- 22 Ekim 2020
- 99
- -291
- 29
- Konu Sahibi elzemdegil
Kayınvalidem bana çok iyi davranıyor herkese de beni iyi anlatiyor ama problemlerimde hep geçiştiriyor.
ben 1.5 yıldır evliyim ve ailelerimizden uzaktayız. Ve bebek istiyorum. Ama bir ev alma sürecindeyiz bitince bebek düşünüyoruz.
ve annelerime de bunu arada belli ediyorum.
kendi annem hemen birşeyler örmeye başladı bile. Ama kayınvalidem bebek konusuna gelince hep hayırlısı, o gün gelsin bakariz diye konusuyor benimle ve hiç bebek konusunu bi daha açmıyor ben ise
onu hevesli görmek istiyorum insan tek erkek oğlunun bebeği olması konusunda biraz hevesli davranmaz mı ya da benimle normal konularda iletişimi yüksekken bu konuda bu kadar sesssizliğe gömülmesi beni cok rahatsız ediyor.
ve rahatsız ettiğini de söyledim
tek cevqp verdi sadece beni yanlış anladın
o kadar.
ben ise ağlamaklı buldum kendimi değersiz hissettim. Ve söyledim aradan iki gün geçti mesajıma bile cevap vermedi.
2 gün sonra
Köydeki evlerini yeniletmişler bana onların fotoğrafını attımsadece
Takmiyim diyorum ama çok takiyorum ve taktığımı da bu durumu söylüyorum
yine tık yok
düşüncelerinizi bekliyorum
ben 1.5 yıldır evliyim ve ailelerimizden uzaktayız. Ve bebek istiyorum. Ama bir ev alma sürecindeyiz bitince bebek düşünüyoruz.
ve annelerime de bunu arada belli ediyorum.
kendi annem hemen birşeyler örmeye başladı bile. Ama kayınvalidem bebek konusuna gelince hep hayırlısı, o gün gelsin bakariz diye konusuyor benimle ve hiç bebek konusunu bi daha açmıyor ben ise
onu hevesli görmek istiyorum insan tek erkek oğlunun bebeği olması konusunda biraz hevesli davranmaz mı ya da benimle normal konularda iletişimi yüksekken bu konuda bu kadar sesssizliğe gömülmesi beni cok rahatsız ediyor.
ve rahatsız ettiğini de söyledim
tek cevqp verdi sadece beni yanlış anladın
o kadar.
ben ise ağlamaklı buldum kendimi değersiz hissettim. Ve söyledim aradan iki gün geçti mesajıma bile cevap vermedi.
2 gün sonra
Köydeki evlerini yeniletmişler bana onların fotoğrafını attımsadece
Takmiyim diyorum ama çok takiyorum ve taktığımı da bu durumu söylüyorum
yine tık yok
düşüncelerinizi bekliyorum