- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi Ay tenli anne
Kızlar öyle üzgünüm ki anlatamam. Kv ve kp hakkında geçtiğimizde Bi konu açmıştım özet geçiyim eşim sürekli gitmek kalmak istiyor kp şehir dışında kv ve görümcem var evde. Bize ısrar ettiler yılbaşında gitme konusunda 2. Yılımız evleneli. geçen sene kp de vardı korona da yoktu gittik kutladık beraber. Kv sabah eşimi aradı oğlum gelmediniz gelseydiniz vs dedi eşimde Bi gün izni olduğunu gidip kalamayacağımızı söyledi konu kapandı sanıyordum. İlk kez eşimle baş başa yılbaşı geçirmek istedim bu benim hakkım değil mi. Herşey güzel gidiyordu yemekler sohbetler kp bize bilet aldırdı kendi için piyango açıklandı 11 bucuk gibi eşim annesini aradı napıyorsunuz sizin biletin durumu şu falan diye sesi böyle ağır ağır duygu sömürüsü yapıyo napalım oğlumm ediyle büdü oturuyoruz gelmediniz de diye eşime bildiğin kendini acındırdı. Ya o kadar üzüldüm ki bende istemem iki kişi geçirmelerini onlara gelin dedik gene ayıp olmasın diye yok dediler tavuk falan var bizim dedi ama normal Bi zaman değil 4 gün yasak var hastalık var ve doğrusu bizi baş başa bırakmak istemiyo gibiler . Anlayacağınız yılbaşına dakikalar kala içim buruk girdim yeni yıla bütün günün enerjisi gitti Rabbim ıslah etsin inşallah hidayet versin bizimde ayrı bir yuva ev olduğumuzu en kısa zamanda anlar umarım.