- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- Konu Sahibi Smyrnadenizz
Bosanman lazım bunun ıcın baska turlu cıkmaları imkansızişte ben tamamamen hayatımdan çıkarırısam evıme de gıremezler bır daha esıme acıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosanman lazım bunun ıcın baska turlu cıkmaları imkansızişte ben tamamamen hayatımdan çıkarırısam evıme de gıremezler bır daha esıme acıyorum
Keske olsaymış şekerim. O zaman bunu siz degil başkaları dile getirirmiş güzelim. Geçmiş olsun ne diyelim.EGO yapabilecek seylerin varsa yapcaksın tatlım :)
napım baska soylenev-bılecegım kımse yokKocanız napsin?
Niye adamı böyle anlamsız bir şey için darlıyorsunuz?
Gülün geçin.ya kadın he he dıyosun . benım evımde benım yanımda baskalarına fısır fısır soyluyor oz anneme bıle dıyokı benım gelınım soyledır boyledır . annmde benım kızımda yapr nıye yapmasın dıyor. aaaa gelınım cok guzel yapar laflar boyle
Keske olsaymış şekerim. O zaman bunu siz degil başkaları dile getirirmiş güzelim. Geçmiş olsun ne diyelim.
işte bunu keske basarabılsemGülün geçin.
Siz taktıkça üstelerler.
Ne zaman umursamayı bırakırsanız o zaman biter bu durum.
nasıp ne dıyelım sana da bır paket kına hediye ederimUmarim kv'de dahada dahada yüceltir eltini. Sirf isi yok, müslüman degil diye küçümsedigin o eltini dahada sever.
kesinlikle öyle sizde hiç çaktırmadan sohbet arasında başkasının kayınvalidesini övün..Sizde bilmemkimin eltisi var hem Türk hem becerikli, hem diğer eltesi ile çok iyi geçiniyor, içten ve samimi, hele bı arkadaşımın kv si var kadın o kadar iyi niyetli o kadar iyi kalpli gelinlerine yardım eder koşar candan içten konuşur. Kimseyi kimseye kırmaz deyin.
Madem öyle işte böyle
Mümkün olduğu kadar görüşmemeye gayret gösterin
Bende takarım hatta buyuzden doktora cok gittim, ılac kullandım uzun bir dönem.
Sadece boyle cahil tek marifeti borek acmak, ve yemek olan insanları ciddiye alamıyorum. He ok dıyıp gectıgımde onlar cıldırıyor.
Bıgun bi ortamda bana ananesı sey demisti, seni pazara cıkaracagız hepsi aralarında gulmustuler. Mevzunun cırkın bisey olduguna emindim ama ne demek o diye sormadım. Fakat bunun anlamını anneme sordugum da, kısır hayvanları eskiden pazara cıkartıp satarlarmıs bana bunu demek ıstemıs ler. Kısır demıs ler yanı bana.
Ben böyle cahil ve kotu insanlara ancak acırım. Zaten suan hıcbırı hayatımda yok canları cehenneme hepsinin.
Eğer tek sorun bu ise inanın hiç dikkate alınacak bir sorun değil, ülkemizde gelin kayınvalide ilişkisinin artık bilinç altına yerleşmesi direk kayınvalideye karşı tepkilere yol açıyor, bence duymayın, madem işiniz çevreniz var ve sizi bilen biliyorsa bunları çevrenizdekilerde duymazdan gelecektir, sizde gelirseniz daha mutlu olabilirsiniz, anneciğim diye hitabı hoşuna gidiyordu, biraz cilveli oluyordur herkesin karakteri farklı, bence kafanıza takmayınkızlar merhaba aranıza yenı katıldım.kayınvalıde belasına bulaştım bnde. 1 aylık evliyim nişanlandığımızdan beri kayınvalıdem sürekli eltimle beni kıyaslıyor. halbukı aramızda dağlar kadar fark var ve bunu cevremızdekı herkes görüp soyluyor da. benım ıyı bir işim var elimden her ıs gelır insani ilişkilerim kuvvetlidir. esımın aılesı ıle aynı kulturdenız. eltim ıse turk degıl hatta muslumanda degıl ne yemek ne mısafır ne de saygı bılıyor. yapmacık ınsanalrın onunde bırkac bısey yapıyor annecım , annecım diye bizimki de saf ınanıyor. her yerde biri bnden bahsetse hemen benım diğer gelninim de soyle yapar boyle yapar mevzuna gırıyor. ben cılıdrıyorum. kım bana iyi bısey dese ınsanların ıcınde hemen hafıfe alıyor soylenılenı ve bu yuzden esımle tartısıyoruz. ınanın aıleme de bısey anlatamıyorum gurbetteyım cok sınırım bozuluyor ne yapmam lazım bana bır yol gosterırmısınız
Evet öyle konuşma önemsemiş olursun. Can alıcı şekilde konuş.valla mantıklı dneeyecegım bunu :) hayır her yerde de ben soyle adaltelıyım soyle durustum soyle ayrım ypmam sallıyor valla. bnde soyle dusundum senın ıkı kızın var bırı gelının bırıde dıger kızın ben sana elim. diyeyim ama onemsemıs olurum onu dıye dusunuyorum :)
Daha yeni evlisiniz. Bu güzel günleri canınızı sıkarak mı geçireceksiniz?işte bunu keske basarabılsem
Evet öyle konuşma önemsemiş olursun. Can alıcı şekilde konuş.
Hiç kv ile ilgili konuşma başkalarını öv.
Yanlız özellikle ikinizin olduğu bı ortamda buz dolabı gibi dur. Bu çok etkili ben çok faydasını gördüm.
çok haklısın...Daha yeni evlisiniz. Bu güzel günleri canınızı sıkarak mı geçireceksiniz.
Eğer huzur istiyorsanız umursamamayı öğrenmek zorundasınız.