Kayınvalide ve görümce

hepsı ayrı ayrı terbıyesız
esınızde dedıkodu dınlemeyı ne cok sevıyormus durup durup anasını dınlıyor
gorusmeyın , gorusmuyor cagırmıyor dıye sıkayet etsınler ne olmus kı
sız esınıze soyleyeceksınız bana annenın lafını getırıp durma ben o konularla ılgılenmıyorum dıyeceksınız
bı yerden sonra enı sonu susacaklar bu kadar basıt

Valla görumceyi sallayın görusmesiniz de olur..
Kv ile de sık sık görusmezsiniz giden gitsin yani eşiniz. Ben görümcemi aramam. Kv arada sırada ararım tamam.. Eşimle ne yapıyorsalar yapsınlar.
Ben burada kv görumce ye değil de eşime kızardım sanırım bana laf getirme ilgilenmiyorum derdim Hee bir de annen benm hakkımda konuşurken sende buna izin verip dinledin mi utanmadan derdim bi de koynuma gireceksin söyler susardım ..

Amann bosver ne görüscen öyle insanlarla, bu kayinvalide ve görümce ikilisini nedense cok kafaya takiyoruz cok önemsiyoruz. Benim gibi yap arama sorma, sadece özel günlerde ara veya görüs. Kaynanana gidip napcaksinki? Bence asil sorun es kisisinde... Onlari düsünecegine esinin neden arkanda olmadigina kafa yor bence -.-

'Ben yokmuşum gibi davranırlar.'benim durumumu anlatan en güzel söz galiba. Ama ben daha 8 aylık evliyim.Bastan onlar hatayı yaptıkları için ben hiç sorun etmiyorum. Ben de onlar yokmuş gibi davranıyorum. İnsan haklı olunca önemsemiyo bile. Bence siz de öyle yapın çünkü bana göre sonuna kadar haklısınız. Ben öyle Bi olay yaşasam bi daha gorumcemin yüzüne bile bakmam kaldı ki sizin yaptıklarınız fazla bile. Bundan sonrası onlar için ego tatmini bence. Allah kolaylık versin hepimize

Esinize gıcık oldum olay onda bitiyo. Siz de lütfen görümceymiş kaynanaymis muhattap olmayin esiniz olsun. Siz bisey söyleyince suc olur oglu söylerse bi gün küser sonra barisir.
Araya koyabildiğiniz kadar mesafe koyun.

Ayy bu sefer de neden aramiyosun diye darlamiyo mu kaynananiz? Hos ben yine aramıyorum da

Valla öyle kv değil de görümcem ben yokmuşum gibi davranır çokta umurumda yani bende aynı şekilde ona öyle davranıyorum sık sık gitmediğimiz için 1 2 saat çok takılmıyorum işte maksat eşim sevinsin . 1 2 saat adama zehir olmasın adam köpekleri özlüyor aslında kardeşinden ziyade görümcem evde 3,4 tane köpek beslediği için valla hiç umurumda değil..

Onlar sana nasılsa sen de öyle yapıcaksın doğal olarak bence haksız olduğun bi taraf yok

Ayy bu sefer de neden aramiyosun diye darlamiyo mu kaynananiz? Hos ben yine aramıyorum da
Hayir bi kere olsun dememistir neden aramiyorsun diye. En basindan beri beni pek istemedi gibi sanki hep mesafeli davrandi, bende mesafemi korudum. Aramizdaki iliski muazzam bir görsen, ne o beni önemsiyor nede ben onu

Yani o 2 saat içinde size nasıl davranıyorsa öyle davranın hatta belki bi tık daha geri durun. Sonrasında karşılıklı yok saymaya devam

Görüşmeye
Doğru söylüyorsunuz ama ben bugüne kadar eşime hiç annesini şikayet etmedin hatta annen böyle yaptı bile demedim . Bir sorunum olsa kayınvalidemin kendisine söylüyordum söyleyince de oğluna beni şikayet ediyor bana söylese olmazmı? Eşimde bitiyor olay bende farkındayım çünkü eşim bana gelip söylüyor onların dediğini ben sormuyorum bile ne diye şikayet etti annen diye .

Haklısınız

Hayir bi kere olsun dememistir neden aramiyorsun diye. En basindan beri beni pek istemedi gibi sanki hep mesafeli davrandi, bende mesafemi korudum. Aramizdaki iliski muazzam bir görsen, ne o beni önemsiyor nede ben onu
Ayy bende kv kafama göre ararım aramam hiç demedi bana hiç aramıyorsun diye istemiyor demekki beni hiç öyle hissetmedim ama bende mesafeliyim yani gittikçe anca işte ayda yılda gittiğim için bi işin ucundan tutuyorum yoksa yok.. Hatta ben beterim galiba gittiğimiz de çayı koyar fln görumce de aklı sıra laf sokar bizim evin gelini diye gülerim suratına bakıp ama kalkmam yani o an kalkmam .. canım ne zaman isterse kalkarım bazen eşim kalkar yardıma tamam ben fenaymışım

Onların ne dediğine bakmıyorum artık , eşim bana gelip diyor bende ona sinir oluyorum .

Kizz sen ben misin yoksa Bende gittigimde cok kalabalik olmadigi sürece elimi biseye sürmem. Ilk zamanlar yapiyordum baktim hep otur otur gerek yok diyor bana, baya yüzsüzlestim bu konuda artik hic kalkmiyorum O bana nasil davraniyorsa bende ona öyle davraniyorum, asla terbiyemi bozmam esimin veya baskalarinin agzina laf vermeden gayet profesyonelce birbirimizden hoslanmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…