- Konu Sahibi AskKirintisi
-
Usul usul dediğine cevap ver sende :) yapamıyorsanda
fazlada takma yapsın ayda yılda bir görüyorsun nede olsa..
hiçte geç değil canım tam zamanı.2 yaşından önce doktor tavsiye etmedi bize.ben de kış çocuğu olduğ için işte 23 aylıkkenmiş seninki benimki tam ocak ayına denk gelmişti ve ben haziranda başlamıştım canım ne oluyor o zaman 28 aylık oluyor işte o zaman bir iki gün başladık hemen de alıştı maşallah hiçte arıza çıkartmıyorkızlar bu arad oğlum 23 aylık.
haziran temmuz gibi bezi bıraktırcam evler soğuk bronşiti azar diye korkuyorum.
ona kalsa 1 yaşında öğretcekmişim.
hiçte geç değil canım tam zamanı.2 yaşından önce doktor tavsiye etmedi bize.ben de kış çocuğu olduğ için işte 23 aylıkkenmiş seninki benimki tam ocak ayına denk gelmişti ve ben haziranda başlamıştım canım ne oluyor o zaman 28 aylık oluyor işte o zaman bir iki gün başladık hemen de alıştı maşallah hiçte arıza çıkartmıyor
boşver onu sen 1 yaşındada alışan var ama normali 2 yaştan sonra.şuan havalar yavaş yavaş güzelleşiyor acele etme bir alışır tam alışır.elinden geldiğince az görüş canım.ve bildiğin doğrulardan şaşma.bir kere onun dediğine he dedin mi daha çok konuşurlar .
cocuk yetiştirmeyle alakalı birşey derse de doktorumuzun bilgileriyle yetişiyor dersin olur biter kapatır çenesini.
madem herşeyi biliyomuş
birazda görgü saygı sevgi bilseymiş keşke
bu saatten sonra düzelirmi bilmiyorum ...aslında hiçte sanmiyorum
yani benim kayınvalidemde oğluma karşı tam tersi davranıyor
ikiside hiç nornal değil bence....
bende ilk zamanlar aşırı ilgisinden bıkmıştım ama artık takmıyorum ve alıştım
dediğin gibi 2,3 ayda bi görüşünce kocanın hatırına sabretmen lazım galiba
seninki nasıl canım, benim oğlum doğduğunda kucağıma emzirmek için zor alırdım, kucağıma sevmek için alsam bak amcası bak halası diye alırdı. kendi çocuğu gibi sahiplenirdi. şimdi de ilgileniyor güyya ama hiçbirşey almıyor. kocası yok zaten fazla bişey beklemiyorum ama durumu çok iyi. 2 maaşı var.
burda babanne ve kayınvalide modellerini gördükçe inanın şaşıp şaşıp kalıyorum.
benim kızıma doğduğundan beri babannesi bakıyor. gözüm kapalı emanet ediyorum benden çok daha iyi bakıyor ilgileniyor diyebilirim. kendisi emekli öğretmen zaten. ayrıca şunu neden böyle yedirdin içirdin deyip hesap sorar gibi konuşmaz. ama gıda konusunda çok titizlenir hafta sonları kayınpederimle beraber en azından torunlarına kadar erzak almak için yakın köylere giderler. onu da siz bilmiyorsunuz havalarında değil kızım doktorlar organik besleyin çocukları diyor biz de gezerken bunları gördük aldık der. ama ben bilirim ki özellikle çocuklar için gidilmiştir.
bizimkilerin de durumu çok iyi. devamlı o baktığı için kızımın eksiğini gediğini benden iyi takip eder. gider alır ben de ihtiyaçtan değil özendiğim şeyleri alırım.
allah onlardan razı olsun.
sizin kayınvalideniz herhalde cimri. size özel gibi de gelmedi bana. demek huyu böyle. napacaksın arkadaşım iyi ki birlikte yaşamak ya da her gün görüşmek zorunda değilsiniz. bence he he deyip geç. he he de deme hatta. susmakda bazen çok şey anlatır. o ne derse desin senin mantığına uymuyorsa bildiğini yap geç.
kendini bilen insanin hali baska iste... sen sansliymissin canim dengeli insanlara denk gelmek zor bir sey.. halbuki kendi öz ve öz torunu.. hadi gelini bosver ama insan cocuga bi ayri gözle bakar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?