Kayınvalidem 😩

Komşuya gel sana bakayım mı diyorsunuz hshshshah. O kayınvalide inşallah gelir de ben sizin o melek kalbinizi görürüm o zaman. Yukarda Allah var, hiç canı gönülden sana bakarım demediğinize yemin ederim ama ispatlayamam
Allah yukarıda değil heryerde.
Ben hala insanlığımı kaybetmemişim demekki birde böyle bakın olaya.

Hiçbir duygunuz olmayan insanların sorunlarını sizden saklamaları, neden konu açtıracak kadar kötü hissettirdi ki🤷‍♀️
Siz onlara elsiniz onlar size el, ki yaşadığınız olaylardan sonra aranıza mesafe koyduğunuz eş ailesinin sorunlarını size anlatmaları demek yeniden bir sürü sorunun kapısını aralamak demek, sizden saklamaları yüzünden kötü hissetmek yerine, kendi içlerinde çözmeye çalışıyorlar diye memnun olmalısınız.
Tüm sülale biliyor !!! Tüm mahalle biliyor ya hani. Benim bilmemden çekinmesi ilginç geldi. İllaki duyucam yani .

Kocanin siddet gostermesi sasirtmadi beni, malum armut dibine dusmus. Buarada sen neden bu kadar karisma meraklisisin? Sanane dovmusse dovmus oglu baksin caresine gel, hastaysada gel bakarim ne demek? Niye yaranmaya calisiyorsun? Bence sen akillanmamissin.. 15 sene yetmemis bi 15 sene daha lazim demek
Böyle mi düşündünüz gerçekten,
Karışmamalımıyım ne haliniz varsa görün mü demeliyim.
Zaten bildiğimi bilmiyorlar.

Neden numara yapıyorsunuz ki?
Anne saklamana gerek yok aldım haberlerini kpye uzaklaştırma vermişler kendini kötü hissediyorsan oğlun biraz daha kalsın yanında sen toparlanınca döner geçmiş olsun diyip kapatsaydınız
Eşiniz annem hasta dedi diye ben öğrendim olanı biteni baban dövmüş derseniz eşinizin öfkesinden korktuğunuzu düşünüyorum
Şimdi arayıp geçmiş olsun gel ben bakayım demezsem eşim yine şiddet gösterir diye düşünüyorsunuz
Ben artık o cahil kız değilim diyorsunuz da neyi değiştirdiniz? Hala yılda birkaç gün kalıp laf sokmalarını işitip geri dönüyormuşsunuz
Kalmaya gelse yine laf sokacak eşiniz anasına hak verecek sizde burda iyilik yaptım kötülük buldum diye konu açacaksınız

Böyle mi düşündünüz gerçekten,
Karışmamalımıyım ne haliniz varsa görün mü demeliyim.
Zaten bildiğimi bilmiyorlar.
Aynen oyle diyorum.. gormedim duymadim bilmiyorum.. beni dinle, herkes ne halt yiyorsa yesin..once kendi huzurunu dusun ve sacini supurge etme hevesinden vazgec. Yoksa ilerde 60 yasina geleceksin.. o zaman pisman olacaksin zaten

Ben o yoruma katılsam da kısmen.. yagu insanız bi ben mi kindar, kötü kalpliyim? Onda yoga, meditasyon.. ancak bu kadar yaradı demek, varsayalım ki yukardaki yorum gibi hissettiniz, mesaj falan verdiniz alttan alta.. e sen bana bunları çektirdin ama bak dünya hali, anladın umarım beni, ben yine sana evimi açarım, demiş olcaktınız, yani ben anlarım bu hissi ne bileyim.. yargıylamam yani 🤷🏻‍♀️ Kuzenim evlendiğinde aynı böyle kırklı yaşlarda bi kv si vardı ordan içselleştirdim belki.
İşte aslında dediğiniz gibi hissetmem gerek.
Etme bulma dünyası demem gerek.
Ama inanın hissetmiyorum.
Ben o zamanlar Allaha havale etmiştim.

Ya siz zaten başından beri hep elsiniz bunu kabul edin önce.
Kabul etmek sizi daha az üzer belki.
Uzak durulmasi gereken insanlar bunlar seneden seneye bile gitmek çok böyle tiplere.
Siz gittiniz diye uzuluyorlardir su elektirik gidecek diye.
Yaptığınız şey iyilik değil biraz enayilik boyutuna giriyor artık.
Muhatap olmayın bu kadınla.
Eşinize de karışmayın ara sor vs diyerek kendisi isterse arar istemiyorsa da ara demeyin gerek yok onun anne babası.

Ok de bu herifin beyni yok mu😐kiskirtilmissa bile siddet kabul edilemez
Yani şiddet gösteren birinden beyin beklemek saçma zaten.
Ama hani bilinen bir şeydir bu eskiler falan hep bu sebepten dayak yemiştir.
Benim anneannem abisini kışkırtıp doldururmuş adam da gider gelinini dövermiş.
Hoş bir şey mi? Asla. Ama olan bu 🤷🏻‍♀️

Aynen oyle diyorum.. gormedim duymadim bilmiyorum.. beni dinle, herkes ne halt yiyorsa yesin..once kendi huzurunu dusun ve sacini supurge etme hevesinden vazgec. Yoksa ilerde 60 yasina geleceksin.. o zaman pisman olacaksin zaten
Tavsiyeniz için teşekkür ederim deneyeceğim.

Yani şiddet gösteren birinden beyin beklemek saçma zaten.
Ama hani bilinen bir şeydir bu eskiler falan hep bu sebepten dayak yemiştir.
Benim anneannem abisini kışkırtıp doldururmuş adam da gider gelinini dövermiş.
Hoş bir şey mi? Asla. Ama olan bu 🤷🏻‍♀️
Tamam ama eskide degiliz artik.. eskiden cocugunu alip babasinin yaninda sevmezmis erkekler.. cok sukur yavas yavas boyle sacma sapan tabular kalkiyor.
Hersey kadindan beklenirmis ve kadinin evli
Kalmaktan baska caresi yokmus.. ama gunumuzde oyle degil sukur. Siddet gosteren herifi anasinin evine yollamak gerek

Tamam ama eskide degiliz artik.. eskiden cocugunu alip babasinin yaninda sevmezmis erkekler.. cok sukur yavas yavas boyle sacma sapan tabular kalkiyor.
Hersey kadindan beklenirmis ve kadinin evli
Kalmaktan baska caresi yokmus.. ama gunumuzde oyle degil sukur. Siddet gosteren herifi anasinin evine yollamak gerek
O konuda hemfikiriz.
Ben şeye kızıyorum eşinin dayak atmasında kayınvalidenin ne suçu var diye saçma sapan yorumlara kızıyorum.
Evet adam dolduruşa gelmemeliydi, dayak atmamalıydı ama ortada bir dayak var ve sebebi kayınvalide.
Yoksa şiddetin affedilir yanı yok bana göre de

Ya siz zaten başından beri hep elsiniz bunu kabul edin önce.
Kabul etmek sizi daha az üzer belki.
Uzak durulmasi gereken insanlar bunlar seneden seneye bile gitmek çok böyle tiplere.
Siz gittiniz diye uzuluyorlardir su elektirik gidecek diye.
Yaptığınız şey iyilik değil biraz enayilik boyutuna giriyor artık.
Muhatap olmayın bu kadınla.
Eşinize de karışmayın ara sor vs diyerek kendisi isterse arar istemiyorsa da ara demeyin gerek yok onun anne babası.
Enayilik=ben zaten.
Eşime sürekli müdahale ediyorum ara sor git mutlaka sana ihtiyaçları vardır diyorum.
Kiii hiç bir zor zamanımızda aramayanlar için.

O konuda hemfikiriz.
Ben şeye kızıyorum eşinin dayak atmasında kayınvalidenin ne suçu var diye saçma sapan yorumlara kızıyorum.
Evet adam dolduruşa gelmemeliydi, dayak atmamalıydı ama ortada bir dayak var ve sebebi kayınvalide.
Yoksa şiddetin affedilir yanı yok bana göre de
Tabii o dogru.. yangina korukle gitmek diye birsey var.. annesi gaz vermese belki olmayacakti dedigin ama.. ama fiili isleyen kocasi.. kucuk cocuk degil bu koskoca herif

Enayilik=ben zaten.
Eşime sürekli müdahale ediyorum ara sor git mutlaka sana ihtiyaçları vardır diyorum.
Kiii hiç bir zor zamanımızda aramayanlar için.
Yani sizi ilgilendirmez ki belli ki bu insanlar evlatlariyla o kadar içli dışlı olmak istemiyorlar.
Sizde sanki biraz ısrarla iyi olma çabası var gibi.
Ben olsam bunun üzerinde düşünürdüm neden kimden bu kadar onay almak istiyorum diye.

Bir tanidigim kv ile ayni sizin gibiydi.Kadına karaciğer nakli icin donör lazimdi.Arkadasim uyarsa ben de veririm anne dediginde aldigi cevap senden alacağima öleyim daha iyi oldu?
Bazen böyledir canını versen yaranamazsin insanogluna.
Kayınvalidenin dileği gerçekleşti mi ? Yani öldü mü🙈

Kızlar iyi geceler,

Ben 15 senelik evliyim.
Kelimenin tam anlamıyla şirret bi kayınvalidem var. Evlendiğimde ben 22 kayınvalidem 40 yaşındaydı. Nişanlılığımı, Evliliğimi burnumdan getirdi desem yalan olmaz. Misafirden farksızdı kendisi hiç bişeye karışmadı. Ama sürekli huzursuzluk çıkardı.
Defalarca eşimden dayak yedim ailesi yüzünden 😭😭😭 (Evliliğimin ilk senesinde !!!
Şuan şiddetle alakalı hiç bir problemim yok )

Hiç bir acı tatlı anımızı paylaşmadılar, iki evladım var çorap almamıştır. Bayramlarda ziyarete gideriz dondurma almaz. Çok şükür ihtiyacımız yok ama babaanne dede ya bekliyor çocuklar.

Yaşadıklarımdan sonra ben eşimin ailesinden baya uzaklaştım. Seneden seneye bir bayramda gidip bir kaç gün kalıp dönüyorum.
Arada soktuğu lafları duymamaya çalışıyorum vs.

Kayınvalidem de kayınpederimde çok enteresan tipler. Bir kere olağanüstü cimriler. Günde iki paket sigara içmeye para verirler ama asla üstlerine başlarına bişey almazlar vs.

Bayramda eşimin annesi aradı. Babasıyla kavga etmiş. Mevzu kayınvalidemin susmak bilmeyen çenesi ve para mevzuları. Para verdin vermedin, aldın almadın, yedin ettin.
Kayınpeder darp etmiş annesini.
Bayramdan beri konuşmuyorlardı. Geçen hafta sabah saatlerinde telefon çaldı eşimin anne babası yine birbirine girmiş.
Kayınpeder kayınvalidemi dövmüş, kayınvalidem bıçakla saldırmış, karakolluk olmuşlar ve kayınpeder uzaklaştırma almış !!!

Eşim hemen atladı gitti. Farklı bir şehirdeler.
Ben özellikle gitmedim. Hani benim yanımda rahat edemezler vs diye.

Eşim gittiğinde kayınvalidem en az 10 kere eşimi tembihlemiş sakın AlerjikRinit e söyleme diye. Bütün mahalle duymuş komşular polis çapırmış tüm şehir çalkalanıyor ama benim duymamı istemiyor.

Tüm ailesine haber vermiş, boşanıcam asla eve almam ama ben duymiyim.

Bu olay olduğunda tüm bana yaşattıklarına rağmen konusunda %60-70 haksız olmasına rağmen çok üzüldüm, aradım bişeye ihtiyacın varsa çekinme dedim. (Eşim sözde bana hasta olduğu için gittiğini söyledi) gel sana ben bakarım dedim o hala ben duymiyimin derdinde.

Onlara karşı hiç bir duygum yok. Sevmiyorum ama nefrette etmiyorum. Eşime sürekli ara sor destek ol annen baban yanlız bırakma diyorum. Başkası olsa bunca yaşanandan sonra ohh olsun der. Diyemiyorum ama hala el muamelesi görmek kötü hissettirdi.

Sizce yanlış mı davranıyorum !!!
basına bela mı almak istiyorsun o kadın sana geldiginde 1 ay icinde o evi terk ettirir sana akıllı kadın ol biraz kaynana zeki ve uyanık

X