- 18 Temmuz 2023
- 107
- 355
Ya anlamadığım şu kayınvalide gelin olayı bir tabu mu gerçekten bizde isterse dünya iyisi olsun ama hiç sevmek zorunda değiliz birbirimizi sonuçta eşimin annesi yani anne bile demek zorunda değilim bence görüşmek eh bir yere kadar istiyor ki her istediği onun makul ölçülerinde olsun ben günlere falan gideyim ama gitmiyorum o birşey istediğinde emrivaki yapıyormuş gibi geliyor vallahi eşim koç ben boğayım o da asla kendi bildiğinden şaşmaz bende kafamızın diki dikine gideriz kadın yumuşak tatlı dilli ama despot vallahi istiyor hep istediği olsun falan sonra eşim kızıyor yapmıyor benimde işime geliyor yani bazı durumlarda sizce ben kötü müyüm ya Aklıma takıldı bazen vicdan sorunsalı devreye giriyor çünkü eee tabii jenerasyon farkı kafalar farklı ben küsmem kimseye dobra dobra yanlış geleni de söylerim sonra çok mu fazla oldu diye düşünürüm dünya hassas kalpliler için çok acımasız bende Eyi günlerrrrr Heee bu arada bugün cehennem sıcakları varmış mecbur kalmadıkça çıkmayın dışarı benden söylemesi yamulmayın sonra Ve birde kötü şirret kaynana sahibi arkasaşlara canı gönülden sabır diliyorum cennet sizin için var kesinlikle