- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.473
-
- Konu Sahibi bennbusraa
Ne zaman ki bana iftira attı ben arayı tamamen bozdum. Sanki ben sustukça bir fazlasını yaptı.
Onun yanında tarif almanız bence hoş değil empati yap sen nasıl tepki verirdi n bildiğin yemeği gelinin annesini arasın sorsun senin yanında diğerlerine yorum yapmayacagimMerhabalar. Beni dinleyip degerli yorumlarınızı yazmanız çok önemli. Haklıysam haklısın veya haksızsam haksızsın deyin bana lütfen veya ne yapmam gerektigiini.....Dışarıdan birilerinin yorumuna ihtiyacım var. Hanımlar ben 1 senedir evliyim. Kayinvalidemle genelde bir pek bir sorunumuz yoktu fakat son zamanlarda bana tuhaf gelen hareketleri var. Hakkımı savunan biriyim susmam hosuma gitmeyen birsey oldugunda saygımı bozmadan söyleyeceğimi söylerim. Annemi aradim gecenlerde bir yemeğin tarifini isteyecektim. (Annem çok güzel yapıyor o yemegi). Kayinvalidem başladı ağlamaya esimin kayinbabamin yaninda. Sen nasil ben dururken kendi annenden tarif istersin diye. Şok oldum bi eşime baktım bi ona. Bu ağlama kendini haklı çıkarma huyunu sevmiyorum. Allahıma binlerce kez şükürler olsunki eşim herzaman arkamda benim. Ogün evde yemek yemedik dışarıda yedik bana böyle davrandı diye. Annemden tarif alamazmıyım ben ? Bunu yapma amacım sen yapamıyosun demek degildi yani. Neyse . Esim onları pek aramak istemiyor icinden gelmedigi için. Bende ara veya arama demem asla aralarına girmiyorum genelde. Kayınvalidem eşimi aramış vay sen beni neden aramıyorsun KARIDAN O KADAR Mİ KORKUYORSUN. demiş
Bunu duydum benim sarteller atti iftira resmen bu aradim hemen birdaha benim adımı ağzına alma iftira atamazsin bana dedim.
Çok zoruma gitti alakayı kestim ben bu kisiyle artık. Sonra aradan biraz zaman gecti aradı açmadım. Üst üste aramaya başlayınca açtım ağladı seni özledim falan . Yine birsey demedim pek uzatmadım. Bugün hamile olduğumu haber vermek için aradım 2 3 kere mesgule attı. Yani devam ettiriyor küslüğü. Anneler günü yaklaşıyor bayram yaklaşıyor aramayacagim sormayacagim kararımı verdim. Ama eşim pek birsey demiyor onun için biraz üzüldüm sanki. Sizce ne yapayim ben? Aramayip sormamak daha mi iyi ? Beni arayıp ağlıyor özledim diye birde telefonlarımı açmıyor? Şaştım kaldım bu kadına ( bu arada onlar memleketlerindeler biz baska şehirdeyiz)
Katılmıyorum bu yoruma. Konu sahibinin yanlış yaptığı bir şey yok
Ay hayır ya. Mesela kv karnıyarığı şahane yapar. Kendi annemin yanındayken tarif alacak olsam onu arardım. Onun yanındayken de balık tarifi alacak olsam kendi annemi arardım. Kayınvalidem de bilir yani annemin iyi yaptığını. Bunda alınacak ne var ki?
esınız anasını neden aramıyordu..sıkıntımı vardı aralarındaMerhabalar. Beni dinleyip degerli yorumlarınızı yazmanız çok önemli. Haklıysam haklısın veya haksızsam haksızsın deyin bana lütfen veya ne yapmam gerektigiini.....Dışarıdan birilerinin yorumuna ihtiyacım var. Hanımlar ben 1 senedir evliyim. Kayinvalidemle genelde bir pek bir sorunumuz yoktu fakat son zamanlarda bana tuhaf gelen hareketleri var. Hakkımı savunan biriyim susmam hosuma gitmeyen birsey oldugunda saygımı bozmadan söyleyeceğimi söylerim. Annemi aradim gecenlerde bir yemeğin tarifini isteyecektim. (Annem çok güzel yapıyor o yemegi). Kayinvalidem başladı ağlamaya esimin kayinbabamin yaninda. Sen nasil ben dururken kendi annenden tarif istersin diye. Şok oldum bi eşime baktım bi ona. Bu ağlama kendini haklı çıkarma huyunu sevmiyorum. Allahıma binlerce kez şükürler olsunki eşim herzaman arkamda benim. Ogün evde yemek yemedik dışarıda yedik bana böyle davrandı diye. Annemden tarif alamazmıyım ben ? Bunu yapma amacım sen yapamıyosun demek degildi yani. Neyse . Esim onları pek aramak istemiyor icinden gelmedigi için. Bende ara veya arama demem asla aralarına girmiyorum genelde. Kayınvalidem eşimi aramış vay sen beni neden aramıyorsun KARIDAN O KADAR Mİ KORKUYORSUN. demiş
Bunu duydum benim sarteller atti iftira resmen bu aradim hemen birdaha benim adımı ağzına alma iftira atamazsin bana dedim.
Çok zoruma gitti alakayı kestim ben bu kisiyle artık. Sonra aradan biraz zaman gecti aradı açmadım. Üst üste aramaya başlayınca açtım ağladı seni özledim falan . Yine birsey demedim pek uzatmadım. Bugün hamile olduğumu haber vermek için aradım 2 3 kere mesgule attı. Yani devam ettiriyor küslüğü. Anneler günü yaklaşıyor bayram yaklaşıyor aramayacagim sormayacagim kararımı verdim. Ama eşim pek birsey demiyor onun için biraz üzüldüm sanki. Sizce ne yapayim ben? Aramayip sormamak daha mi iyi ? Beni arayıp ağlıyor özledim diye birde telefonlarımı açmıyor? Şaştım kaldım bu kadına ( bu arada onlar memleketlerindeler biz baska şehirdeyiz)
Bir yaşıma daha girdim. Yanında kaynana varken anneyi arayıp sormak ayıpmış. Bunun kim daha iyi yapıyor yarışına çekilmesine ne gerek var anlayamadım. Herkesin kime soracağı kendi tercihidir. Konu sahibi belki öyle alışmıştır, kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapar. Konu kimin daha iyi yaptığı değil ki. Bir gün görümcemdeydim yemek yapıyordu o sırada annesini arayıp yemekle ilgili bir şey sordu. Bana sormadı diye alınmak aklımın ucuna bile gelmedi valla. Buraya görümcem yemek yaparken ben orda dururken annesini aradı sordu diye ağladım sonra bide gittim eşime ağladım diye konu açmış olsaydım, linç yerdim kesin. Neymiş herkesin alınganlık seviyesi bir değilmiş. O zaman herkesin sabır seviyeside bir değil derim. Kimse eş annesinin gereksiz oğlan anası triplerini çekmek zorunda değil. Çeke çeke ardı arkası kesilmez zaten. Kaynanalar hep ister. Konu sahibinin eşinin söylemesi yanlış ama arkasında duran biri olmasaydı belki böyle saçma sapan bir konu uzayacaktı araları bozulacaktı. Kimsenin gereksiz yere huzur bozmaya hakkı yok bence
Özel günlerde eşin arar. Eşin konustuktan sonra alirsin teli iki dakka hayırlı bayramlar dersin olur biter.Merhabalar. Beni dinleyip degerli yorumlarınızı yazmanız çok önemli. Haklıysam haklısın veya haksızsam haksızsın deyin bana lütfen veya ne yapmam gerektigiini.....Dışarıdan birilerinin yorumuna ihtiyacım var. Hanımlar ben 1 senedir evliyim. Kayinvalidemle genelde bir pek bir sorunumuz yoktu fakat son zamanlarda bana tuhaf gelen hareketleri var. Hakkımı savunan biriyim susmam hosuma gitmeyen birsey oldugunda saygımı bozmadan söyleyeceğimi söylerim. Annemi aradim gecenlerde bir yemeğin tarifini isteyecektim. (Annem çok güzel yapıyor o yemegi). Kayinvalidem başladı ağlamaya esimin kayinbabamin yaninda. Sen nasil ben dururken kendi annenden tarif istersin diye. Şok oldum bi eşime baktım bi ona. Bu ağlama kendini haklı çıkarma huyunu sevmiyorum. Allahıma binlerce kez şükürler olsunki eşim herzaman arkamda benim. Ogün evde yemek yemedik dışarıda yedik bana böyle davrandı diye. Annemden tarif alamazmıyım ben ? Bunu yapma amacım sen yapamıyosun demek degildi yani. Neyse . Esim onları pek aramak istemiyor icinden gelmedigi için. Bende ara veya arama demem asla aralarına girmiyorum genelde. Kayınvalidem eşimi aramış vay sen beni neden aramıyorsun KARIDAN O KADAR Mİ KORKUYORSUN. demiş
vallahı o laf kadına soylenmezkayınvalidenizin yemek konusunda ağlaması çok saçma ama bende kayınvalidemin yanındayken, onun da yapmayı bildiği bir yemek için annemi aramazdım muhtemelen, yemek dediğin nedir yani iki kişiysek birlikte yapar geçeriz. diğer konuda da annesi oğluyla ne konuşursa konuşsun, eğer bunu eşiniz size söylediyse çok yanlış evet anneci değil ama dengeleri de kuramıyor demek ki. ve sonrasında sizin kayınvalideyi arayıp sert konuşmanız da bana yanlış geldi. ben hemen her konuda her şeyi silip atmaya karşıyım. mesafemi koyarım, gerektiği kadar görüşür, gerektiği kadar konuşurum ama arayıp ters yapacak kadar yüz göz olmam. yine de herkesin tepkisi ayrıdır. bence daha mesafeli olun ama gemileri de yakmayın. bebeğiniz de olacak ve eş ailesi illa görüşülecek insanlar..
Mesafe her zaman iyidir bı süre sessiz kalinMerhabalar. Beni dinleyip degerli yorumlarınızı yazmanız çok önemli. Haklıysam haklısın veya haksızsam haksızsın deyin bana lütfen veya ne yapmam gerektigiini.....Dışarıdan birilerinin yorumuna ihtiyacım var. Hanımlar ben 1 senedir evliyim. Kayinvalidemle genelde bir pek bir sorunumuz yoktu fakat son zamanlarda bana tuhaf gelen hareketleri var. Hakkımı savunan biriyim susmam hosuma gitmeyen birsey oldugunda saygımı bozmadan söyleyeceğimi söylerim. Annemi aradim gecenlerde bir yemeğin tarifini isteyecektim. (Annem çok güzel yapıyor o yemegi). Kayinvalidem başladı ağlamaya esimin kayinbabamin yaninda. Sen nasil ben dururken kendi annenden tarif istersin diye. Şok oldum bi eşime baktım bi ona. Bu ağlama kendini haklı çıkarma huyunu sevmiyorum. Allahıma binlerce kez şükürler olsunki eşim herzaman arkamda benim. Ogün evde yemek yemedik dışarıda yedik bana böyle davrandı diye. Annemden tarif alamazmıyım ben ? Bunu yapma amacım sen yapamıyosun demek degildi yani. Neyse . Esim onları pek aramak istemiyor icinden gelmedigi için. Bende ara veya arama demem asla aralarına girmiyorum genelde. Kayınvalidem eşimi aramış vay sen beni neden aramıyorsun KARIDAN O KADAR Mİ KORKUYORSUN. demiş