Kayınvalidem ve görümcem

Aldırış etmeyin bence klasik kıskançlıklar. Nişanlanana kadar umurlarında olmaz sonra akıllarına gelir oğulları. Bence siz en iyisi farketmemiş gibi yapın. Bırakın soğuk davransınlar

Genel olarak bu sorunlar oluyor galiba biz eşimle sık sık görüşmezdik çünkü evlerimiz iş yerlerimiz birbirne çok uzaktı sadece pazardan pazara görüşebilirdik ayrıca beni tanımadan önce ailesinden ayrı eve çıkmış hemde iyilikle değil anlaşamadıkları için kavgalı ayırmışlar evlerini o zamana kadar ozlemeyen kv görümce biz evlenince çok özler oldular ben ogullarını ellerinden almis oldum ne hikmetse kafaniza takmayin sorun cikarmak isteyen bir sekilde çıkarıyor

Kiskaniyolar tipik evlenince kiymete binen oğul sendromu ayrica sizde sacma dusunceler icindesiniz neden annesi calisiyor gorumce uzak yoksa ben herseye dahil etmeye calisiyorum diye dusunuyosunuz? Hicbiseye dahil etmek zorunda degilsiniz normali sizin ayri takilmaniz zaten ara sira evlerine oturmaya gider annesini gorursunuz yeter yani. Ayrica annesi size soyluyosa sen alisiksin ya anne zaten sehir disinda calisiyor oncedende ayri oturmussunuz simdi evleniyo diye kiymetini anladin heralde gibi bisey gulerek soyleyebilirsin. Vicdan yapma bu laflarida nisanlin tasiyorsa soyle laf tasimasin

Bariz kıskançlık yapıyorlar. Nişanlısınız vakit geçirmeniz çok normal.Ayrica bu surat asmalar çok olacak evlenince de olacak .

Benimkiler sirf borsey isterim.diye aramiyorlardi öyle herkesi aramazmis onlar herkes dedikleri kişi oğullarına es geliyor aptal insanlar hepsinin canı cehenneme

Büyük ihtimalle tavırları artık nişanlınızın elinin altında olmadığını hissettiği içindir nişanlıyken böyleyse evlenince hiç eve uğramaz korkusudur benim şahsi fikrim

merhabAa sana mı dediler eşin mi dedi bilmiyorum.böyle seyler sorun edilmemeli.takma

Bazı kaynanaları anlayamıyorum çok cahil kalmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…