Aklım durdu…Benim eğitimde olduğum ve kızımı göremediğim süreçte çekilmiş bu video. Kızım, seni annemden çok seviyorum seni annemden çok seviyorum diye kızım defalarca tekrarlamış en az on kere bu cümleyi kurmuş.Arkasındanda yeter artık biraz da şarkı söylicem deyip şarkı söylemeye başlamış.
Biz tartıştığımız sırada eşimin kardeşi geldi madem memnun değilsiniz işi kökten çözün bakacak başka birini bulun falan bide dahil oldu. Bu sırada eşimde ordaydı annesini savunur şekilde bikaç bişey söyleyip sonra yok oldu ortadan.gıcık kv işte
dişiniz göstermeniz iyi olmuş çocuğa bakmaya devam eder merak etmeyin
sizde zaman geçsin eşinize birgün bunu söyletin seni annemden daha çok seviyorum diye çekin videoya bakalım ne hissedecek :)
gerçi hiçbir kiş bunu kolay kolay yapmaz eşiniz için diyorum yani :)
Burada sizin gordugunuz zarardan (eşle kavga, kv ile aranizin acilmasi, psikolojiniz) daha onemlisi kiziniza baski uygulanmis olmasi.
Esinizin bunu gorememesi fena, hem de cok fena iyi ananesi de babami hic sevmiyorum dedeme bayiliyorum diye baski kursun orgutlesin cocugu madem. Esiniz de gidip annenize sorsun.
Size yapılan ayiba ses cikarmamasi ayri ama kiziniza kurulan baskiya ses cikarmayip anamdir diye normallestirmesi apayri.
Bu uzak egitim surecinde esiniz olacak "baba" neredeydi????
Anaokuluna gidiyor zaten kızım ama yarım gün geriye kalan zamanda babaannesinde5 yaşında çocuğun yeri anaokuludur, kreştir. Ebe dedeye değil, akranlarına ihtiyacı var çocuğun. Yarın okula başlayınca çok sıkıntı çekeceksiniz.
Anaokuluna gidiyor zaten kızım ama yarım gün geriye kalan zamanda babaannesinde
Ne yazıkki tam zamanlı kreşe versemde eşimle birlikte gece çalıştığımız zamanlar oluyor ikimizde evde olmuyoruz mecbur bırakıyorum kendi ailemde uzakta. Bakıcıyada güvenemiyorum bide gece kalma mevzusu var işte. Kayınvalidemin bu yaptığına sessiz kalamadım ama çocuğu bidaha nasıl bırakcam bilmiyorum birde ciddiye almadığını görünce üstüne birde eşim oralı olmayınca sinirden gözüm döndü ağzıma geleni saydımbence siz kızınızı tam zamanlı bir kreşe verin yoksa çocuğun psikolojik durumu da etkilenecek bu olaylardan..
Gece bırakın , gündüz bırakın , dokuz ay birakin çocuk beş yaşında babanne kendini ebeveyn yerine koymuş yaşınız 26 ise gerçekten aceleniz neydi ? Çocuk bir kenarda büyüsün ben kariyer yapayım mı ? Kariyer yapıp 30 yaşlarda da çocuk yapılabiliyor mesela hem kendiniz bakardiniz ? Çocuğa bu kadar emeği olan kadına ağzıniza geleni sayma hakkını nerden buluyorsunzi ? Çocuğu sahiplendiği için kadın size sesini çıkarmamışNe yazıkki tam zamanlı kreşe versemde eşimle birlikte gece çalıştığımız zamanlar oluyor ikimizde evde olmuyoruz mecbur bırakıyorum kendi ailemde uzakta. Bakıcıyada güvenemiyorum bide gece kalma mevzusu var işte. Kayınvalidemin bu yaptığına sessiz kalamadım ama çocuğu bidaha nasıl bırakcam bilmiyorum birde ciddiye almadığını görünce üstüne birde eşim oralı olmayınca sinirden gözüm döndü ağzıma geleni saydım
aynen olay zaten kötü ama 4 yaşında çocuğun annesiyle 2-3 ay hiç görüşememesi 9 ay ayrı kalması çok daha korkunç geldi bana. Çok üzüldüm ciddenÇocuğa çok üzüldüm gerçekten yazık . Bir çocuğun yeri annesinin yanıdır . Her durumda her koşulda hemde. Şimdi burdan çıkar baba da var bakar diye . Dört yaşında çocuğun anneden maksimum ayrı kalma süresi dört gün . Çocuk babannede kalmış o da saçma saçma şeyler soyletmis . Annesi gelmiş video gösterip hesap soruyor . Sizin ego savaşlarınızin arasinda ezilen bir çocuk . Annesi sizseniz sizin kadar emek veren bir kadın var kendini annesi zannetmiş kadın artık böyle bir yarışa girriyor . Dokuz ay neredeyse bir yıl babanne bakmış çocuğa orada artık bir bağ var zedelemeyin . Çocuğu kreşe yollayın ayrıca gelince babanne baksın bu konuyu da büyütüp çocukla babannenin arasını birden kesmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?