Hanımlar merhaba .. şuan kendimi öyle çaresiz hissediyorum ki .. insallah bu yazımı görürsünüz bana yardım edersiniz .. evleneli 4 sene oldu kayinvalidem annemle bir kere bile görüşmedi.. sebebi yok .. annem defalarca davet etti kayinvalidem hep geri çevirdi türlü bahaneler ile .. anne babam ayrı o yüzden basimda bir annem var gönül istiyor ki arada da olsa hal hatır sorulsun yetim gibi öksüz gibi kalıyorum esimin ailesinin yanında .. kayinvalidem ile bu durumu görüştüm defalarca .. artik bugün daha acik konustum .. kayinvalidem annenle ne konuşayım bir geçmişimiz yok ki dedi .. sanki her konuştuğu ile geçmişe göre muhattap oluyor .. bunlar bahane biliyorum .. annemden hoşlanmıyor.. ama bir büyük olarak sonuçta oğlunun da hususu söz konusu çünkü esimde bu konuda üzgün daha ılımlı davranabilirdi öyle üzülüyorum ki .. içimi rahatlatacak bir tane bisey söylemedi kizim sonuçta akraba sayılırız yeri gelir konuşur görusuruz canını sıkma bunlara demiyor sizce ne yapmalıyım gururum da inciniyor .. annemi gerçekten tanısanız kendi halinde ayakları üstünde durmaya çalışan çok zorluk görmüş çekmiş biri öyle çok lafı sözü bilmez ama çok iyi niyetli sevecen merhametli sabırlı biridir namazını abdestini alır bunları gönülden yapar .. Bu durumlar için psikologa gidiyordum şuan maddiyatkm da sorunlu nolur yardım edin Allah için... düşünmeden edemiyorum bir çıkış yolu gösterin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KAYINVALIDE SORUNSALI YARDIM
- Konu Sahibi Oopsbse
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #çaresizlik #kayinvalide #kaynana
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ağustos 2013
- 35.426
- 108.400
- 798
- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 133
- 30
- 8 Aralık 2019
- 50
- 85
- 3
Hiç de minnet etmeyin öylesi insana .Gerek siz gerek eşiniz gereken desteği saygıyı sevgiyi versin emin olun annenize o yeter .. Zorla arayıp samimiyetsiz sorması daha çok üzer bence çünkü belli eder kendini bırakın aramasın ! Bizimkiler küs , kv arar annem açmaz açmayınca kafası daha rahat Kurtuldum diyor annem
Ister istemez kafama takıyorum.. çünkü gerçektenGörüşmek istemiyorsa görüşmesin bozmayın psikolojinizi sizin annenizle aranız iyi olsun bi problem olmasın önemli olan o. Bizimkilerin de arasında sorun yok ama farklı şehirler de oldukları onlarda pek görüşmez konuşmaz . Hiç takmadım kafaya bunu
Zorla güzellik olmaz sadece büyüklüğünü göstersin olması gereken olsun istedim herkes gibi .. daha ılımlı olabilirdi Ne konuşacağım annenle dEmek hos birsey mi sizce gercekten kimseye bir saygisizligim olmadi simdiye kadar ne dedilerse yaptim cok buyuk hatalari oldu buyuktur dedim gittim ellerini de optum sadece gercekten bi garip anam var bir evladi ben varim zaten biseyden yuzu gulmemis yok sayilmayi hak etmediğimizi düşünüyoruz hepsi bu .. görüşünüz benim icin değerli idi teşekkür ederimGerçekten buna mı takıldınız valla samimi olup laf söz olacağına böyle olması bence çok iyi. Görüşmek istemiyorsa zorla mı görüştüreceksiniz
Galiba aynı şehirde olsalar sizinde aklınızdan geçerdi.. görüşünüz çok değerliydi teşekkür ederimGörüşmek istemiyorsa görüşmesin bozmayın psikolojinizi sizin annenizle aranız iyi olsun bi problem olmasın önemli olan o. Bizimkilerin de arasında sorun yok ama farklı şehirler de oldukları onlarda pek görüşmez konuşmaz . Hiç takmadım kafaya bunu
Kus olsalar adı belli olurdu belkide o kadar haklısınız ki .. annenle ne konuşacağım demekte pek barisik bir cümle değil ama olsun :) görüşünüz çok değerliydi teşekkür ederimHiç de minnet etmeyin öylesi insana .Gerek siz gerek eşiniz gereken desteği saygıyı sevgiyi versin emin olun annenize o yeter .. Zorla arayıp samimiyetsiz sorması daha çok üzer bence çünkü belli eder kendini bırakın aramasın ! Bizimkiler küs , kv arar annem açmaz açmayınca kafası daha rahat Kurtuldum diyor annem
- 2 Ağustos 2013
- 35.426
- 108.400
- 798
Iyi niyetli saf biri olduğunuz belli zaten bunu istemenizden. Gerçekten boşverin takılacak bir konu değil çünkü.Ister istemez kafama takıyorum.. çünkü gerçekten
Zorla güzellik olmaz sadece büyüklüğünü göstersin olması gereken olsun istedim herkes gibi .. daha ılımlı olabilirdi Ne konuşacağım annenle dEmek hos birsey mi sizce gercekten kimseye bir saygisizligim olmadi simdiye kadar ne dedilerse yaptim cok buyuk hatalari oldu buyuktur dedim gittim ellerini de optum sadece gercekten bi garip anam var bir evladi ben varim zaten biseyden yuzu gulmemis yok sayilmayi hak etmediğimizi düşünüyoruz hepsi bu .. görüşünüz benim icin değerli idi teşekkür ederim
- 8 Aralık 2019
- 50
- 85
- 3
Küs olmasalar da küserlerdi ,benim kv arayıp şikayet etmeyi çok sever annemi bıktırdı nefret ettirdi kendinden beni anneme şikayet ediyor bir de sanki ilkokulda çocuk şikayet ediyor gibi annem de yüzüne kapattı arasalar açmıyor daha da .. Demem o ki aramasın daha iyi kafası rahat eder .Benim annemde sizin anneniz gibi çok iyi niyetli hem öksüz hem yetim ,eşimle bizim sevgimiz yeter kendi de eksik kalsın zaten rica ederimKus olsalar adı belli olurdu belkide o kadar haklısınız ki .. annenle ne konuşacağım demekte pek barisik bir cümle değil ama olsun :) görüşünüz çok değerliydi teşekkür ederim
Niraz kalin kafalıyım valla o kadar cok istiyorum ki bunu takmamayi Allah razi olsu vaktinizi aldim sağolunIyi niyetli saf biri olduğunuz belli zaten bunu istemenizden. Gerçekten boşverin takılacak bir konu değil çünkü.
- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 133
- 30
Rica ederim . Siz de haklısınız tabi sonuçta hep beraber bir aile oluyoruz. Ama sağlığınızı bozacak derecede takmayın . Kimseyi değiştiremezsinizGaliba aynı şehirde olsalar sizinde aklınızdan geçerdi.. görüşünüz çok değerliydi teşekkür ederim
Bazı insanlar gerçekten çok garip . Arayıp meyi şikayet edebilir ki gerçekten küsmekte haklıymış anneciginiz. Ben biraz fazla duygusalim ve eşim in ailesini onemsiyorum galiba rabbim yardımcımız olsun insallah vakit ayırdığınız için teşekkür ederim Allah razi olsun sizdenKüs olmasalar da küserlerdi ,benim kv arayıp şikayet etmeyi çok sever annemi bıktırdı nefret ettirdi kendinden beni anneme şikayet ediyor bir de sanki ilkokulda çocuk şikayet ediyor gibi annem de yüzüne kapattı arasalar açmıyor daha da .. Demem o ki aramasın daha iyi kafası rahat eder .Benim annemde sizin anneniz gibi çok iyi niyetli hem öksüz hem yetim ,eşimle bizim sevgimiz yeter kendi de eksik kalsın zaten rica ederim
- 1 Temmuz 2019
- 34
- 3
- 1
- 36
Size o kadar hak veriyorumki.benzer durumlarımız var.insan ister istemez kafaya takıyo.bazı arkadaşlar saçmalamış gerçekten.eminim onların böyle problemleri yoktur geniş geniş konuşup insanın canını dahada sıkıyolar.burda birbirimize destekmi olcaz köstekmi?bu platform niye kurulmuş?destek için birbirimize moral vermek çözüm üretmek için
O kadar haklısınız ki .. damdan düşenin halını damdan du sen anlarmış derler .. O arkadaşlara hıc bisey demeyin bile bu yüzden.. yine de yazmışlar vakit ayırmışlar. Tanistigima çok sevindim .. Rabbim ikimizinde yuvalarina sağlık sihat afiyet huzur versin sevgilerimizi daim etsin bereket bolluk versin kayinvalidelerimizin göğüslerine merhamet versin imtihanlarimiza kolaylık içlerimize ferahlık bizlerede yol göstersin amin ...
Ah ah elimde olsa buralara kadar yazar miydim .. sizlerinde başını şişirdim ne diyeyim kusura bakmayin. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederimRica ederim . Siz de haklısınız tabi sonuçta hep beraber bir aile oluyoruz. Ama sağlığınızı bozacak derecede takmayın . Kimseyi değiştiremezsiniz
- 1 Temmuz 2019
- 34
- 3
- 1
- 36
Amin kardeşim.bende bi derdimi yazdım topa tuttular resmen.yok ayrı eve çık,yok altın takıcağına ayrı ev için harca bilmem ne... alyasımdan başka altınım yok desem inanmazlar.eşimle mutluyuz diyorum.eşin ne işe yarıyo diyolar.annesine karşı sesini çıkartıyo Allah razı olsun hep yanımda diyorum.beğenmiyolar.Allah kime ne kadar ömür biçti bilinmez ama kayınvalide kayınpeder bi yere kadar yanımızda olucaklar.asıl önemli olan eşle olan mutluluk huzur.benimkiler geldi 70 71yaşına.bi ayakları gerçekten çukurda.insan bırakamıyo işte hasta insanları.ne olursa olsun gönül el vermiyo.hem sevaptır hastaya yaşlıya bakmak.benim annem hasta olsa eşim hiç düşünmez bakar.konuşuyoruz bu konuları biliyorum.Allaha şükür annemin sağlığı sıhhati gayet yerinde.ne biliyim bana saydıranlar hiç bu açıdan düşünmüyo.tuzları kuru heralde yazanların.geniş geniş yazıyolar.O kadar haklısınız ki .. damdan düşenin halını damdan du sen anlarmış derler .. O arkadaşlara hıc bisey demeyin bile bu yüzden.. yine de yazmışlar vakit ayırmışlar. Tanistigima çok sevindim .. Rabbim ikimizinde yuvalarina sağlık sihat afiyet huzur versin sevgilerimizi daim etsin bereket bolluk versin kayinvalidelerimizin göğüslerine merhamet versin imtihanlarimiza kolaylık içlerimize ferahlık bizlerede yol göstersin amin ...
Valla dertsiz başına dert arıyorsun. Gidip gelincede sorunlar baş gösteriyorHanımlar merhaba .. şuan kendimi öyle çaresiz hissediyorum ki .. insallah bu yazımı görürsünüz bana yardım edersiniz .. evleneli 4 sene oldu kayinvalidem annemle bir kere bile görüşmedi.. sebebi yok .. annem defalarca davet etti kayinvalidem hep geri çevirdi türlü bahaneler ile .. anne babam ayrı o yüzden basimda bir annem var gönül istiyor ki arada da olsa hal hatır sorulsun yetim gibi öksüz gibi kalıyorum esimin ailesinin yanında .. kayinvalidem ile bu durumu görüştüm defalarca .. artik bugün daha acik konustum .. kayinvalidem annenle ne konuşayım bir geçmişimiz yok ki dedi .. sanki her konuştuğu ile geçmişe göre muhattap oluyor .. bunlar bahane biliyorum .. annemden hoşlanmıyor.. ama bir büyük olarak sonuçta oğlunun da hususu söz konusu çünkü esimde bu konuda üzgün daha ılımlı davranabilirdi öyle üzülüyorum ki .. içimi rahatlatacak bir tane bisey söylemedi kizim sonuçta akraba sayılırız yeri gelir konuşur görusuruz canını sıkma bunlara demiyor sizce ne yapmalıyım gururum da inciniyor .. annemi gerçekten tanısanız kendi halinde ayakları üstünde durmaya çalışan çok zorluk görmüş çekmiş biri öyle çok lafı sözü bilmez ama çok iyi niyetli sevecen merhametli sabırlı biridir namazını abdestini alır bunları gönülden yapar .. Bu durumlar için psikologa gidiyordum şuan maddiyatkm da sorunlu nolur yardım edin Allah için... düşünmeden edemiyorum bir çıkış yolu gösterin
Ayrıca annenle kayınvaliden düğün torun özel durumlar dışında görüşüp napacak.
Eş ailesi ile ayrı kendi ailenle ayri görüş