- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.341
valla dört aylık evlisin. şu an ayakların yer görmemeli.Ben 4 aylik evliyim daha ama hic evliligimizi yasiyamadik sagolsun esimin ailesi yuzunden.. esimle 2 yil flort etik basta annesi benimle konusuyor diye oglunu evden kovdu dovmeye kalkisti mustakil bi evleri oldugu icin catidan atladi benim yanima geldi. Yani anliycgnz en basdn bu zmna kdr cok zorlu mucadeler verdik. Evlilik alisverisj olsun nisn soz olsun hep kendi istedigi oluckti paraya cok duskun br annesi var. Cok otoriter guya herseyin en iyisi en dogrusunu o bilir.evlendikten sonrada beni esime hep kotuledi konustuhumuz yok saygisiz terbiysz bize nsl davraniyor hakaret edici sozler.. ve bjnlaro esim bana demedi ben telefinda gordum hep mesjlari artik sinirim daha vok bozuldu gormezden gelemedim.. icime atim ama esimide hic acmadm konulri cnku o kdr arada birkiyorki annesi sagligiyla oynuyir resmen. Nese amliyt oldu 15 gun onlarda kaldim ve baktm ama yine benden kotusu olmadi esim farkediyor herseyi ama birsey diyemiyor ailem diyor ama snrlnncede butun snrni bnden cikartiyor. Bi kere benim ailemde kaldik diye simdide evlatliktan redetmis.. esim tek anesinj gormuyo suclu ikimizi goruyor ve ben artik cok mutszm diir konusamiyiruz bile bana bazen ismjmle.hitap etmeye basladi. Gidelim.ailene konusalim diyorum niye byle dvrndgmi blsinler aramadgmi falan benim hakimda dedikleri herseyi diyim diyorum eve beni almazki seni alsin diyo kepazlk cikrtr dio.. napicz bilmiyorjm.. sorf bunlr yuzunden cinsel iliskiye ble giremioz o kdr soguduk ne yapmam gerekiyorrr..
Daha şimdiden bunlar konuşuyorsan ohooooo....