Kayınvaldemle zırhlarımızı kuşandık resmen.

melike , tum konularina soyle bir baktim da yazıyorum;
tam bir hayatsizsin.
bombos yasiyorsun..hayatin anneden, kocandan hatta kaynanandan ilgi dilenmekle geciyor. gereksiz tavirlarin, kiskancliklarin, mantiksiz mantiksiz hallerin kocani bile senden coktan kacirmis.
"annesj yogun bakimda yaninda durmadi" diyorsun ama esin saglik sorunu varken ameliyat olmak üzereyken bile seni sürece dahil etmek istemeyen, hastaneye giderken sana "ekmek almaya çıkıyorum" diyen, telefonlarini acmayan, hayatindaki hic bir bilgiyi paylasmayan, karisindan asla akil danismayan insan. cunku karisinda akil yok.
adam hastanede ölümden dönmüş. hala daha "kaynanam et dagitmaya gitti, annen basinda durmadi, hen hamile halimle..." diye adamin beynini yemissin.
isin yok gucun yok (söylediğine gore senin calismana yasak koyan, üniversitede hoca bir esin var) durup durup adamin isi geregi yapmasi gereken seylere takiliyorsun. öğrenciler icin duzenlenen - baslarinda duracağı geziye "esiniz de gelebilir" denince "esimle daha once gittik. hic gormeyen öğrenci gelsin" dedi diye bile trip atiyorsunuz.
devamli "senin akraban soyle yapti sen de yap, onlar benim kinamda senle durmadi sen de durma, annen sen hastayken basinda durmadi sen de ona gore davran" vs vs
negatif negatif negatif...
cidden ömür törpüsüsünüz.
insallah cocuk dogunca o size bir meşale olur da böyle issiz issiz her seye takip hayati herkesin burnundan getirmeye bir son verjrsiniz

melike , tum konularina soyle bir baktim da yazıyorum;
tam bir hayatsizsin.
bombos yasiyorsun..hayatin anneden, kocandan hatta kaynanandan ilgi dilenmekle geciyor. gereksiz tavirlarin, kiskancliklarin, mantiksiz mantiksiz hallerin kocani bile senden coktan kacirmis.
"annesj yogun bakimda yaninda durmadi" diyorsun ama esin saglik sorunu varken ameliyat olmak üzereyken bile seni sürece dahil etmek istemeyen, hastaneye giderken sana "ekmek almaya çıkıyorum" diyen, telefonlarini acmayan, hayatindaki hic bir bilgiyi paylasmayan, karisindan asla akil danismayan insan. cunku karisinda akil yok.
adam hastanede ölümden dönmüş. hala daha "kaynanam et dagitmaya gitti, annen basinda durmadi, hen hamile halimle..." diye adamin beynini yemissin.
isin yok gucun yok (söylediğine gore senin calismana yasak koyan, üniversitede hoca bir esin var) durup durup adamin isi geregi yapmasi gereken seylere takiliyorsun. öğrenciler icin duzenlenen - baslarinda duracağı geziye "esiniz de gelebilir" denince "esimle daha once gittik. hic gormeyen öğrenci gelsin" dedi diye bile trip atiyorsunuz.
devamli "senin akraban soyle yapti sen de yap, onlar benim kinamda senle durmadi sen de durma, annen sen hastayken basinda durmadi sen de ona gore davran" vs vs
negatif negatif negatif...
cidden ömür törpüsüsünüz.
insallah cocuk dogunca o size bir meşale olur da böyle issiz issiz her seye takip hayati herkesin burnundan getirmeye bir son verjrsiniz
Ay tam olarak özet. Bize bile baygınlık geliyor kesin o insanlara göz falan da deviriyor ve her şeyi fark ediyorlar tabii ki.Doğum sonrasını inanılmaz merak ediyorum 😁 kendini şutlatacak böyle devam ederse. Bomboş işler

Bazen insan kendi kendine hayatı zorlaştırıyor. Oğluna gelmediyse oğlu koysun tavrını. Hayat bu hep istediğimiz şeyler olmuyor. Şurda yüzlerce kişi kayınvalidesiyle veya eşi tarafıyla sorunlar yaşamıştır. Şiddet, kufur gibi ciddi sorun yoksa bazı şeyler görmezden gelinebilir. Siz baya kurulu gitmişsiniz.

Kafanızı çok fazla meşgul ediyorsunuz kv ile ve her hareketin, cümlenin altından anlam çıkarmaya çalışıyormuşsunuz gibi hissetmeye başladım artık. Diğer konularınızı görmüştüm, haklı olduğunuz kısımlar fazlasıyla var zaten ama sanki ne zaman yan yana gelseniz bir şekilde bir şeyine takılmaya ya da laf göndermeye fırsat kolluyormuşsunuz gibi. Bu kadar gündemin haline getirme kadını. En ufak şey olunca bak buraya yazıyorsun, ne kadar takmıyorum desen bile baya baya takıyorsun sen kafaya. Kendine yazık.

Bugün eşimin dayısının eşi davet etmişti herkesi bizi de seslendi gittik. Neyse eltim görümcem kaynanam eşimin teyzesi anneannesi vs. Herkesle gayet güzel konuştum güldük söyledik. Kaynanama da soru sordukça ya da bana birşey dedikçe cevap verdim çok muqgtap olmadım. Neyse eltimgil bizden önce kalktı onu gitti yola vurdu uğurladı 10 dk kapı önünde felan konuştu. Ben kendimi iyi hissetmediğim için eltimi gidipte kapıda uğurlamadım 10 dk beklemedim. Neyse sonra da biz kalkacaktık eşimin dayısının eşi sağolsun yiyecek vermek istedi bende zahmet etme dedim. Kaynanam da çekinme ayşeden al dedi bende hiç çekinmiyorum ben Ayşe ablanın kalbini biliyorum o yüzden asla çekinmem dedim aldım. Sonra da Ayşe abla teşekkür ederim kırmayıp geldiğiniz için dedi bende asıl biz teşekkür ederiz Ayşe abla ayırt etmeyip bizi de davet ettiğin için dedim. kaynanamda bulaşıklara uğraşıyordu anne görüşürüz hayırlı akşamlar dedim cevap dahi vermedi bulaşıklar uğraşmaya devam etti hiç görüşmedi ve uğurlamadı bile. Ayyyy şimdi nasıl da dert edindim kendime anlayamam😂 yaaa çok iyi yaaa kadın resmen aşikar belli ediyor artık umrumda bile. Güldüm valla. Haa ayrıca eşime de ayrı bir yakınlığı oldu neden acaba 😂😂
Ülke elden gitmiş dertlere bak. İki oğlum var büyük konuşmayayım şimdi.

Bugün eşimin dayısının eşi davet etmişti herkesi bizi de seslendi gittik. Neyse eltim görümcem kaynanam eşimin teyzesi anneannesi vs. Herkesle gayet güzel konuştum güldük söyledik. Kaynanama da soru sordukça ya da bana birşey dedikçe cevap verdim çok muqgtap olmadım. Neyse eltimgil bizden önce kalktı onu gitti yola vurdu uğurladı 10 dk kapı önünde felan konuştu. Ben kendimi iyi hissetmediğim için eltimi gidipte kapıda uğurlamadım 10 dk beklemedim. Neyse sonra da biz kalkacaktık eşimin dayısının eşi sağolsun yiyecek vermek istedi bende zahmet etme dedim. Kaynanam da çekinme ayşeden al dedi bende hiç çekinmiyorum ben Ayşe ablanın kalbini biliyorum o yüzden asla çekinmem dedim aldım. Sonra da Ayşe abla teşekkür ederim kırmayıp geldiğiniz için dedi bende asıl biz teşekkür ederiz Ayşe abla ayırt etmeyip bizi de davet ettiğin için dedim. kaynanamda bulaşıklara uğraşıyordu anne görüşürüz hayırlı akşamlar dedim cevap dahi vermedi bulaşıklar uğraşmaya devam etti hiç görüşmedi ve uğurlamadı bile. Ayyyy şimdi nasıl da dert edindim kendime anlayamam😂 yaaa çok iyi yaaa kadın resmen aşikar belli ediyor artık umrumda bile. Güldüm valla. Haa ayrıca eşime de ayrı bir yakınlığı oldu neden acaba 😂😂
Peki hiç dert etmeyip "bir derdim var"a konu açmak?:rapci:

Arkadaşım kaşinmissın kadın seni kaşımış. şimdi öylemi oldu ,böylemi oldu diye düşün dur. Ya bir hareketi yapma yada yapıyorsan arkasında dur bir duruşun olsun. Kadına bariz laf sokmuşsun milletin yanında o da tavrını almış. Valla sen insan eskitirsin ben ailemde senin gibi birini istemezdim uğraşamam yazık eşine. Bak sana abla tavsiyesi yakında eşinde çekmeyecek seni.

Tam anlayamadım ama elti sorunu değil mi bu durum aslında

bende hiç çekinmiyorum ben Ayşe ablanın kalbini biliyorum o yüzden asla çekinmem dedim aldım. Sonra da Ayşe abla teşekkür ederim kırmayıp geldiğiniz için dedi bende asıl biz teşekkür ederiz Ayşe abla ayırt etmeyip bizi de davet ettiğin için dedim
şuna ne gerek var
bence de sonunuz çok yakın hadi bakalım

Bu hayatta eşinizle beraber mutlu olmak gibi bir derdiniz varsa şu an varolduğunuz kişilikten vazgeçmelisiniz. Yan baktı düz giti sağ elini kaldırdı gibi eylemlerden sonuçlar çıkarmaya çalışarak sosyal hayatınızı ve psikolojinizi mahvediyorsunuz

Tam anlayamadım ama elti sorunu değil mi bu durum aslında

Yok elti ılımlı biri galiba kayınvalide yolcu etmiş onu normali bu

Konu sahibi galiba hep didişme halinde (eski konuları bilmem) buraya yazıp haklı olduğunu teyit etmek istiyor galiba

Burada anlatılanlarda öyle büyütülecek bir durum yok

Laf sokmuş kayınvalide değer verip uğurlamamış.

Şimdilik elti suçsuz

Birkaç gün içinde benzer temada 3. konunuz. İkramlık ne alsam ne yapsam demişsiniz, eşimi işledim beni anladı demişsiniz. Şimdi de kılıç, zırh kuşandık demişsiniz de durum daha çok şey gibi: "Tavşan dağa küsmüş.".
Gündeminiz sürekli bu minvalde döndüğü için de gayet takıyor oluyorsunuz. Sorry not sorry.
Valla sırf üslübunuzu ve konuşma tarzınızı çok beğendim için yorum yapıyorum 😂 kültürlü kadın bi başka be 😏 👏🏻

Çok merak ediyorum sizin hiç arkadaşınız yok mu? Herşeyi buraya yazıyorsunuz. Dizi bölümü gibi resmen. Her hafta bir bölüm🤣

Ah bir de yazabilseniz. Söyleyecek çok şeyiniz var ama ben sizin gibilerin hızına yetişemiyorum galiba. Olay ne anlamadım? Akrabalarla oturmaya gittiniz, alttan alttan kvnize laf çakıp durdunuz sonra hoşçakal dediniz ama bir yanıt alamadınız? Bir tavsiye de istememişsiniz. Dert etmediğinizi de söylemişsiniz, teselli de aramıyorsunuz. Ne konunuzu anladım ne amacını ama çok güzel bir kafanız var :KK70:

X