- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi Kullaniciadimyok
-
Eğer nişanlınız ana kuzusu olmasaydıBenim de sakin bir karakter olduğum söylenemez amaAnneci bir yapısı yok 6 yıldır beraberiz, olsa fark ederdim herhalde
Yani şuan sizin yapmanız gereken tek şey mesafe koymak olur. Sonrası çok uzar gider. Mesafe her zaman iyidir. Fazla yüz bulmaz nerede ne söylenceğini öğrenmesi lazım. Tecrübeler konuşuyor. Ne yazık ki ben de geç anladım. Siz hiç saygıyı bozmadan ciddi bir mesafe koyunca en azından kime nasıl davranacağını anlar sevgili kv'niz :)Gözümü korkuttunuzGerçekten korkmaya başladım. Biz 6 yıldır beraberiz ve ailesiyle yeni yeni tanışıyorum yani zaten mesafeliyim ama kadın taktı bir kere. Sevgiliyken de nişanlıma çok getir tanışalım demişti ama nişanlım istemediğimi bildiğinden sonra sonra diyerek hep geçiştirdi. Anneci bir yapısı yok aslında ama şuan burda herkes evlendikten sonra iyice anneci oluyorlar diyince korkmadım desem yalan olur. Umarım öyle olmaz
Benim kaynana da annem de hayvan düşmanı. Takıyormuyum? Hayır. Daha çok artırdım sokak hayvanlarına da yardım ediyorum alıp bazılarını evime getiriyorum inadına hep paylaşıyorum whatsappta kuduruyorlar. Evime gelmek istemiyorlarmış çok da tın. Annem biraz alışır gibi oldu hayvanlar diğer odadayken rahat etmeye başladı ama kaynana fena.Merhaba tekrar, köpeklerim için alışveriş yapmıştım. Sitede nişanlımın ev adresi kalmış ve kargolarım onun evine gitmiş haliyle Hemen öncesi onun kuşları için birşeyler almıştık o yüzden onun adresi kayıtlı kalmış. Benim de dalgınlığıma gelmiş fark edememişim.
Annesi falan evdeyken gelmiş tam da kargom. Nişanlım da tabi şaşırmış ne acaba diye açmış. Toplu bi alışverişti 600 kusur tutmuştu. Herneyse beni aradı böyle böyle kargo geldi senin dimi aşkım diyerek. Ben de benim olduğunu söyledim, yanlışlık olduğunu ve kontrol etmesini kargomu (kırık vs var mı diyerek) Telefonda olduğumuzu bilmeden büyük ihtimalle annesi benim köpeklerime harcadığım paraya laf etti, bunlar hep benim çocuğumun cebinden çıkçak diyerek söylendi. Bu arada mesleğimin olduğunu ve calıştığımı belirtmek istiyorum. Nişanlım susmasını falan söyledi benden de çok özür diledi. Annesiyle konuşacağını söyledi. Daha öncesi de köpeklerime laf etmisti, şimdi de devam ediyor.
Kadın taktı baya. Bu sefer böyle düşünmesine çok alındım. Zaten tanışmaktan hep uzak durmuştum iyiki de öyle yapmışım, tanıştık tanışalı hep benzer sorunlar yaşıyoruz. Sizce bu durumda birşey yapmam gerekiyor mu? Gerçekten çok kırıldım ve sinirlendim, sizlerin görüşlerine ihtiyacım var
Merhaba tekrar, köpeklerim için alışveriş yapmıştım. Sitede nişanlımın ev adresi kalmış ve kargolarım onun evine gitmiş haliyle Hemen öncesi onun kuşları için birşeyler almıştık o yüzden onun adresi kayıtlı kalmış. Benim de dalgınlığıma gelmiş fark edememişim.
Annesi falan evdeyken gelmiş tam da kargom. Nişanlım da tabi şaşırmış ne acaba diye açmış. Toplu bi alışverişti 600 kusur tutmuştu. Herneyse beni aradı böyle böyle kargo geldi senin dimi aşkım diyerek. Ben de benim olduğunu söyledim, yanlışlık olduğunu ve kontrol etmesini kargomu (kırık vs var mı diyerek) Telefonda olduğumuzu bilmeden büyük ihtimalle annesi benim köpeklerime harcadığım paraya laf etti, bunlar hep benim çocuğumun cebinden çıkçak diyerek söylendi. Bu arada mesleğimin olduğunu ve calıştığımı belirtmek istiyorum. Nişanlım susmasını falan söyledi benden de çok özür diledi. Annesiyle konuşacağını söyledi. Daha öncesi de köpeklerime laf etmisti, şimdi de devam ediyor.
Kadın taktı baya. Bu sefer böyle düşünmesine çok alındım. Zaten tanışmaktan hep uzak durmuştum iyiki de öyle yapmışım, tanıştık tanışalı hep benzer sorunlar yaşıyoruz. Sizce bu durumda birşey yapmam gerekiyor mu? Gerçekten çok kırıldım ve sinirlendim, sizlerin görüşlerine ihtiyacım var
Ayy aynı benim hayatım kayın babam asla gelmem diyor çokta derdim di çok istiyordum çünkü can kurtarıyoruz mis gibi hayata dokunuyoruz kabuklu ceviz yemem diyorlar umurumda değil ben de paylaşıyorum hepBenim kaynana da annem de hayvan düşmanı. Takıyormuyum? Hayır. Daha çok artırdım sokak hayvanlarına da yardım ediyorum alıp bazılarını evime getiriyorum inadına hep paylaşıyorum whatsappta kuduruyorlar. Evime gelmek istemiyorlarmış çok da tın. Annem biraz alışır gibi oldu hayvanlar diğer odadayken rahat etmeye başladı ama kaynana fena.
Eş kişisinde bitiyor iş. Eğer adam gibi adamsa hiçbir konuda laf ettirmez eşine. Eğer sütren kesilmemişse evdeki pirince kadar sokar annesi burnunu.
ilk görüşmenizde, laf arasında aklınıza gelmiş gibi, şöyle diyin bence '' x hanım bu arada telefonda siz bana söylerken duymuştum,merak etmeyin ben köpeklerimin giderlerini tek başıma ve rahatlıkla karşılıyorum,bizim ev ekonomimizi düşündüğünüz için teşekkür ederim ama gözünüz arkada kalmasın'' diye hafif sarkastik bir şekilde diyin derim benBen aslında şuan karsılassak bu konuda birşey söylemem gerekir mi diye sormak istemistim. Hiç birşey demiyerek alttan mı almış olurum?
Bence kopeklere aldigi her seyin faturasini kaynananin adresine yollasinilk görüşmenizde, laf arasında aklınıza gelmiş gibi, şöyle diyin bence '' x hanım bu arada telefonda siz bana söylerken duymuştum,merak etmeyin ben köpeklerimin giderlerini tek başıma ve rahatlıkla karşılıyorum,bizim ev ekonomimizi düşnüdüğünüz için teşekkür ederim ama gözünüz arkada kalmasın'' diye hafif sarkastik bir şekilde diyin derim ben
sen var ya sennnnn, illa işin içine ekşın sokacaksın değil mi canım lyannaBence kopeklere aldigi her seyin faturasini kaynananin adresine yollasin
Kopekler kirmizi cizgimsen var ya sennnnn, illa işin içine ekşın sokacaksın değil mi canım lyanna
Aman bosvet konussun dursun bi ara kayinvalidemde benim kedime takmisti ben istemiyorum bebeginiz oldu vs diye gerilmeler tartismalar ufak capli falanMerhaba tekrar, köpeklerim için alışveriş yapmıştım. Sitede nişanlımın ev adresi kalmış ve kargolarım onun evine gitmiş haliyle Hemen öncesi onun kuşları için birşeyler almıştık o yüzden onun adresi kayıtlı kalmış. Benim de dalgınlığıma gelmiş fark edememişim.
Öyle zaten, onlar benim bebeklerim gibi. Nişanlımdan yana sorunum yok oda çok seviyor. Doğum günlerinde hediye bile alır ama annesi tanıştığımızdan beri taktı köpeklerime maalesef
Iyyy benimde kedim var. Yok kedinin kumunu eve koyma, kedini eve alma.Kedim evimde. Hatta o köye gıttıgınde kaynımın yanına gıttık. Kedimi de onlara götürdüm. Tüm evını gezdıBazılarına göre hayvana alınan harcanan para boşa giden para evlenince de oğlunun alacağını düşünüyordur ama nişanlınıza düşüyor iş.. Bir de alınanlara laf eden kaynanan o evde köpekler varken her geldiğinde laf söyler takmayın
Ay geçen kargolar size gelmiş yanlışlıkla, ondan önce de kuşlar için almıştık adres aynı kalmış. Şükür ki çalışıyorum köpeklerimin ihtiyaçlarını alabiliyorum evlenince kuşlara da el atarım, yoksa aç kalırlar kıyamam dersinŞuan birşey demem gerekir mi mesela karşılaşsak nasıl bir tavır almam gerekiyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?