Hanımlar merhaba .. şuan kendimi öyle çaresiz hissediyorum ki .. insallah bu yazımı görürsünüz bana yardım edersiniz .. evleneli 4 sene oldu kayinvalidem annemle bir kere bile görüşmedi.. sebebi yok .. annem defalarca davet etti kayinvalidem hep geri çevirdi türlü bahaneler ile .. anne babam ayrı o yüzden basimda bir annem var gönül istiyor ki arada da olsa hal hatır sorulsun yetim gibi öksüz gibi kalıyorum esimin ailesinin yanında .. kayinvalidem ile bu durumu görüştüm defalarca .. artik bugün daha acik konustum .. kayinvalidem annenle ne konuşayım bir geçmişimiz yok ki dedi .. sanki her konuştuğu ile geçmişe göre muhattap oluyor .. bunlar bahane biliyorum .. annemden hoşlanmıyor.. ama bir büyük olarak sonuçta oğlunun da hususu söz konusu çünkü esimde bu konuda üzgün daha ılımlı davranabilirdi öyle üzülüyorum ki .. içimi rahatlatacak bir tane bisey söylemedi kizim sonuçta akraba sayılırız yeri gelir konuşur görusuruz canını sıkma bunlara demiyor sizce ne yapmalıyım gururum da inciniyor .. annemi gerçekten tanısanız kendi halinde ayakları üstünde durmaya çalışan çok zorluk görmüş çekmiş biri öyle çok lafı sözü bilmez ama çok iyi niyetli sevecen merhametli sabırlı biridir namazını abdestini alır bunları gönülden yapar .. Bu durumlar için psikologa gidiyordum şuan maddiyatkm da sorunlu nolur yardım edin Allah için... düşünmeden edemiyorum bir çıkış yolu gösterin