- 6 Eylül 2024
- 3
- 0
- 20
-
- Konu Sahibi izmrmakarna35
Siz neden süper kahraman gibi giderim diyorsunuzki? Kızları baksın.Kızlar kayınvalidem apandisit ameliyatı oldu. Gorumcelerim diyo kim bakacak falan bi an dedim giderim diye. Ama ben hamileyim. İzmir'den Kars'a uçuş yapmak istemiyorum. Belim ayakta kalınca çok ağırıyor napmam lazım yardım edin
Ameliyat olalı kaç gün oldu.Eşi ya da başka çocuğu yok mu? Siz gitmeyin onlar baksın.Kızlar kayınvalidem apandisit ameliyatı oldu. Gorumcelerim diyo kim bakacak falan bi an dedim giderim diye. Ama ben hamileyim. İzmir'den Kars'a uçuş yapmak istemiyorum. Belim ayakta kalınca çok ağırıyor napmam lazım yardım edin
Kocan diyecek eşim hamile biriniz gitsin, bu kadarKızlar kayınvalidem apandisit ameliyatı oldu. Gorumcelerim diyo kim bakacak falan bi an dedim giderim diye. Ama ben hamileyim. İzmir'den Kars'a uçuş yapmak istemiyorum. Belim ayakta kalınca çok ağırıyor napmam lazım yardım edin
Oncelikle her yogurdum var diyene hiyarla kosmamak lazim.napmam lazım yardım edin
Kendi kizlari niye bakmiyomus?? Yolculuga doktor izin vermiyor diyin esiniz ne diyo bu konuda? Veya orali olmayin hicKızlar kayınvalidem apandisit ameliyatı oldu. Gorumcelerim diyo kim bakacak falan bi an dedim giderim diye. Ama ben hamileyim. İzmir'den Kars'a uçuş yapmak istemiyorum. Belim ayakta kalınca çok ağırıyor napmam lazım yardım edin
Zaten sana dusmezKızlar kayınvalidem apandisit ameliyatı oldu. Gorumcelerim diyo kim bakacak falan bi an dedim giderim diye. Ama ben hamileyim. İzmir'den Kars'a uçuş yapmak istemiyorum. Belim ayakta kalınca çok ağırıyor napmam lazım yardım edin
Hayır tamam siz iyi niyetle ben giderim dediniz ama görümceleriniz demesi lazım ki sen hamilesin nereye ?Kızlar kayınvalidem apandisit ameliyatı oldu. Gorumcelerim diyo kim bakacak falan bi an dedim giderim diye. Ama ben hamileyim. İzmir'den Kars'a uçuş yapmak istemiyorum. Belim ayakta kalınca çok ağırıyor napmam lazım yardım edin
Kızları varken sana düşmez...Kızlar kayınvalidem apandisit ameliyatı oldu. Gorumcelerim diyo kim bakacak falan bi an dedim giderim diye. Ama ben hamileyim. İzmir'den Kars'a uçuş yapmak istemiyorum. Belim ayakta kalınca çok ağırıyor napmam lazım yardım edin
İki tane görümcem var biri evli biri dulŞaka gibi gerçekten ne yapmam lazım diye soruyor musun. Daha ameliyattan önce gidip hazır olda beklemen lazımdı. Görümcelerde keyfine baksın kaç taneler