Yok soyleme derken ironi yaptim .Oyle munis munis yaptigim bir konusma degildi.Delilendi ben sakin konustukca.Egosuna ego katabilir bunda sorun yok.Arizali bakis acisi ona zarar verir bana degil.Ve hala anne lutfen ogluna soyleme bunlari deyip kadinda ego patlamasina sebep olmussunuz.
Birakin soylesin, aklini kullanamayan oglu da aksesuar niyetine o beyni tasimaya devam etsin. Neden caninizi sikiyorsunuz ki? Siz kurtarmak istiyorsunuz da esinizin pek niyeti yok.
1 yildir diyalogta degildim.Bu sohbetin muhattabi sen degilsin ama asil muhattabi ortada yok ne kadar uzucu senle konusuyor olmamiz degil mi diye de ekledim.Polemik gibi olmadi aslinda.Aynaladim bana dedigi seyleri.dınleyerek ve muhattap olarak yanlıs yapmıssınız kısıler sız telefonu ve kapıyı acarsanız varlar acmazsanız yoklar
kısılerı sız nereye koyarsanız orda olurlar
o telefonu acmamanız gerekırdı actıysanız da oyle bır konusma seklıne ben sızınle polemıge gırmek ıstemıyorum ıyı gunler deyıp kapatmanız gerekırdı hem durduk yere sızı zehırlemesıne sız ızın vermıssınız hemde polemıge gırmıssınız gereksız olmus
Yok soyleme derken ironi yaptim .Oyle munis munis yaptigim bir konusma degildi.Delilendi ben sakin konustukca.Egosuna ego katabilir bunda sorun yok.Arizali bakis acisi ona zarar verir bana degil.
1 yildir kayinvalide ile iletisimim olmadi.Ogluyla da iletisim icinde degilim.Kendini yuva yikan kadin olarak goruyormus.Sen yuva yikan kadin degilsin, sen rahat ol dedim :)Bu kv ile o evliliği yürütmek zor görünüyor. Hayırlısı olsun hakkınızda. Ve de bence mümkün mertebe iletişime geçmeyin ne kendisiyle ne de oğlu ile.
Iste bunun farkindaligini artik allah gosterir elbet birgun.Artik kizgin veya ofkeli degilim tam tersine cok iyi geldi bu konusma.Kendinin farkina varamayacak kadar gozleri kor olmus bir kadin.Sizce zarari dusunen insan oglunun yuvasinin yikilmasina vesile olur mu? Kadin zaten full zarar.
sızın usturuplu konusmus olmanız bırsey degıstırmıyor o sevıye duzeyınde degıl karsınızdakı kısı1 yildir diyalogta degildim.Bu sohbetin muhattabi sen degilsin ama asil muhattabi ortada yok ne kadar uzucu senle konusuyor olmamiz degil mi diye de ekledim.Polemik gibi olmadi aslinda.Aynaladim bana dedigi seyleri.
haklisiniz.anlatmaya calistigimiz seyler karsimizdakinin anladigi kadardir.tam tersi bizim icin de gecerli.Malzeme verebilir ogluna konusmayla ilgili sorun yok.Ama asil malzemeyi bana verdi bugun :) Ben artik aciyor seklinde bakiyorum bu diyaloglara.Hirs yapmiyorum.sızın usturuplu konusmus olmanız bırsey degıstırmıyor o sevıye duzeyınde degıl karsınızdakı kısı
onun derdı zehırlemek kin kusmak etegındekı tasları dokmek suclamak ve etrafındakı ınsanlara ben ınsanlık yaptım aradım bak hala benımle dık dık konusuyor dıyecek yer aramak ıcın yaptı bunu
vermeyın malzeme. sıze ulasamasa kini zehırı kendı ıcıne patlayacaktı halbukı . adam yerıne koymamanız en buyuk cevap olurdu halbukı
E niye dedin.1 yildir kayinvalide ile iletisimim olmadi.Ogluyla da iletisim icinde degilim.Kendini yuva yikan kadin olarak goruyormus.Sen yuva yikan kadin degilsin, sen rahat ol dedim :)
Ben oyle dedim diye o rahatlamis olmadi tabii.Daha fazla konusacak birsey yok siz herseyin farkindasiniz ama siz nasil diyosaniz oyle olsun anlaminda dedim.Herkes vicdaniyla hesaplassin.Vicdani yoksa da benim yapabilecegim birsey yok zaten.Ben agzimla kartal yakalasam o sabit fikrinden sapmayacak ki :) Afallatmak lazim.E niye dedin.
Kizlarina ve ogluna bile sinirlar konusunda saygi gostermeyen bir hanimefendiden kendime birsey beklemekle hatayi ben yaptim evet.Sensin demedim yanlis anlamayin.Esim sensin diyor orada haklisiniz.Baska yolu yok cunku kadin kendini ancak boyle kabul ettiriyor.Karsimdaki kadin gercekten normal degil.Kusura bakmayın da saygı görmemeniz çok normal. Ben bile şu konuşmada verdiğiniz cevaplardan sonra sıvı sabun kıvamında girdiği kabın şeklini alan bir insan olduğunuzu hissettim.
Kayınvalideniz hem sizi hem eşinizi elinde oynatmış hala kadına sensin modundasnız
Tam tersi düşünüyorum. O konuşup rahatladı. Söylemese daha da kuduracaktı.Ben oyle dedim diye o rahatlamis olmadi tabii.Daha fazla konusacak birsey yok siz herseyin farkindasiniz ama siz nasil diyosaniz oyle olsun anlaminda dedim.Herkes vicdaniyla hesaplassin.Vicdani yoksa da benim yapabilecegim birsey yok zaten.Ben agzimla kartal yakalasam o sabit fikrinden sapmayacak ki :) Afallatmak lazim.
Inanin cok degisik biri.Bır ayağı cukurda 70e gelmıs kadın
Nıye genc ınsanların yuvasını bozar
Gelmısın gıdıyorsun
Rahat bırakın gençlerı
Ikı ınsan anlaşamasa amenna
Aıle yüzünden ayrılınca çok üzülüyorum
E niye dedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?