Kayınvalide sıkıntısı

Getirdim canim herseyi dile getirdim esim sadece dedigi sus kimseyi takma bu oldu .. oglunu benden cektikce susmamlada olmuyor iste

Önceliklr o paylaşımlara bakma senin gördüğünü gördükçe hergün ayrı bişey paylaşacaklar..eşinin annem de annem demesine saygı duy aşılamacak bi sıkıntı yok gibi başbaşayken sakin ve anlaşılır bi şekilde derdini anlatmaya çalış umarım kısa sürede düzelir

Herkesin ammesi tabiki bunu ona demiyorum ne anne anne diye su süreçte konuşmayı denedim pek ılımlı olmuyor uzak duruyor. Herşeyi gectim kocami sürekli gel oglum yemek var yemek ye . Sanki ben yapmıyorum. Sadece susuyorum

Canım erkeklerde anneye karşı hassasiyet var hele ki anne mazlum görünümde senden başka neyim var modundaysa şimdi daha çok yenisiniz sanırım eşin terazide hata yapıyor sende farkında değilsin her şeyini kv anlatıyorsun kadının kafasında kötü niyet varsa rahatça yapıyor çünkü biliyor ki siz sıkıntılısiniz sizi çok iyi bilse belki çekinir demi? Sen beni dinle dediğimi yap kv kötüsünü de sen güzellik yaparak eşine göster ki onu savunmadan çıkıp annem ne yapmaya çalışıyor diyebilsin tabi zor sabırli olacaksın eşinde bu süreçte olgunlaşacak ama şunu aklından çıkarma hiç bir zaman sen hakkıyla haklı olmayacaksın bir anneciğim demesi yeterli olacaktır o yüzden takmamaya çalış düzen böyle

Cok doğru diyosun canimcim hep tek oglum var canim parcam diye dolanıyor. Tabi bole bir anneye buda bi tek sen varsin modunda. Bakiyorumki muhabbet sen benden once sakin ölme. Sen benim herseyimsin demeye başlıyor esim. Tabiki bunlar kotu şeyler degil ama su süreçte bana herseyleri batiyor . ALLAH yardim etsin bana ve benim gibilere okadr cok dua ediyorumki benim varligimbenim karim ya o diyeblsin diye. Benide annesi gibi benimsesin . Ha yapiyordu takii 2 ay oncesine kadar.. cok tsk ediyorum canim benim allah razi olsun .. beni dinledigin ocin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…