eşine de söyle karışmasın annesi. gerekirse o konuşsun konuşamazsan beni konuşmaya mecbur bırakırsın de.canım bence MESAFE. sana ne teklif etse hayır müsait değilim de. söyler söyler bir yerde duracaktır. ne temizliği yaa daha neler gitme. baştan yaptığın için alışmıştır şimdi hayır deyince afallar ama zamanla alışır. E
Hayır yani oyle davraniyosan medet ummayacaksin o zaman
Hayır yani oyle davraniyosan medet ummayacaksin o zaman
beterini yapıyorum beterini sormaayaa allah aşkına bu kadar kelimelere takılmayın beni eleştirmeye hiç birinizin hakkı yok zaten ben daha önce kızın kaynanası kıza napmış kız napmış konuyu detayına kadar bilmiyorum suan bu konuya yaptıgı acıklamaya göre yazdım kredi olayını falan bilmiyorum suan sizden öğrendim ben herşeye karştıgı için oyle yazdım ki bana ne kredi cekcekmiş cekmicekmiş derdi benimi aldı bu arada evli değilim yani ama kimseye hakkımı yediren bir tip değilim suan okudugumda kızı haklı gördüm öyle yazdım neyse ya cok açıklama yaptım üstüme gelmeyin bayanlarrrr
beterini yapıyorum beterini sormaayaa allah aşkına bu kadar kelimelere takılmayın beni eleştirmeye hiç birinizin hakkı yok zaten ben daha önce kızın kaynanası kıza napmış kız napmış konuyu detayına kadar bilmiyorum suan bu konuya yaptıgı acıklamaya göre yazdım kredi olayını falan bilmiyorum suan sizden öğrendim ben herşeye karştıgı için oyle yazdım ki bana ne kredi cekcekmiş cekmicekmiş derdi benimi aldı bu arada evli değilim yani ama kimseye hakkımı yediren bir tip değilim suan okudugumda kızı haklı gördüm öyle yazdım neyse ya cok açıklama yaptım üstüme gelmeyin bayanlarrrr
yok cnm üzerinize neden gelelim ama o zaman konuyu okuyup öyle yorum yapmak lazım değilmi
Detayına kadar bilmediğin bir konuda nasıl kv yi %100 haksız bulup hayvan muamelesi yap diyorsun peki
Bir gelin isterse görüşmez de ona lafım yok, ama hem kötü davranayım hem bana kredi çeksin diye bir dünya yok
Açıklama yapmadın ayrıca gülüp duruyorsun nedense, hanımlar ben kredi detayıni bilmiyordum demen yeterli, yanlış anlamışım demek bu kadar zor değil
sana ne ? istediğim konuşurum aaaa allah aşkına sizinle aynı fikirde olmayan insanları neden dışlıyorsunuz? size ne???? istediğim gibi düşünebilrm bu ister yanlış olur ister dogru istediğim gibi gülücükte atarım asıl siz neden bana satsıyosnz pardon??? amac ne?
Kadın Kaç yaşındaki, benim bildiğim yaşı ilerledikçe kredi miktarı düşüyor,yaşlılara da okadar yüklü kredi vermiyorlar diye biliyorum
sanki parayı onlar ödeyecek gibi yansıtıyorsunuz... eşimn 3 bin üzeri maaşı var ödeyememeside söz konusu değil kimse anlamaya çalısmıyor guvensızlık değil boşanırsam ev benımde uzerıme olacagı için aldırmıyor anladınızmı kredi çekerim ev uzerıme olur dedi böyle birşey varmı
eee haklı kadıncagız ya ödeyemezseniz nasıl ödeyecek yaşlı kadıneşime okadar yüklü kredi vermıyorlar onun üzerine çekmek her ay ödemek istiyoruz ben karısmam diyor...
Pardon?
Sen bir fikirle gelmedin,tamamını okumadığın bir konuda provakatif bir yorum yaptın karşılığında cevaplar aldın dışlandığın falan yok[/QUOTE
ama ben cevabı sizlere değil konu sahibine verdim sizin bukadar hurra yapmanzdaki seyi anlamadım benmle aynı fikrde olmamıs olablrsnz bunuda anlyrm ama bu kadar da eleştirmek bilmiyorum dogrumu sonuçta konu sahibini ilgilendiren bu durum beni ilgilendrmiyo belki kadın melek gibidir belki şeytan gibi bunu ben bilemem ben sadece öyle yazdm o kdr yani bn seytn gibi kaynanalara bole davrnlmalı manasnda dedm yani bu vicdansz bi insan değilm yanls anlaslmasn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?