kayınvalidemden nefret edıyorum keşke ölse...

eşine de söyle karışmasın annesi. gerekirse o konuşsun konuşamazsan beni konuşmaya mecbur bırakırsın de.

Hayır yani oyle davraniyosan medet ummayacaksin o zaman

Neyi düşündüm biliyor musun arkadaşım, acaba bir gelinleri olsa ve annesi hakkında böyle konuşsa 'hayvan muamelesi yapacaksın hayvan' dese ne hissederdi arkadaş. Yazık çok yazık gerçekten maddi yardım yaparsan melek kaynanasın yapmazsan hayvan muamelesi görmeyi hak ediyorsun. Sen evladın için yeri geldiğinde kendi hayatından vazgeç sonrasında hayvan muamelesine layık görül...

Hayır yani oyle davraniyosan medet ummayacaksin o zaman

beterini yapıyorum beterini sormaa yaa allah aşkına bu kadar kelimelere takılmayın beni eleştirmeye hiç birinizin hakkı yok zaten ben daha önce kızın kaynanası kıza napmış kız napmış konuyu detayına kadar bilmiyorum suan bu konuya yaptıgı acıklamaya göre yazdım kredi olayını falan bilmiyorum suan sizden öğrendim ben herşeye karştıgı için oyle yazdım ki bana ne kredi cekcekmiş cekmicekmiş derdi benimi aldı bu arada evli değilim yani ama kimseye hakkımı yediren bir tip değilim suan okudugumda kızı haklı gördüm öyle yazdım neyse ya cok açıklama yaptım üstüme gelmeyin bayanlarrrr

yok cnm üzerinize neden gelelim ama o zaman konuyu okuyup öyle yorum yapmak lazım değilmi

Detayına kadar bilmediğin bir konuda nasıl kv yi %100 haksız bulup hayvan muamelesi yap diyorsun peki

Bir gelin isterse görüşmez de ona lafım yok, ama hem kötü davranayım hem bana kredi çeksin diye bir dünya yok

Açıklama yapmadın ayrıca gülüp duruyorsun nedense, hanımlar ben kredi detayıni bilmiyordum demen yeterli, yanlış anlamışım demek bu kadar zor değil

Sözlerin çok kirici inş oğlun olmaz beddua düşmana bile edilmez haklı olabilirsin sonu kadar ama kimsenin kötülüğünu isteme sorunlarını konuş kv

Açıklama yapmadın ayrıca gülüp duruyorsun nedense, hanımlar ben kredi detayıni bilmiyordum demen yeterli, yanlış anlamışım demek bu kadar zor değil

sana ne ? istediğim konuşurum aaaa allah aşkına sizinle aynı fikirde olmayan insanları neden dışlıyorsunuz? size ne???? istediğim gibi düşünebilrm bu ister yanlış olur ister dogru istediğim gibi gülücükte atarım asıl siz neden bana satsıyosnz pardon??? amac ne?

Ben başlığı yanlış mı okudum hala da okuyorum ... Bir insan ne kadar kötü olursa olsun keşke ölse cümlesini ne yaparsa yapsın hak etmez . yapmayın Allah aşkına. Derdini çeken sizsiniz evet bir yere kadar anlaşılırsınız burada ama olmaz. kayınvalidenize nefretinizi bence frenleyin biraz....

Pardon?

Sen bir fikirle gelmedin,tamamını okumadığın bir konuda provakatif bir yorum yaptın karşılığında cevaplar aldın dışlandığın falan yok

Kadın Kaç yaşındaki, benim bildiğim yaşı ilerledikçe kredi miktarı düşüyor,yaşlılara da okadar yüklü kredi vermiyorlar diye biliyorum

Benim babamın evi eve giren 2 emekli maaşı oluğu hale istediği kredi verilmedi, evet belli bir yaştan sonra vermiyorlar. Hatta bankada ki kadın bunu sormak zorundayım özür ilerim ama kanser, kalp rahatsızlığı gibi ciddi bir hastalığınız var mı diye sormuş sadece ihtiyaç kredisi çeken anneme. Hayır banka verse bile arkasından etmediği hakaret kalmayan birinden medet ummak ayrı bir yüzsüzlük. Kadın demek ki güvenmiyor. Bütün varlığı elinden mi gitsin

Krediyi kim cekerse ev zaten onun üstüne olmuyor mu? Hem kayinvalideniz ölse bile ev miras yoluyla ogluna geciyor. Siz bir hak iddia edemiyorsunuz miras icin yanlis bilmiyorsam. Esimin geliri yazdiginiza göre siz calismiyorsunuz. Yani evin ödemeleri bile esiniz tarafindan yapilacak. Canim bu akçeli kisima kadar size hak verebilirim. Yani evinize hayatiniza bu kadar burnunu sokmasi iyi güzel degil ama ben yüzünü görmek istemeyecegim biriyle böyle borcun altina hic girmem.

Her seye hayir diyebilirsiniz. Eve temizlige mi cagiriyor, önceden yardimci geliyormus onu arayin de, veya hep sizin evde mi, gelmeden önce haber ver evde olmayabilirim de hatta acma kapiyi bir kac kez. Ne bileyim esinizden yüz bulmasa bu kadarini yapamaz. Bence de esiniz sizin arkanizdan farkli davraniyor olabilir.

Bu kredi konusu cok cirkin. Kadin her ay parasini alacak diye nasil bir garanti veriyorsunuz? Eger siz de calismiyorsaniz 3.000 TL cok mu yüksek bir rakam? Esinizin 10-20 yil isten cikarilmama garantisi mi var? Kadina kredi cekip ev aldirip sonra onu eve nasil sokmamayi planliyorsunuz? Tam yayilacak evim de evim diye.

Şuraya geceden beri yazılan yorumları okudum, nasıl insanlar var ya. Allah sizin gibilerden anneleri korusun, size de sizin gibi gelin-damat nasip etsin. Konu sahibinin konusunu okuduğum da zaten üslubunu eleştirdim, yanılmamışım sonrasına verdiği cevaplara bakınca. Kadının yediğini içtiğini saymış, bu zamana kadar eşiniz yemiş içmiş büyütmüş biraz annesi yesin, içsin gelip. Hayvan muamalesi yapacaksın yazan bile olmuş. Pes ya. Hayvan muamelesi ne demek? Anne o anne.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…