- Konu Sahibi AnnemBirMelek
-
slm arkadaşlar yorunlarınız için teşekkür ederim.4-5 gündür gireıyorum nete.eşim rahatsızdı.ben anlam veremıyorum kayınvalidemın yaptıklarına.kötü bir insan değil ama çenesini tutamıyor.2 gün öncede eşime aranızda en mantıklı para harcayan benmişim dedi bende diğer tlf da dinliyordum.yok para harcamayın diyo.yanı ne kredi kartı kullanıyoruz.nede borcumuz var Allaha şükür.elimizde olanda yetiyo ama her ay bişey çıkıyo.zeytınlerımız toplatıyoruz ona para vericez.şimdi araç sigortası var,deprem sigortası var.onlar için bile para harcıyorsunuz diyor.
alttan almaya çalışıyorum.aslında zamanında çok parasız kalmışlar ondan böyle davranıyor diye düşünüyorum hemen para bitecek diye korkuyo sanırım.ama zaten bu zamana kadar onda beş kuruş almadık diyorum ya.eşim askerdeyken bile hiç para vermedi yanı.sinir oluyorum sadece işte
evet sardunyacım çok fazla kafaya takmamaya çalışıyorum.hiç kusura bakar mıyım canım tabı kı yorum yapacaksın aşk olsun canım arkadaım hiç alınmam.alınacak olsam böyle bir konu açmazdım canım.
bir sorum var canımcım, sen "sürahi nine"yi bilmezmisin
.....................................................:mymeka:
bilmez mıyım canım bilirim tabiii:bbo:
ilahi güldürdün benı canım ya....:roflol:
Gülersin tabi gülünmicek gibi mi:uhm:
Sardunya olayı çözdü valla. sen öyle yap.:sm_cool:
Bi dene ne olcak :1hug:
kızlar bir sır vereyim mi ben hepinizi fersah fersah geçerdim cadılıktakaydirigubbakcemile ama baktım olmoo
düşündüm CADIARZU taşındımCADIARZU ve karar verdim hayat zaten çok zor dedim kendime "kızım dedim ya hayattan acılarıyla, sevmediğin yanlarıyla tat almaya bakacaksın herşeyin keyifli esprili bir yanını bulup mesut mutlu eğlenerek eğlendirerek herkesle barış içinde yaşayıp tonton bir nine olacaksın ya da sinir hastası sevimsiz bir yaşlı cadıya dönüşeceksin yaşlılık yılların da"a.s
özel hayatım da aynıyım kayınvalidemle aramın nasıl olduğunu okumuşmuydunuz:mymeka:
komedi dizleri izleyin özellikle de avrupa yakasını, cem yılmazın dvd lerini alıp izleyin..
bakın hayattan nasıl her türlü keyif alınabiliyormuş görün..inanın bana hayatta herşeyin esprili bir yanı var ama görmek isteyen gözlere :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?