Bugun kaynimin.nikahi vardi kayinvalidem herksi cagrdi nikaha ama annemi cagrmadi. Nikahta esim annesine sordu aaa unutmusum tuh falan boyle laflari gorseniz.... Bende kirildim dedim.yuzune. ben zaten annemle pek ilgilenmeyisimden hissediyodum istemiyo gibi. Halbuki annemle bir sorunlari yok bizi kucuk goruyo gibi kaynvldm. Kaynimin nisanindada yok kimseyi cagrmicaz dedi esim de kaynnmi cagr dedi masus onu cagrrm dedi srfbiz dedik diye cagrdi. Bu defa esimi tembhledim bakalim cagrckmi sen bsy deme dedim. O da cagrmadi tam tahmin ettigim gibi oldu.gecen hafta annem bize geldi kaynnmda geldi anneme dediki oglanin nikahini kiycaz bir iki kisiyle kiyariz dedi sok oldum resmen seni cagrmicaz demek bu. Ve iste hic seslenmedim cagrmadi bugunde ahliyo pufluyo masus unntm sen niye cagrmadin dedi. Cok fena kaynnm cokkkk o kadar yapmacik ki ben nisanliyken bile yapmacikti. Ilgilenmezdi. Ama bu eltimle oylesine bir ilgilileniyokiii yok artik dedik krndi kendimize esimle.Eltim desen o da bi samimiyetsiz cikti(( o kdar iyi konussamda eltime guvenim de sarsildi aramasam aramaz zorla konusuyo gibi. Iki yasinda cocugum var her zaman herseye yardim edemiyorum kaynim laf sokuyo cocugu bahane ediyonuz yardim etmmk icin diyo esimle bana sozde sakayla. Esas eltim bisey yapmiyor pek.