- 14 Ağustos 2018
- 19.687
- En iyi cevaplar
- 2
- 73.920
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen katiliyorum sizeAnnemi kasıtlı olarak çağırmadıklarini fark etsem sahsen hicbirseylerine katılmazdim. Aileme yapılan saygısızlığı kendime yapılmış bilirim, bunu da bütün sülale biliyor. (sen neden çağırmadın diye üstüne çıkmasın - büyükler birbirini davet eder genelde)
Sizde ona gore kendi anne tarafinizda bisey oldumu onem verip cagirmazsiniz olur biterkaynimin.nikahi vardi kayinvalidem herksi cagrdi nikaha ama annemi cagrmadi. Nikahta esim annesine sordu aaa unutmusum tuh falan boyle laflari gorseniz.... Bende kirildim dedim.yuzune. zaten normaldede annemle pek ilgilenmeyisinden hissediyodum istemiyo gibi. Halbuki annemle bir sorunlari yok bizi kucuk goruyo gibi kaynvldm. Kaynimin nisanindada yok kimseyi cagirmicaz dedi esim de kaynanami çağır dedi masus onu cagririm dedi sirf biz dedik diye cagirdi. Bu defa esimi tembihledim bakalim cagiracakmi sen bsy deme dedim. Kaynanamda cagrmadi tam tahmin ettigim gibi oldu.gecen hafta annem bize geldi kaynnmda geldi anneme dediki oglanin nikahini kiycaz bir iki kisiyle kiyariz dedi sok oldum resmen seni cagrmicaz demek bu. Ve iste hic seslenmedim cagirmadi bugunde ahliyo pufluyo masus unuttum sen niye cagrmadin dedi. Ben cagircakmisim annemi.Cok fena kaynnm cokkkk o kadar yapmacik ki ben nisanliyken bile yapmacikti. Ilgilenmezdi. Ama bu eltimle oylesine bir ilgilileniyoki yok artik dedik kendi kendimize esimle.Eltim desen o da bi samimiyetsiz cikti(( o kadar iyi konussamda eltime guvenim de sarsildi aramasam aramaz zorla konusuyo gibi. Iki yasinda cocugum var her zaman herseye yardim edemiyorum surat asiyo. Kizda bir ustunluk kurma cabasi var
. Ben cagircakmisim annemi.Cok fena kaynnm cokkkk o kadar yapmacik ki ben nisanliyken bile yapmacikti. Ilgilenmezdi. Ama bu eltimle oylesine bir ilgilileniyoki yok artik dedik kendi kendimize esimle.
Yaw boşverin eltileri.Siz ailecek mutluysanız gerisini gerçekten boşverin.Ben öyle yapıyorum.3yıldır evli kayınbiraderim gelin daha beni 1 kez aramışsa aramıştır .Ben de artık aramıyorum herkes memnun ,asosyal birisi o yüzden normal karşılıyorum yoksa kötü biri asla değil.Ama asosyal işte...kaynimin.nikahi vardi kayinvalidem herksi cagrdi nikaha ama annemi cagrmadi. Nikahta esim annesine sordu aaa unutmusum tuh falan boyle laflari gorseniz.... Bende kirildim dedim.yuzune. zaten normaldede annemle pek ilgilenmeyisinden hissediyodum istemiyo gibi. Halbuki annemle bir sorunlari yok bizi kucuk goruyo gibi kaynvldm. Kaynimin nisanindada yok kimseyi cagirmicaz dedi esim de kaynanami çağır dedi masus onu cagririm dedi sirf biz dedik diye cagirdi. Bu defa esimi tembihledim bakalim cagiracakmi sen bsy deme dedim. Kaynanamda cagrmadi tam tahmin ettigim gibi oldu.gecen hafta annem bize geldi kaynnmda geldi anneme dediki oglanin nikahini kiycaz bir iki kisiyle kiyariz dedi sok oldum resmen seni cagrmicaz demek bu. Ve iste hic seslenmedim cagirmadi bugunde ahliyo pufluyo masus unuttum sen niye cagrmadin dedi. Ben cagircakmisim annemi.Cok fena kaynnm cokkkk o kadar yapmacik ki ben nisanliyken bile yapmacikti. Ilgilenmezdi. Ama bu eltimle oylesine bir ilgilileniyoki yok artik dedik kendi kendimize esimle.Eltim desen o da bi samimiyetsiz cikti(( o kadar iyi konussamda eltime guvenim de sarsildi aramasam aramaz zorla konusuyo gibi. Iki yasinda cocugum var her zaman herseye yardim edemiyorum surat asiyo. Kizda bir ustunluk kurma cabasi var
Bende senin yazdiklarina,sasirdim esimle herseyi konusuruz ve cevremdeki bir cok kari koca boyle. Esas senin durumun ilginc.Ben burda takılı kaldım döndüm döndüm okudum yazmadan edemeyeceğim
Eşlerinizi bu duruma nasıl sokuyorsunuz? Oturup eltinize dair konuşuyorsunuz kayınvalidenin ona pozitif ayrımcılık yaptığından falan dem vuruyorsunuz beraber öyle mi
Valla bravo benim eşim mümkün değil benle bunu yapmaz
Ayıp ama gerçekten o erkek ve erkek gibi davranmalı siz de hanımsınız hanım gibi olun hani annecinle kızkardeşinle misal konuşursun anlarım da eşle bilmiyorum ilk kez duydum
Şaşırdım ne yazacağımı bilmiyorum gerçekten hayatımda eşimle bir başka hanım ile ilgili hiç konuşmadım eltilerim de dahil buna
Cidden anlam veremedim
Nerden biliyorsun ortamlari uzaktan anlatinca boyle gibi duruyor inanki boyledegil. Neyse gerek yok yorumlara saolunNikah salonuna giriliyor herkeste bir koşturma telaş mutluluk . Çiftimiz alkışlarla geliyor gülümsüyor etrafa...
Elti de köşede durmuş kocası ile ; kaynanası kimi çağırmış çağırmamiş, elti ne kadar aramış aramamış, ona ne yapılmış kendisine ne yapılmamış . . .
Derdinde ...
Şöyle bir bakın ortam da kim itici duruyor ?
Nerden biliyorsun ortamlari uzaktan anlatinca boyle gibi duruyor inanki boyledegil. Neyse gerek yok yorumlara saolun
alıntı için teşekkürler :)Şuan düşündüm eltim yok ama bi kaç yıla olur. Açıkçası eltimi arayıp sorma gibi bi durumum olmaz ayda yılda bir ararım . kv ye gelirsek keşke o an bozsaydiniz annem geldiğinde konu açılmıştı unutmaniz imkansız diye farkında olduğunuzu bilsin .