Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle ole olmam gerekiyor haklisinHic böyle bisey yüzünden üzmeyin kendinizi
3 maymunu oynayin
Görmedim, duymadim, bilmiyorum onlara karsi vurdum duymaz olun
Allah icinize ferahlik versin ..Kesinlikle ole olmam gerekiyor haklisin
ALLAH razı olsun senden tsk ederim . Aynen öle yapacağımAllah icinize ferahlik versin ..
eger yuvanizda huzurunuz varsa bence 3. sahislari hic takmayin artik kendi hayatiniza bakin böylesi ancak size zarar verir
Önceliklr o paylaşımlara bakma senin gördüğünü gördükçe hergün ayrı bişey paylaşacaklar..eşinin annem de annem demesine saygı duy aşılamacak bi sıkıntı yok gibi başbaşayken sakin ve anlaşılır bi şekilde derdini anlatmaya çalış umarım kısa sürede düzelirÖncelikle mrb. Yaklaşık 8 aylık evliyim severek evlendim .hersey mükemmel giderken bir anda ilişkimizde tökezlemeler oldu. Bu iki aydır okadar caresizimki esimle küçük küçük başlayan tartışmalar 3. Şahısların girmesiyle büyümeye başladı.kayınvalidem hep yüzüme gülerken sırtını bianda döndü oğlum diyor baska birsey demiyor. Bana sözde hep kızları gibi bakmışlar. Esimle halledilecek sıkıntıları büyüttü. Kendi lehine döndürdüler vay sen bizi araman kendi isteginle gelmen..Ve okadar komikki whtsapptan imali paylasimlarda bulunuyor. Okadr igrenc ve komik paylasimlarki sanarsın 15 yasindaki birisi yapıyor. Kayinbabam kaynim hepsi paylasim yapmaya basladi yuzume birsey yok ama arkamdan esime doldurmalar yapiyolar . Ofkeyle kalkip zararla oturacam diye korkuyorum.esimi cok seviyorum. Artik onunda agzinda annem annem baska birsey duymsz oldum . Ne yapmalıyım yardim -)KK14:
Herkesin ammesi tabiki bunu ona demiyorum ne anne anne diye su süreçte konuşmayı denedim pek ılımlı olmuyor uzak duruyor. Herşeyi gectim kocami sürekli gel oglum yemek var yemek ye . Sanki ben yapmıyorum. Sadece susuyorumÖnceliklr o paylaşımlara bakma senin gördüğünü gördükçe hergün ayrı bişey paylaşacaklar..eşinin annem de annem demesine saygı duy aşılamacak bi sıkıntı yok gibi başbaşayken sakin ve anlaşılır bi şekilde derdini anlatmaya çalış umarım kısa sürede düzelir
Canım erkeklerde anneye karşı hassasiyet var hele ki anne mazlum görünümde senden başka neyim var modundaysa şimdi daha çok yenisiniz sanırım eşin terazide hata yapıyor sende farkında değilsin her şeyini kv anlatıyorsun kadının kafasında kötü niyet varsa rahatça yapıyor çünkü biliyor ki siz sıkıntılısiniz sizi çok iyi bilse belki çekinir demi? Sen beni dinle dediğimi yap kv kötüsünü de sen güzellik yaparak eşine göster ki onu savunmadan çıkıp annem ne yapmaya çalışıyor diyebilsin tabi zor sabırli olacaksın eşinde bu süreçte olgunlaşacak ama şunu aklından çıkarma hiç bir zaman sen hakkıyla haklı olmayacaksın bir anneciğim demesi yeterli olacaktır o yüzden takmamaya çalış düzen böyleCanim benim okadr guzel anlattinki srnde beni ..cok haklisin neyim varsa anlattim en ufak tartismalarimizi bile anlattim ne malmisim birgun lehime döneceğini bilememisim. Esimle hic bir sıkıntım yok suan ama 3. Şahıs beni mahveden bu nasil bir annedir ki yavrusunun huzurunu bozar. Benim kendi annem babam memleketten çıkıp geldiler okadr ogutler verdiler ve mutlubir sekilde geri döndüler onlar yapamadıydı gel kızım sendebize gel . Yuvan kizim yeterki bizimle konusmayin aramayin beklemem ama yeterki siz evin icinde mutlu olun dediler. Bunu onlar niye yapmıyor. Okadr sabrediyorumki icime ata ata sağlığıma birsey olacak diye korkuyorum ..esime gülüyorum surekli sohbetvediyorum . Ama bir mesaja ben gidiyorum diyor. Nasil bogazindan rahat geciyor. Benimde karim var o bensz yemez niye diyemiyolar