• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kayınvalide ile aynı evde yaşanırmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kayınvalide ile aynı evde yaşanırmı?

• Yaşanır

OY: 6 5,8%
  • Yaşanmaz

OY: 98 94,2%

• Ankete Katılan
    104
Yaşanmaz. Ne kadar anlassam bile yaşamam çünkü herkesin bir ev düzeni var kimsenin düzeni bozulmasın.

Yasanmaz..kotu niyetten degil bi soyledigim ama olmaz en az onlarda benim kadar rahat olamayacagim gibi rahat olamaz.insan kendi annesi bile yasanmaz cunku rahatlik farkli bisey ki beni nisanlim bile boyle biseye karsi ayni evi birakin altli ustlu kat bile istemez ama sunuda unutmayalim ALLAH analarimizi bize muhtac etmesin kesinlikle onlarin bize baktigi gibi biz onlara bakamayiz yarabbim hepsinin omurunü uzun etsin.

Ben 2,5 sene aynı evde yasadım.şuanda 1,5 senedir yan dairesindeyim bence bu kayınvalideyle ilğili benimki sağolsın cok cok iyidir.arada kavgamız olur ama hemen unuturuz kimseye yansitmayız

Yaşanmaz tabi ki istedigi kadar iyi olsun muhakkak bişeyler batar söz olsun bakış olsun olmaz yani yaşanmaz

Allah göstermesin aman aman yaşanmaz ben yaşayamam. Yanlız başına buldugun huzuru sessizliği onunla mümkün deil bulamazsın kaynana ne kadar iyi olursa olsun. Allah korusun

Yaşanmaz bırak aynı evi aynı binada bile yasanmazzz

Not: test edilmiş onaylanmistir

Ne kadar iyi olsa da anlaşılmaz bence ve yasanilmaz...
Altlı ustluyum öyle bile çok zor anlasiyoruz allah kolaylık versin tuuum gelinler e..

Ayni ev degil ayni sehirde bile yasanmaz :KK70:
Aramizda bir sokak var ama her seyden çıkıyor her seyden haberi var.
Nereye gittik ne zmn geldik. Bize kim geldi niye geldi. Gece gece aklima geldi bunaldim yine...

Back
X