- Emoji Skoru
- 81.972
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi paticanlar
Nişanlınız ve kuzeni arasında da sizin bilmediğiniz bir ilişki vb olmuş olma ihtimali var. Evlenmeden önce çok iyi düşünün.Dayısı ve yengesi kuzen..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlınız ve kuzeni arasında da sizin bilmediğiniz bir ilişki vb olmuş olma ihtimali var. Evlenmeden önce çok iyi düşünün.Dayısı ve yengesi kuzen..
Üniversite 1 den beri tanıyorum ben kızın tek taraflı hisleri olduğunu düşünüyorum.Nişanlınız ve kuzeni arasında da sizin bilmediğiniz bir ilişki vb olmuş olma ihtimali var. Evlenmeden önce çok iyi düşünün.
Forumda buna benzer çok konu geldi, geçti. Tek taraflı olup, olmadığını öğrenmeye çalışın. Sizi bilmediğiniz bir geçmişleri olup, nikahtan önce vazgeçersiniz diye sizden saklanıyor olabilir.Üniversite 1 den beri tanıyorum ben kızın tek taraflı hisleri olduğunu düşünüyorum.
Bir de şöyle bir durum var nişanlımın yanında çok fazla yapmıyor bunları telefonda ne yapıyorsa yapıyor arama işini bu yüzden azalttım. Onun yanında yapsa oğlunun müdahil olacağını biliyor bence.Vereceksin cevaplarını. Elini mi yakar dedi, benim tercihim bu ben bunu beğendim diyeceksin robot makinenin sizi izlemesi de kel alaka yanihemen cevabını verecektin ben böyle saçmalıklara inanmıyorum diyerek. Saçına laf mı attılar ben kendimi beğendim herkes kendi saçına baksın diyip bozup atacaksın. Öyle pısırık sessiz durursan daha çok laf söylerler ezerler.
ay bu kaynanalar beni öldürecek lafa bak ahahah sana daha çok yakışır o zaman vereyim bir tur da sen giy deseydinizİyy aynı benim KV. Bayramda beyaz takım giymistim kefen giymis gibi olmuşsun demişti . Hiç yüz verme muhatap olma. Yorum bile yaptırma hiçbir şeyine.
Çok mantıklı bak aklımda bulunsun buay bu kaynanalar beni öldürecek lafa bak ahahah sana daha çok yakışır o zaman vereyim bir tur da sen giy deseydiniz![]()
Bugün beni aradı. Tencerelerin hep küçük gibi sanki ben büyük tencere alayım mı diye bir şey sordu dedim ben alırım. Günlük kullanılan tabak seti alayım mı dedi bende hayır ben kendi zevkime göre alırım dedim. Bozuldu. Uzak olunca şehirler çeyiz alışverişi de yapamadık dedi. Sonra bizde geceliği oğlan tarafı kıza alır diyince bende ben size bunu istemediğimi kendime alacağımı söylemiştim dedim. Sabır diliyorum kendime..İyy aynı benim KV. Bayramda beyaz takım giymistim kefen giymis gibi olmuşsun demişti . Hiç yüz verme muhatap olma. Yorum bile yaptırma hiçbir şeyine.
Aldığım her şeye ya yorumsuz kalır ama burun kıvırarak ya da kötü yorum yapar herhangi bir güzel söz, beğeni duymadım.Valla canım ufaktan bir kötü niyet sezdim kayınvalidende. Çeyizini senden habersiz açması çok ayıp olmuş tatlı dille uyar. Diğer şeyler için de gerektiğinde karşılık ver ve sen de uzak ol bence.
Batı marmara çanakkale oluyor değil miHayır batı marmara
Herhaşde kayınvalideniz yepenini oğluna almak istiyordu olmadı acısını sizden çıkarıyor sizde arayıp fikrini sormayın fikrini söylediğinde önemsemeyinKayınvalide adayım soğuk ve mesafeli birisi bence tabi burada bir sorun yok. Ama bana her telefonda konuştuğumuzda ki farklı şehirlerdeyiz sürekli nişanlımla aynı yaştaki yeğenini övüyor. O kızda evlenecek yok şu markadan şunu almış yok şu marka kullanıyor memur ya sürekli marka kıyafet alıyor yakışıyor vb. cümleler kullanıyor. Yeğeni tabi sever anlıyorum ama sürekli onu övmesi ve yaptığım hiçbir şeyi beğenmeyip hep kırıcı yorum yapması normal mi? Mesela aile tanışması oldu doğuluyuz çok güzel yemekler yapar annem herkes yemekleri beğenip teşekkür ederken o burun kıvırdı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ve kayınvalidemden farklı bir şehirde yaşayacağım. Ben çeyiz içim tencere tabak vb. şeyler alıp nişanlımın evine kargoladım nişanlımın evine gittiğinde kutularımı benden habersiz açıp beni arayıp tencere takımınında kulpları çelik elini yakar gibi bir cümle kullandı. Robot süpürgeye ise buna da insanları izliyor diyorlar dedi telefonda. Aldığım hiçbir şeye bu güzelmiş demez. Nişanda beyaz bir elbise giydim herkes melek gibi olmuşsun derken kaynanam yine burun kıvırdı ve çok sevgili yeğeni de ayy saçların çok kötü olmuş gibi cümleler söyledi. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama kendimi kötü hissediyorum.
Konu başlığınızı okudum çok üzüldüm. Çekirdek aile olmak bu kadar mı zor ki, neden böyle yapıyorlar.Daha evlenmediyseniz lütfen çok dikkat edin benim de evlenmeden önce ilişkim mükemmel gibiydi anneci değildi eşim ama evlilik günü tamamen değişti. Bu erkekler evlenince bir anda aaa benim ailem zaten vardı diyip kök ailelerine yanaşıyorlar, dışarıda kalıp kafayı yeme olasılığınız var. 1 hafta önce artık kafayı yedim buradan yardım istedim. Siz de böyle şeyler yaşamayın lütfen. İnsan hallederim zannediyor ama öyle olmuyor ;(
Bu sebeple söylüyorum çok dikkat edin lütfen, eşiniz sizi bu laflara karşı savunmuyorsa emin olun evlenince de savunmayacak. Size laf söylenmesine eşinizin izin vermemesi gerekiyor herhangi bir konuda. Ailesi şuandan böyleyse evlenince daha da beter olabilir. Bu konuları açık açık kaçmadan konuşmanızı tavsiye ederimKonu başlığınızı okudum çok üzüldüm. Çekirdek aile olmak bu kadar mı zor ki, neden böyle yapıyorlar.

Valla canım kötü niyetli insanın çıkardığı problem, olumsuz şey bitmez. Sen kocişkonla keyfine bak, ne kadar ciddiye alırsan o kadar sorun çıkartır.Aldığım her şeye ya yorumsuz kalır ama burun kıvırarak ya da kötü yorum yapar herhangi bir güzel söz, beğeni duymadım.
Yuhhh o nasil densizlik ay Allah korusun ne demek kefen giymek sen giy inşallah deseydin vallahi bakİyy aynı benim KV. Bayramda beyaz takım giymistim kefen giymis gibi olmuşsun demişti . Hiç yüz verme muhatap olma. Yorum bile yaptırma hiçbir şeyine.
Anneme söylemedim tabiki zaten uzaktayım daha da üzülür böyle şeylere. Cevabını vermedim o kadar bile muhatap olmuyorum kendisiyle.Yuhhh o nasil densizlik ay Allah korusun ne demek kefen giymek sen giy inşallah deseydin vallahi bak
Kalpte ne varsa dile o gelir yaziklar olsun nasil aklına gelmiş nasil diline getirmiş annenize söylediniz mi Allahim nolur hiç kimsenin evladı böyle şeyler yaşamasın benim evlatlarım da yaşamasın kizlarim boyle şeyler yaşarsa benden saklamasinlar vereyim cevabını bi
Ay sabah sabah çok sinirim bozuldu nolur siz esiniz veya anneniz verdik cevabını deyin