. Burda farklı bir şeyden bahsediyoruz.

İyi yapmışınız bu konuda gerçekten haklısınız valla ben bu konuda bu kadar sakin kalamazdım terbiyesizler.

Cevabım yine aynı olurdu çocuk için 2-3 ay anneyi görmeme travmadır kaynananın bu sorunla alakası yok onunla alakalı olan annemden çok seviyorum dedirtmesi sorunu.

Ben koca kadın halimle o kadar sürede ailemi özlüyorum 4 yaşında çocuğun annesi birden gidiyor 2-3 ay gelmiyor o yaştaki çocuk zamanı idrak edemez bir daha gelmeyecek sanırım diye düşünür Haftada 1 değil 100 günde 1 görmekten bahsediyoruz. O yaştaki çocuk anneyi unutur bile o sürede ki 9 ay sürmüş

Valla çocuk her şeyden önce gelir. Çocuğu yaptıysan hayatını ona göre kurmak zorundasın önünü ardını düşüneceksin. Gerekirse farklı yol çizeceksin.

Öfff beğenmiyorsan baktırmazsın hayret birşey. Kimse torununa bakmak zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…