Kayınvalidem 😩

AlerjikRinit

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2021
1.191
998
39
Kızlar iyi geceler,

Ben 15 senelik evliyim.
Kelimenin tam anlamıyla şirret bi kayınvalidem var. Evlendiğimde ben 22 kayınvalidem 40 yaşındaydı. Nişanlılığımı, Evliliğimi burnumdan getirdi desem yalan olmaz. Misafirden farksızdı kendisi hiç bişeye karışmadı. Ama sürekli huzursuzluk çıkardı.
Defalarca eşimden dayak yedim ailesi yüzünden 😭😭😭 (Evliliğimin ilk senesinde !!!
Şuan şiddetle alakalı hiç bir problemim yok )

Hiç bir acı tatlı anımızı paylaşmadılar, iki evladım var çorap almamıştır. Bayramlarda ziyarete gideriz dondurma almaz. Çok şükür ihtiyacımız yok ama babaanne dede ya bekliyor çocuklar.

Yaşadıklarımdan sonra ben eşimin ailesinden baya uzaklaştım. Seneden seneye bir bayramda gidip bir kaç gün kalıp dönüyorum.
Arada soktuğu lafları duymamaya çalışıyorum vs.

Kayınvalidem de kayınpederimde çok enteresan tipler. Bir kere olağanüstü cimriler. Günde iki paket sigara içmeye para verirler ama asla üstlerine başlarına bişey almazlar vs.

Bayramda eşimin annesi aradı. Babasıyla kavga etmiş. Mevzu kayınvalidemin susmak bilmeyen çenesi ve para mevzuları. Para verdin vermedin, aldın almadın, yedin ettin.
Kayınpeder darp etmiş annesini.
Bayramdan beri konuşmuyorlardı. Geçen hafta sabah saatlerinde telefon çaldı eşimin anne babası yine birbirine girmiş.
Kayınpeder kayınvalidemi dövmüş, kayınvalidem bıçakla saldırmış, karakolluk olmuşlar ve kayınpeder uzaklaştırma almış !!!

Eşim hemen atladı gitti. Farklı bir şehirdeler.
Ben özellikle gitmedim. Hani benim yanımda rahat edemezler vs diye.

Eşim gittiğinde kayınvalidem en az 10 kere eşimi tembihlemiş sakın AlerjikRinit e söyleme diye. Bütün mahalle duymuş komşular polis çapırmış tüm şehir çalkalanıyor ama benim duymamı istemiyor.

Tüm ailesine haber vermiş, boşanıcam asla eve almam ama ben duymiyim.

Bu olay olduğunda tüm bana yaşattıklarına rağmen konusunda %60-70 haksız olmasına rağmen çok üzüldüm, aradım bişeye ihtiyacın varsa çekinme dedim. (Eşim sözde bana hasta olduğu için gittiğini söyledi) gel sana ben bakarım dedim o hala ben duymiyimin derdinde.

Onlara karşı hiç bir duygum yok. Sevmiyorum ama nefrette etmiyorum. Eşime sürekli ara sor destek ol annen baban yanlız bırakma diyorum. Başkası olsa bunca yaşanandan sonra ohh olsun der. Diyemiyorum ama hala el muamelesi görmek kötü hissettirdi.

Sizce yanlış mı davranıyorum !!!

Son düzenleme:
Kızlar iyi geceler,

Ben 15 senelik evliyim.
Kelimenin tam anlamıyla şirret bi kayınvalidem var. Evlendiğimde ben 22 kayınvalidem 40 yaşındaydı. Nişanlılığımı, Evliliğimi burnumdan getirdi desem yalan olmaz. Misafirden farksızdı kendisi hiç bişeye karışmadı. Ama sürekli huzursuzluk çıkardı.
Defalarca eşimden dayak yedim ailesi yüzünden 😭😭😭 (ilk zamanlar)
Hiç bir acı tatlı anımızı paylaşmadılar, iki evladım var çorap almamıştır. Bayramlarda ziyarete gideriz dondurma almaz. Çok şükür ihtiyacımız yok ama babaanne dede ya bekliyor çocuklar.

Yaşadıklarımdan sonra ben eşimin ailesinden baya uzaklaştım. Seneden seneye bir bayramda gidip bir kaç gün kalıp dönüyorum.

Kayınvalidem de kayınpederimde çok enteresan tipler. Bir kere olağanüstü cimriler. Günde iki paket sigara içmeye para verirler ama asla üstlerine başlarına bişey almazlar vs.

Bayramda eşimin annesi aradı. Babasıyla kavga etmiş. Mevzu kayınvalidemin susmak bilmeyen çenesi ve para mevzuları. Para verdin vermedin, aldın almadın, yedin ettin.
Bayramdan beri konuşmuyorlardı. Geçen hafta sabah saatlerinde telefon çaldı eşimin anne babası yine birbirine girmiş.
Kayınpeder kayınvalidemi dövmüş, kayınvalidem bıçakla saldırmış, karakolluk olmuşlar ve kayınpeder uzaklaştırma almış !!!

Eşim gittiğinde kayınvalidem en az 10 kere eşimi tembihlemiş sakın AlerjikRinit e söyleme diye. Bütün mahalle duymuş komşular polis çapırmış tüm şehir çalkalanıyor ama benim duymamı istemiyor.

Bu olay olduğunda tüm bana yaşattıklarına rağmen konusunda %60-70 haksız olmasına rağmen çok üzüldüm, aradım bişeye ihtiyacın varsa çekinme dedim. (Eşim sözde bana hasta olduğu için gittiğini söyledi) gel sana ben bakarım dedim o hala ben duymiyimin derdinde.

Onlara karşı hiç bir duygum yok. Sevmiyorum ama nefrette etmiyorum. Eşime sürekli ara sor destek ol annen baban yanlız bırakma diyorum. Başkası olsa bunca yaşanandan sonra ohh olsun der. Diyemiyorum ama hala el muamelesi görmek kötü hissettirdi.

Böyle bir kv ye arayıp gel sana ben bakayım dediniz öyle mi, sizde biliyorsunuz bal gibi bu kadın gururundan veya duymanızı istemediğiniz şeylerden dolayı size gelmez , bence sizde bu durumdan zevk alıyorsunuz, kv ye merhamet duygusu falan hissettiginiz yok sadece bak benim herşeyden haberim var mesajı veriyorsunuz kendinizce , dikkat edin kabak size patlamasın 🤷‍♀️

Kızlar iyi geceler,

Ben 15 senelik evliyim.
Defalarca eşimden dayak yedim ailesi yüzünden 😭😭😭 (ilk zamanlar)

Evet en basından beri yanlış davranmışsınız.
Şiddeti affetmemeliydiniz, çünkü el bir kere kalktı mı hep kalkar.
Bknz: Kp ve kv niz Allah bilir kaç yaşında , hala şiddet.

Karışmayın.
Yüz göz olmayın.
Madem bilmenizi
istemiyorsa bilmiyormuş gibi davranıp hayatınıza bakın.

Böyle bir kv ye arayıp gel sana ben bakayım dediniz öyle mi, sizde biliyorsunuz bal gibi bu kadın gururundan veya duymanızı istemediğiniz şeylerden dolayı size gelmez , bence sizde bu durumdan zevk alıyorsunuz, kv ye merhamet duygusu falan hissettiginiz yok sadece bak benim herşeyden haberim var mesajı veriyorsunuz kendinizce , dua edin kabak size patlamasın 🤷‍♀️
Sizi kötü kalbinizle baş başa bırakıyorum,
Belliki kötülükten besleniyorsunuz.
Eşim annesine hasta olduğunu söyledim AlerjikRinit e demiş bende geçmiş olsun dedim. Sesi çok kötü geliyordu. Bende gel ben seninle ilgilenirim dedim ki bunu komşuya bile yapıyoruz insanlık bu !!!

Başkası olsa bunca yaşanandan sonra ohh olsun der. Diyemiyorum ama hala el muamelesi görmek kötü hissettirdi.
İnsanın bunca yasanandan sonra kendisinin el olması lazım yahu.Herkes karakterine uygun davranır.Siz insan olarak yine düsünmüssünüz kendileri bilir gerisini.

Size böyle davranırken eşiniz ne yapıyordu . Bütün bunlara sessiz mi kaldı. Aman cidden çok düşmeyin üstüne kayınvalidenizin .. elbette dayak yemesi kötü şiddet kötü bir kere bu ayrı bi konu zaten ama bakma kısmını söylermiydim söylemezdim

Evet en basından beri yanlış davranmışsınız.
Şiddeti affetmemeliydiniz, çünkü el bir kere kalktı mı hep kalkar.
Bknz: Kp ve kv niz Allah bilir kaç yaşında , hala şiddet.

Karışmayın.
Yüz göz olmayın.
Madem bilmenizi
istemiyorsa bilmiyormuş gibi davranıp hayatınıza bakın.
Yok yok asla devam etmiyor.
İlk zamanlarda oldu sadece.

İnsanın bunca yasanandan sonra kendisinin el olması lazım yahu.Herkes karakterine uygun davranır.Siz insan olarak yine düsünmüssünüz kendileri bilir gerisini.
Zaten samimi davranmıyorum.
Bayramdan bayrama geçmiş olsun demek iöin aradığımda sesi o kadar kötüydü ki insanlık vazifesi olarak davet ettim.
Balık bilmezse halik bilir.

Zaten samimi davranmıyorum.
Bayramdan bayrama geçmiş olsun demek iöin aradığımda sesi o kadar kötüydü ki insanlık vazifesi olarak davet ettim.
Balık bilmezse halik bilir.
Bir tanidigim kv ile ayni sizin gibiydi.Kadına karaciğer nakli icin donör lazimdi.Arkadasim uyarsa ben de veririm anne dediginde aldigi cevap senden alacağima öleyim daha iyi oldu?
Bazen böyledir canını versen yaranamazsin insanogluna.

Üzülmenizi anlarım da sorması ayıp evinize niye çağırdınız😳onun yüzünden yine huzurunuzun kaçmasından korkmuyor musunuz
Eşim annesine hasta olduğunu söyledim demiş. Bende geçmiş olsun demek istedim sesi o kadar kötüydü ki.
Korkmadım çünkü ben o cahil kız değilim artık.

Sizi kötü kalbinizle baş başa bırakıyorum,
Belliki kötülükten besleniyorsunuz.
Eşim annesine hasta olduğunu söyledim AlerjikRinit e demiş bende geçmiş olsun dedim. Sesi çok kötü geliyordu. Bende gel ben seninle ilgilenirim dedim ki bunu komşuya bile yapıyoruz insanlık bu !!!
Tm ben kötüyüm sen de pamuk kalpli gelinsin 🙋‍♀️

Bir tanidigim kv ile ayni sizin gibiydi.Kadına karaciğer nakli icin donör lazimdi.Arkadasim uyarsa ben de veririm anne dediginde aldigi cevap senden alacağima öleyim daha iyi oldu?
Bazen böyledir canını versen yaranamazsin insanogluna.
Gerçekten çok yazık.
Kimseye karşı kin nefret besleyemiyorum.
Rabbim görsün ne diyim

Size böyle davranırken eşiniz ne yapıyordu . Bütün bunlara sessiz mi kaldı. Aman cidden çok düşmeyin üstüne kayınvalidenizin .. elbette dayak yemesi kötü şiddet kötü bir kere bu ayrı bi konu zaten ama bakma kısmını söylermiydim söylemezdim
Ya sesi o kadar kötüydü ki anlatamam.
O an yaşadıklarım gelmedi bile aklıma.
Sessiz kaldığı da oldu savunduğu da ama sayelerinde ilk 5 senem çöp 😭

Kendisi mutsuz olan çevresini mutlu görmeye tahammülü yoktur ve mutsuz etmek için uğraşır. Bu bir anektoddur..

El kızı olmanız 30 yıllık gelin de olsanız değişmeyecek..
Çok güzel bir yorum, teşekkürler.
Yanii tüm sülale duymuş, mahallesi duymuş ama korktuğu benim duymam kii hiç bir kötüğüm dokunmamış.

X