• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide Görümce Elti

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.696
4.441
103
31
Herkes anlaşamadığı durumda kayınvalide görümce Elti nasıl anlaştığını yaazabilir mi ? Küsen de yazsın.

3 yıla yakındır evliyim kv , görümce ile iyiyim çok şükür bir problem yok . Haftada bir görüşürüz , aynı semtteyiz ama mesafeliyimdir bilirler yapımı. Eltim kıskanç fesatın teki 2,3 ayda bir konuşursak belki . Genel olarak çok yüz göz değiliz.:işsiz:

3 yıla yakındır evliyim kv , görümce ile iyiyim çok şükür bir problem yok . Haftada bir görüşürüz , aynı semtteyiz ama mesafeliyimdir bilirler yapımı. Eltim kıskanç fesatın teki 2,3 ayda bir konuşursak belki . Genel olarak çok yüz göz değiliz.:işsiz:
Anladım bende 21 yaşında görümce var eltiye daha çok kaynım 15 yaşında

Iyilikle dovuyorum çok yiprandigim oldu ama sakin kaliyorum Allaha havale ediyorum. Enayilik degil bu ama nezaket ve saygimi hiç bozmadim. Yillar icinde ister istemez bazi seyler anlasiliyor. Bazi huylar baki kalsa da siz ona gore sekil almayı ogreniyorsunuz.

Benim görümcem var annesiyle tıpa tıp aynı. Fesat kıskançlık laf sokma iğneleme hak getire. Görümcemi sevmem ama saygım vardır görüşürüz ama özel durumlar yoktur. Kaynanamla iyiydim en son beni kızdırdı o yüzden mesafeliyim.

Benim görümcem var annesiyle tıpa tıp aynı. Fesat kıskançlık laf sokma iğneleme hak getire. Görümcemi sevmem ama saygım vardır görüşürüz ama özel durumlar yoktur. Kaynanamla iyiydim en son beni kızdırdı o yüzden mesafeliyim.
Benim nişanlılık sürecim sıkıntılı geçiyor

çünkü sürekli beni kötüleme peşindeler sürekli bi kaos oluyo. ben kötüysem uzak durun dedim eşim kendisi görüşüyo ailesiyle ben muhattap olmuyorum evimede gelmiyorlar
Banada bunlar yapılıyor 2 dakikada üçkez telefonum çalındı 3 ncı de oglandan aradım diye Laf işittim ima yiyorum erkek tarafının isteği bitmiyor naz kapris birde bana çok soguklar

Back