• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem sizce unuttu mu

Kardesimin nisanina gelmedi kv . Biseyleri bahane etmisti. Nedense kadin bizi caktirmadan dıslıyo gelde sev bunu

Annemi çağırmıyorlarsa ,bende gitmem.
Annenizi ve babanızı saydırcak olan sizsiniz.
Hayatta gitmezdim.

normalde de birbirleriyle görüşmüyorlar diyorsun. çağırsalar ne çağırmasalar ne?
Düğüne çağırmasalar belki derim ama o bile gereksiz. damatlarının erkek kardeşi evleniyor ee??
sen bi de gidip yüzüne kırıldım diyorsun o ayrı hata.
hadi kırıldın, ikinci de anlayamadım ama bu sefer annenin yüzüne demiş demi davetli değilsiniz diye 2-3 kişiyle kıyacağız nikahı gibisinden. büyük ihtimalle annen gelmek istiyor gibi düşünmüş bi güzel golü atmış. yine hata.
yetmemiş daha evlenmemiş eltinin kayanna ile ilişkisini sorgulamışsın, o da ayrı hata.

bence üstünlük elde etmeye çalışıyorsun ve yeni gelen elti çok sevilir senden fazla değer görür diye şimdiden kıskanmaya başlamışsın. neredeyse kızın düğününe gitmeyeceksin annemi çağırmadılar deyip...

Yani herkesi çağırabileceği bir davet değilmiş demekki.Düğün olsa çağırmasa anlarım.Herkes herkesi çağırmak zorunda değil.İnsanların kafasında belli bir plan olur ona göre hareket ederler.Benim umrumda bile olmazdı.Ben ortada hiç problem goremedım.Eltınızde sızı her zaman aramak zorunda değil.Ne güzel mesafe koymuş.Hiç haz etmem zaten oyle çok samimi ilişkilerden.Senın yerınde olsam umrumda bıle olmazdı.

kaynimin.nikahi vardi kayinvalidem herksi cagrdi nikaha ama annemi cagrmadi. Nikahta esim annesine sordu aaa unutmusum tuh falan boyle laflari gorseniz.... Bende kirildim dedim.yuzune. zaten normaldede annemle pek ilgilenmeyisinden hissediyodum istemiyo gibi. Halbuki annemle bir sorunlari yok bizi kucuk goruyo gibi kaynvldm. Kaynimin nisanindada yok kimseyi cagirmicaz dedi esim de kaynanami çağır dedi masus onu cagririm dedi sirf biz dedik diye cagirdi. Bu defa esimi tembihledim bakalim cagiracakmi sen bsy deme dedim. Kaynanamda cagrmadi tam tahmin ettigim gibi oldu.gecen hafta annem bize geldi kaynnmda geldi anneme dediki oglanin nikahini kiycaz bir iki kisiyle kiyariz dedi sok oldum resmen seni cagrmicaz demek bu. Ve iste hic seslenmedim cagirmadi bugunde ahliyo pufluyo masus unuttum sen niye cagrmadin dedi. Ben cagircakmisim annemi.Cok fena kaynnm cokkkk o kadar yapmacik ki ben nisanliyken bile yapmacikti. Ilgilenmezdi. Ama bu eltimle oylesine bir ilgilileniyoki yok artik dedik kendi kendimize esimle.Eltim desen o da bi samimiyetsiz cikti:KK43:(( o kadar iyi konussamda eltime guvenim de sarsildi aramasam aramaz zorla konusuyo gibi. Iki yasinda cocugum var her zaman herseye yardim edemiyorum surat asiyo. Kizda bir ustunluk kurma cabasi var
Sizde ona gore kendi anne tarafinizda bisey oldumu onem verip cagirmazsiniz olur biter

Ben bu nikah,nişan,düğün bilmemne gibi kutlamalar organizasyonlara kafayı takma durumunu evlenince gördüm.
Bir arkadasim bana kaynanasi icin gelin mevlidi bile yapmadi bana demisti :D
Bu benim cok komigime gitmisti,çünkü ben de evlendigim ilk ay,kaynanam altin günü yapıyordu,beni de çağırdı,ben gelmem dedim,ama seni sorarlar dedi ne alakaysa sanki bunca sene ben vardım. Ben eşime dedim ki,bu iş sakat. Bunlar gelin mevlidi ayarında bise yapcaklar. Dedigim de nitekim çıktı kaynana itiraf etti daha sonra. Gelin mevlidi yapacaktik sonra gün de yapariz diye düşündük dedi. Bide benim adima karar veriyor :D tabiki gün e de gitmedim.Bende onun önünde esime "Baaaak ben bi tek öleceğim günü bilmiyorum"dedim orda patavatsizlik yaptim kabul. Ama kusura bakmicak artık. Boyle bos beles islerle ugrasmam. Ama buna uzulende varmis mesela. Herkesin seçimi. Beni dugune cagirmadi. Annemi nikaha çağırmadı vs. Bilmiyorum cok mu mana yukluyorsunuz boyle seylere ya da sayılmak mı istiyorsunuz? Anneniz gitmese ne olacak ki? Hem kaynınız kim ki ya? Elti kim oluyor samimiyetsizse birak engel at cocuk yapmis dersin aramasin sormasin seni işine baksın. Boyle insanlari kafana takmaya degmez.

Ben olsam annemi çağırmadı ya düğüne de baktım çağırmıyor bende gitmezdim düğüne isterse olay çıksın umrumda olmazdı utanmaz kadın ne ayıp

. Ben cagircakmisim annemi.Cok fena kaynnm cokkkk o kadar yapmacik ki ben nisanliyken bile yapmacikti. Ilgilenmezdi. Ama bu eltimle oylesine bir ilgilileniyoki yok artik dedik kendi kendimize esimle.

Ben burda takılı kaldım döndüm döndüm okudum yazmadan edemeyeceğim

Eşlerinizi bu duruma nasıl sokuyorsunuz? Oturup eltinize dair konuşuyorsunuz kayınvalidenin ona pozitif ayrımcılık yaptığından falan dem vuruyorsunuz beraber öyle mi

Valla bravo benim eşim mümkün değil benle bunu yapmaz

Ayıp ama gerçekten o erkek ve erkek gibi davranmalı siz de hanımsınız hanım gibi olun hani annecinle kızkardeşinle misal konuşursun anlarım da eşle bilmiyorum ilk kez duydum

Şaşırdım ne yazacağımı bilmiyorum gerçekten hayatımda eşimle bir başka hanım ile ilgili hiç konuşmadım eltilerim de dahil buna
Cidden anlam veremedim

kaynimin.nikahi vardi kayinvalidem herksi cagrdi nikaha ama annemi cagrmadi. Nikahta esim annesine sordu aaa unutmusum tuh falan boyle laflari gorseniz.... Bende kirildim dedim.yuzune. zaten normaldede annemle pek ilgilenmeyisinden hissediyodum istemiyo gibi. Halbuki annemle bir sorunlari yok bizi kucuk goruyo gibi kaynvldm. Kaynimin nisanindada yok kimseyi cagirmicaz dedi esim de kaynanami çağır dedi masus onu cagririm dedi sirf biz dedik diye cagirdi. Bu defa esimi tembihledim bakalim cagiracakmi sen bsy deme dedim. Kaynanamda cagrmadi tam tahmin ettigim gibi oldu.gecen hafta annem bize geldi kaynnmda geldi anneme dediki oglanin nikahini kiycaz bir iki kisiyle kiyariz dedi sok oldum resmen seni cagrmicaz demek bu. Ve iste hic seslenmedim cagirmadi bugunde ahliyo pufluyo masus unuttum sen niye cagrmadin dedi. Ben cagircakmisim annemi.Cok fena kaynnm cokkkk o kadar yapmacik ki ben nisanliyken bile yapmacikti. Ilgilenmezdi. Ama bu eltimle oylesine bir ilgilileniyoki yok artik dedik kendi kendimize esimle.Eltim desen o da bi samimiyetsiz cikti:KK43:(( o kadar iyi konussamda eltime guvenim de sarsildi aramasam aramaz zorla konusuyo gibi. Iki yasinda cocugum var her zaman herseye yardim edemiyorum surat asiyo. Kizda bir ustunluk kurma cabasi var
Yaw boşverin eltileri.Siz ailecek mutluysanız gerisini gerçekten boşverin.Ben öyle yapıyorum.3yıldır evli kayınbiraderim gelin daha beni 1 kez aramışsa aramıştır .Ben de artık aramıyorum herkes memnun ,asosyal birisi o yüzden normal karşılıyorum yoksa kötü biri asla değil.Ama asosyal işte...

Ben burda takılı kaldım döndüm döndüm okudum yazmadan edemeyeceğim

Eşlerinizi bu duruma nasıl sokuyorsunuz? Oturup eltinize dair konuşuyorsunuz kayınvalidenin ona pozitif ayrımcılık yaptığından falan dem vuruyorsunuz beraber öyle mi

Valla bravo benim eşim mümkün değil benle bunu yapmaz

Ayıp ama gerçekten o erkek ve erkek gibi davranmalı siz de hanımsınız hanım gibi olun hani annecinle kızkardeşinle misal konuşursun anlarım da eşle bilmiyorum ilk kez duydum

Şaşırdım ne yazacağımı bilmiyorum gerçekten hayatımda eşimle bir başka hanım ile ilgili hiç konuşmadım eltilerim de dahil buna
Cidden anlam veremedim
Bende senin yazdiklarina,sasirdim esimle herseyi konusuruz ve cevremdeki bir cok kari koca boyle. Esas senin durumun ilginc.

Nikah salonuna giriliyor herkeste bir koşturma telaş mutluluk . Çiftimiz alkışlarla geliyor gülümsüyor etrafa...

Elti de köşede durmuş kocası ile ; kaynanası kimi çağırmış çağırmamiş, elti ne kadar aramış aramamış, ona ne yapılmış kendisine ne yapılmamış . . .
Derdinde ...

Şöyle bir bakın ortam da kim itici duruyor ?

Nikah salonuna giriliyor herkeste bir koşturma telaş mutluluk . Çiftimiz alkışlarla geliyor gülümsüyor etrafa...

Elti de köşede durmuş kocası ile ; kaynanası kimi çağırmış çağırmamiş, elti ne kadar aramış aramamış, ona ne yapılmış kendisine ne yapılmamış . . .
Derdinde ...

Şöyle bir bakın ortam da kim itici duruyor ?
Nerden biliyorsun ortamlari uzaktan anlatinca boyle gibi duruyor inanki boyledegil. Neyse gerek yok yorumlara saolun

Nerden biliyorsun ortamlari uzaktan anlatinca boyle gibi duruyor inanki boyledegil. Neyse gerek yok yorumlara saolun

Anlatımınız insan da bunu uyandırıyor.

Velev ki tamam siz iyisiniz ama eltiniz de kayinvalideniz de samimiyetsiz .. neden böyle bir ortama kendi annemi de dahil edeyim peki?

Daha iyi işte kimse olmasın, millet dünüru nerede acaba görüşmüyor mu diye dertlensin 😂

Gelseler herkes aaa demek dünürleri ile çok iyiler bak der... Bunu mu deselerdi ? Kötü olan kayinvalideniz hakkında herkes iyi mi düşünse idi ???? 🙄

S Se_n_299 boşa yorulup konu silmişsiniz arkadaşlar alıntılamış okuduk sağolsunlar
içerik silmek yasak konunuz geri gelecektir

düğün olmayacak mı düğüne çağırılır anneniz
eltiyi de çekememezlik başlamış

Şuan düşündüm eltim yok ama bi kaç yıla olur. Açıkçası eltimi arayıp sorma gibi bi durumum olmaz ayda yılda bir ararım . kv ye gelirsek keşke o an bozsaydiniz annem geldiğinde konu açılmıştı unutmaniz imkansız diye farkında olduğunuzu bilsin .
alıntı için teşekkürler :)

Back