- 8 Kasım 2022
- 79
- 41
- 8
- Konu Sahibi cileklisakiz7
-
Dugun arifesinde boyle seyler o kadar olagan ki. Birbirinizi tanimaya baslayacaksiniz ve ancak bu o eve gelin gittiginiz zaman olacak. Bence kotuluk gormedim, benim esimde annesiyle diyalogu pek azdi genelde benle vakit gecirirdi nisanliykende, ama annesiyle de ne yapiyorsa asla karismazdim. Istiyolarsa bos bos tv baksinlar bu onlarin karar verecegi bir sey. Siz sizle alakali olana mudahil olun, simdiden annesiyle sadece tv bakiyor, sadece yatmadan yatmaya gidiyor vs gibi seyler soylemeyin diye tavsiye ederim.Merhaba hanımlar, 5 aylık nişanlıyım 5 ay sonra da düğünüm var. Sorun şu kayınvalidem ve görümcem tuhaf davranmaya başladılar. Nişanlımın sağlık sorunları sebebiyle her gün beraberiz ve beraber vakit geçiriyoruz haliyle annesi de çalışan bir insan olduğu için çoğu zaman bize katılamıyor. Ama ben mümkün olduğunda dahil etmeye çalışıyorum her şeye abalsı konum olarak biraz uzak oturuyor ve her zaman yanımızda olamıyor zaten. Sorun şu ki ikisi de artık çok tavırlı davranıyorlar sebebi de şuymuş her gün beraber vakit geçirmemiz artık eve sadece uyumak için gitmesiymiş. Yani gerekçemiz şu aslında benim nişanlım sürekli yurtdışına giden gittiğinde de iki ay dönmeyen biri yani zaten birbirimizle vakit geçirmek için kısıtlı zamanımız var. Annesiyle evde durduğunda da sohbet ettikleri falan yok hani ikisi de oturup televizyon izliyolar zaten benden önceki hayatında da beraber yaşamıyolarmış. Ben bana yapılan bir haksızlık olarak görüyorum bu tavırları. Ben kötü bir insan değilim sonuçta kötü biri olsam da sakınsalar benden çocuklarını ama insan yanlış anlıyor işte ister istemez sizce haksız olduğum bir nokta var mı
Sizle birlikte olunca oğulları kıymetli olmuş kıskançlıktan başka bi şey değil yaptıklarıMerhaba hanımlar, 5 aylık nişanlıyım 5 ay sonra da düğünüm var. Sorun şu kayınvalidem ve görümcem tuhaf davranmaya başladılar. Nişanlımın sağlık sorunları sebebiyle her gün beraberiz ve beraber vakit geçiriyoruz haliyle annesi de çalışan bir insan olduğu için çoğu zaman bize katılamıyor. Ama ben mümkün olduğunda dahil etmeye çalışıyorum her şeye abalsı konum olarak biraz uzak oturuyor ve her zaman yanımızda olamıyor zaten. Sorun şu ki ikisi de artık çok tavırlı davranıyorlar sebebi de şuymuş her gün beraber vakit geçirmemiz artık eve sadece uyumak için gitmesiymiş. Yani gerekçemiz şu aslında benim nişanlım sürekli yurtdışına giden gittiğinde de iki ay dönmeyen biri yani zaten birbirimizle vakit geçirmek için kısıtlı zamanımız var. Annesiyle evde durduğunda da sohbet ettikleri falan yok hani ikisi de oturup televizyon izliyolar zaten benden önceki hayatında da beraber yaşamıyolarmış. Ben bana yapılan bir haksızlık olarak görüyorum bu tavırları. Ben kötü bir insan değilim sonuçta kötü biri olsam da sakınsalar benden çocuklarını ama insan yanlış anlıyor işte ister istemez sizce haksız olduğum bir nokta var mı
Nasıl bir sağlık sorunu ki bu hergun berabersiniz açıkçası kızım.veya oğlum farketmez evlenmeden bende evladımin sürekli beraber olduğu kişiyle hergun olmasını istemezdim . Bence biraz seyrekleştirin hergun görüşmeyiMerhaba hanımlar, 5 aylık nişanlıyım 5 ay sonra da düğünüm var. Sorun şu kayınvalidem ve görümcem tuhaf davranmaya başladılar. Nişanlımın sağlık sorunları sebebiyle her gün beraberiz ve beraber vakit geçiriyoruz haliyle annesi de çalışan bir insan olduğu için çoğu zaman bize katılamıyor. Ama ben mümkün olduğunda dahil etmeye çalışıyorum her şeye abalsı konum olarak biraz uzak oturuyor ve her zaman yanımızda olamıyor zaten. Sorun şu ki ikisi de artık çok tavırlı davranıyorlar sebebi de şuymuş her gün beraber vakit geçirmemiz artık eve sadece uyumak için gitmesiymiş. Yani gerekçemiz şu aslında benim nişanlım sürekli yurtdışına giden gittiğinde de iki ay dönmeyen biri yani zaten birbirimizle vakit geçirmek için kısıtlı zamanımız var. Annesiyle evde durduğunda da sohbet ettikleri falan yok hani ikisi de oturup televizyon izliyolar zaten benden önceki hayatında da beraber yaşamıyolarmış. Ben bana yapılan bir haksızlık olarak görüyorum bu tavırları. Ben kötü bir insan değilim sonuçta kötü biri olsam da sakınsalar benden çocuklarını ama insan yanlış anlıyor işte ister istemez sizce haksız olduğum bir nokta var mı
Nişanlısıyla beraberseKonu açıp sonra mesajlara bakmayan, sorulara cevap vermeyen kimse bir sonraki konuda yorum hak etmiyor.
Baştan mesafeli ve sınırlı olun , asla onların gönlünü yapmak için takla atmayın, uzak durun bırakın yanlış anlasınlar, sorunları neyse oğulları ile halletsinler siz uzak durun...Merhaba hanımlar, 5 aylık nişanlıyım 5 ay sonra da düğünüm var. Sorun şu kayınvalidem ve görümcem tuhaf davranmaya başladılar. Nişanlımın sağlık sorunları sebebiyle her gün beraberiz ve beraber vakit geçiriyoruz haliyle annesi de çalışan bir insan olduğu için çoğu zaman bize katılamıyor. Ama ben mümkün olduğunda dahil etmeye çalışıyorum her şeye abalsı konum olarak biraz uzak oturuyor ve her zaman yanımızda olamıyor zaten. Sorun şu ki ikisi de artık çok tavırlı davranıyorlar sebebi de şuymuş her gün beraber vakit geçirmemiz artık eve sadece uyumak için gitmesiymiş. Yani gerekçemiz şu aslında benim nişanlım sürekli yurtdışına giden gittiğinde de iki ay dönmeyen biri yani zaten birbirimizle vakit geçirmek için kısıtlı zamanımız var. Annesiyle evde durduğunda da sohbet ettikleri falan yok hani ikisi de oturup televizyon izliyolar zaten benden önceki hayatında da beraber yaşamıyolarmış. Ben bana yapılan bir haksızlık olarak görüyorum bu tavırları. Ben kötü bir insan değilim sonuçta kötü biri olsam da sakınsalar benden çocuklarını ama insan yanlış anlıyor işte ister istemez sizce haksız olduğum bir nokta var mı
sakınmak mi ? Siz nisanlisiniz ne demek sakınmak. İlgiyi fazla istiyorlardir . Nisanliniz konussun ailesiyle bu durumu.sonuçta kötü biri olsam da sakınsalar benden çocuklarını
Bu kadar kırıcı olmanıza gerek yok, çalışan bir insanım sürekli bakamıyorum telefonaKonu açıp sonra mesajlara bakmayan, sorulara cevap vermeyen kimse bir sonraki konuda yorum hak etmiyor.
Evet maalesef işinden dolayı böyleAnlamadım. Nişanlınızın ne problemi var? Nişanlınız ayrı evde mi oturuyor? Siz beraber mi yaşıyorsunuz? Dışarıda mı buluşuyorsunuz? Sağlık problemi dolayısıyla ne yapıyorsunuz?
Bir de nişanlınız neden iki ay dönmüyor işten? Siz evlenince böyle devam mı edecek?
HerhaldeEvlenince ne olacak orda kalmadı diye mi tavir yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?