dini karıştırmadan şunu söyleyebilirsin. içki bedava olacak millet haddinden çok içicek sarhoş olan olur sapıtan olur en güzel günün rezil mi olsun. o düğünden sonra çok istiyorsa davetlileri ile birlikte meyhaneye yada ne biliyim herhangi bir mekana gidip eğlenmeye istediği gibi devam edebilir.Şu an sözlüyüm,bir ay sonra nişan olcak inşallah. Sözlümle aile yapılarımız biraz farklı. Benim annem namazında orucunda bir kadın. İçkiye çok karşı. Kayınvalidem ise tam tersi, çok dindar değil ve bana bi ara ben düğün içkili olsun isterim dedi... annem asla istemez böyle bir düğün... açıkcası ben de istemiyorum, milletin içki masrafını ben niye karşılayım...kimseyi kırmak da istemiyorum...nolur yardım, fikir verin napsam
nişanlının tutumu ne peki
nişanlının tutumu ne peki
İçkiliden kasıt yemekli olmasın? Yani hani önce soğukların sonra ara sıcakların en son da ana yemeğin ikram edildiği?
Artık duğunler böyle oluyor çünkü diğer türlü çerez kola pasta biraz basit kaçıyor bence de
dini karıştırmadan şunu söyleyebilirsin. içki bedava olacak millet haddinden çok içicek sarhoş olan olur sapıtan olur en güzel günün rezil mi olsun. o düğünden sonra çok istiyorsa davetlileri ile birlikte meyhaneye yada ne biliyim herhangi bir mekana gidip eğlenmeye istediği gibi devam edebilir.
Ee iyi işte siz yemekli yaparsınız isteyen de gider içkisini parasıyla alır. Bu devirde içkili yemek kişi başı 150 tl den başlıyor kayınvaliden de ölmüyordur herhalde herkese içireceğim diye
paradan bahsetmedim. içip içip gününüzü rezil etme ihtimalleri olduğunu söylüyorum. bu riske girmeye değmez.Evet o meseleyi nişanlıma dedim, yani milletin alkol parasını biz mi verelim diye.
paradan bahsetmedim. içip içip gününüzü rezil etme ihtimalleri olduğunu söylüyorum. bu riske girmeye değmez.
Canım yanlış anlama ama izmir tarafında artık gerçekten de yemeksiz düğünler biraz.., nasıl desem... fazla özensiz oluyor.
Madem kayınvalidenin gücü var yapsın yemekli düğün. İsteyen öder parasını alır extra içki. İçip gününü mahvetme konusunda emin ol ki içkili düğünlere alışık kitle bunu yapmıyor. Ama çevrende içkinin araba bagajında getirilip hatırı sayılı erkek misafirlere masa altında dağıtılması gibi düğünlere aşina tipler varsa onlardan kork o kitle içip s.çmaya en yakın olan kitle
nasıl yaa? hem parayı tamamen siz ödeyeceksiniz hem düğün şöyle böyle mi olsun diyor? o zaman alkollü alkolsüz tartışmaya gerek yok. parayı ödeyen siz olduğunuza göre herşey sizin isteğiniz ve bütçenize göre olmalı. tatsızlık çıkarmadan, 'biz de çok daha iyilerini istiyoruz ama bütçemizin elverdiği ve içimize sinen bir organizasyon yapacağız. alkol de bizim için olmazsa olmaz değil' diyip kapatıverin konuyuYemekli olacak zaten o konuda hemfikiriz. Ama ben alkolun a sını istemiyorum...ama böyle olursa laf edecekler biliyorum...en son konuştuğumuzda bar gibi bi yer olur ve insanlar parasıyla ordan içkisini alır diye konuştuk.benim yapabileceğim en büyük şey o...ayrıca düğün de dahil her şeyi biz nişanlımla kendimiz yapcaz, ailelerden para almıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?