Kayınvalide ye bakmak

izmrmakarna35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2024
3
0
20
Kızlar kayınvalidem apandisit ameliyatı oldu. Gorumcelerim diyo kim bakacak falan bi an dedim giderim diye. Ama ben hamileyim. İzmir'den Kars'a uçuş yapmak istemiyorum. Belim ayakta kalınca çok ağırıyor napmam lazım yardım edin

Siz neden süper kahraman gibi giderim diyorsunuzki? Kızları baksın.

Hayır size noldu da atıldınız öyle? Kızları ne güne duruyor? Üstelik kocası baksın bilmeyen de çok zor bir ameliyat sanacak sizi taa Kars'a yolluyorlar hey Allahım

Kizlari varken hamile sana kalmadi bakmak
Tek cocugu olur oda sizin esinizdir o zaman bir sekilde mecburiyet dogar ama yine bu durumda kayinvalidenin kardesleri vs varsa onlarada soylenir sonucta hamilelik durumun var ve yol uzunlugu cok fazla
Bir zahmet kizlari baksin

Ameliyat olalı kaç gün oldu.Eşi ya da başka çocuğu yok mu? Siz gitmeyin onlar baksın.
Sezaryenden daha kolay bir ameliyat, 2-3 gün sonra kendi kendine bakabilir. ( Hem kardeşim hem de ablam apandisit ameliyatı oldular).

Şaka gibi gerçekten ne yapmam lazım diye soruyor musun. Daha ameliyattan önce gidip hazır olda beklemen lazımdı. Görümcelerde keyfine baksın kaç taneler

Kocan diyecek eşim hamile biriniz gitsin, bu kadar

Kendi kizlari niye bakmiyomus?? Yolculuga doktor izin vermiyor diyin esiniz ne diyo bu konuda? Veya orali olmayin hic

Her tuzum var diyene hıyarla koşmamayı öğren. Sana mı kaldı sen niye atlıyosun? Kocan açacak ağzını karım hamile kalkın gidin bakın diyecek. Sen de hiç üstüne alınmayacaksın biri bir şey derse bu halde nereye gidiyorum annenize gidip bakın diyeceksin

yardim etme gayeni anliyorum ama cok tez canli davranmissin. mantikli dusununce hamilesin ve o kadar yolu gitmen dogru mu?

Zaten sana dusmez

Kızları ne yapalım diyip sağa sola bakarken ben giderim diye atlamak?
Bence git sen kvye bak görümceler de keyfine

Hayır tamam siz iyi niyetle ben giderim dediniz ama görümceleriniz demesi lazım ki sen hamilesin nereye ?

Kızları varken sana düşmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…