• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem 40 gündür bizde

Halimee90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
21
48
3
Merhaba ,
1,5 yıllık evliyim.Kayinvalidem ayri şehirde yaşıyor.Kaynim askere gitti tasinma vs sürecimiz gectikten sonra kayinvalidem bize geldi.Bu arada kayinvalidemin annesi hayatta.Kayinpederim rahmetli olduğu için kayinvalidem annesiyle kaldi kaynim askere gittikten sonra.Kurban bayraminda bize geldi daha doğrusu biz gidip aldik.Bana asla süreç belirtilmedi ve ya gelip kalmak konusunda rizam alinmadi.Simdi de asla gitmek istemiyor kaynim donecek askerden aman o dönsün ben sonra giderim vs diyor.Git de diyemiyorum ama artik bunaldim isten geliyorum ayaklarimi uzatip oturamiyorum.Butun aksam yerinden kalkmıyor ne sofra kurmak ne de kaldırmak için suyunu bile almaya kalkmıyor.Evde haftasonu rahatça temizligimi yapamıyorum.Surekli iyiliğiniz için adı altında kendi ev yasam tarzini dikte etmesi de cabası.Asla susmuyor annemle telefonda konussam dinliyor.Esimle mutfakta bişi konussak dinliyor ve mudahele ediyor.Ya iyice tiksinti oluştu kendimi sürekli kötü hissediyorum.Esime de gıcık oluyorum istemsiz.Surec normal mi sizce?

Son düzenleme:
Degil , eli tutuyor ayagi tutuyor, gitsin bi zahmet evine. Oldu bir de lazimlik verin de cisini yapsin yerinden kalkmadan.

Bu insanlarin derdi ne anlamiyorum zaten iyice yaslanip elden ayaktan duseceksiniz, yeri gelecek altiniz degistirilecek. O zamana kadar bi salin gencleri yahu

Allah yardımciniz olsun. Tamam aksam o yokken nasil hazrliyrosans yemeğinizi hazrlayin kaldırın sonra odaniza gidin cok yoruldum dinlecem deyin. Suyunuda alsin ya calisan kadınsınız aksama kadar yoruluyorsunuz. Valla evinde rahat temizle herşeyini rahat rahat yap. Alışmış rahatlığa gitmiyor

Merhaba ,
1yillik evliyim.Kayinvalidem ayri şehirde yaşıyor.Kaynim askere gitti tasinma vs sürecimiz gectikten sonra kayinvalidem bize geldi.Bu arada kayinvalidemin annesi hayatta.Kayinpederim rahmetli olduğu için kayinvalidem annesiyle kaldi kaynim askere gittikten sonra.Kurban bayraminda bize geldi daha doğrusu biz gidip aldik.Bana asla süreç belirtilmedi ve ya gelip kalmak konusunda rizam alinmadi.Simdi de asla gitmek istemiyor kaynim donecek askerden aman o dönsün ben sonra giderim vs diyor.Git de diyemiyorum ama artik bunaldim isten geliyorum ayaklarimi uzatip oturamiyorum.Butun aksam yerinden kalkmıyor ne sofra kurmak ne de kaldırmak için suyunu bile almaya kalkmıyor.Evde haftasonu rahatça temizligimi yapamıyorum.Surekli iyiliğiniz için adı altında kendi ev yasam tarzini dikte etmesi de cabası.Asla susmuyor annemle telefonda konussam dinliyor.Esimle mutfakta bişi konussak dinliyor ve mudahele ediyor.Ya iyice tiksinti oluştu kendimi sürekli kötü hissediyorum.Esime de gıcık oluyorum istemsiz.Surec normal mi sizce?
Es kısısı napıyor?Annesıne gıtsın kvde okadar sıkılıyorsa.Esınız senı bıraklım artık desın.40 gun ne ya abartmasınlar!

Tabiki degil. Ev ev üstüne olmaz. Eşinle konuş. İleride kaynın evlense kv temelli yerleşir. Ona o yüzü verme. Şimdiye kıyameti koparman lazımdı.
Vallaha bak bu doğru, kaynın evlendiğinde o eve yerleşsin diye yol yapıyor olabilir. Sen yine de kıyameti koparma da, nus ile insanı etmeli tekdir' den başla.

Es kısısı napıyor?Annesıne gıtsın kvde okadar sıkılıyorsa.Esınız senı bıraklım artık desın.40 gun ne ya abartmasınlar!
Birşey diyemiyor sanırım yani elalem ne der olayi var bı de gelmeden herkese Diğer oglan gelene kadar kalacam demiş şimdi erken götürmüyor o yüzden.

Vallaha bak bu doğru, kaynın evlendiğinde o eve yerleşsin diye yol yapıyor olabilir. Sen yine de kıyameti koparma da, nus ile insanı etmeli tekdir' den başla.
Şimdiye konu sahibin eşine mutsuz oldugunu söylemesi gerekiyordu. Kadın ilerde bu eve yerleşme ın yerını yapıyor

Ay kabus gibi.😬 Eve gelip hizmet etmeyin iyice yayılır. Anneniz falan yakınsa gidin ailenizin yanında kalın tepki gösterin. Alınan alınsın onlar sizi düşünüyor mu acaba rahatsız ediyor muyız diye.
Mecaz olarak söylüyorum bir atasözü vardır ya sen eşek olursan semer vuran çok olur. Bu sözü hep kendime hatırlatırım iyi geliyor 😄

Merhaba ,
1yillik evliyim.Kayinvalidem ayri şehirde yaşıyor.Kaynim askere gitti tasinma vs sürecimiz gectikten sonra kayinvalidem bize geldi.Bu arada kayinvalidemin annesi hayatta.Kayinpederim rahmetli olduğu için kayinvalidem annesiyle kaldi kaynim askere gittikten sonra.Kurban bayraminda bize geldi daha doğrusu biz gidip aldik.Bana asla süreç belirtilmedi ve ya gelip kalmak konusunda rizam alinmadi.Simdi de asla gitmek istemiyor kaynim donecek askerden aman o dönsün ben sonra giderim vs diyor.Git de diyemiyorum ama artik bunaldim isten geliyorum ayaklarimi uzatip oturamiyorum.Butun aksam yerinden kalkmıyor ne sofra kurmak ne de kaldırmak için suyunu bile almaya kalkmıyor.Evde haftasonu rahatça temizligimi yapamıyorum.Surekli iyiliğiniz için adı altında kendi ev yasam tarzini dikte etmesi de cabası.Asla susmuyor annemle telefonda konussam dinliyor.Esimle mutfakta bişi konussak dinliyor ve mudahele ediyor.Ya iyice tiksinti oluştu kendimi sürekli kötü hissediyorum.Esime de gıcık oluyorum istemsiz.Surec normal mi sizce?
Eşinizle konuşmadınız mı açık açık?

Birşey diyemiyor sanırım yani elalem ne der olayi var bı de gelmeden herkese Diğer oglan gelene kadar kalacam demiş şimdi erken götürmüyor o yüzden.
Oldu.Kıme sormus??
Esınıze ben anneme gıdeyım ozman daha kalıcıysa,evımde rahat oturamıyorm demedınız mı?

Back