Bugün eşimin dayısının eşi davet etmişti herkesi bizi de seslendi gittik. Neyse eltim görümcem kaynanam eşimin teyzesi anneannesi vs. Herkesle gayet güzel konuştum güldük söyledik. Kaynanama da soru sordukça ya da bana birşey dedikçe cevap verdim çok muqgtap olmadım. Neyse eltimgil bizden önce kalktı onu gitti yola vurdu uğurladı 10 dk kapı önünde felan konuştu. Ben kendimi iyi hissetmediğim için eltimi gidipte kapıda uğurlamadım 10 dk beklemedim. Neyse sonra da biz kalkacaktık eşimin dayısının eşi sağolsun yiyecek vermek istedi bende zahmet etme dedim. Kaynanam da çekinme ayşeden al dedi bende hiç çekinmiyorum ben Ayşe ablanın kalbini biliyorum o yüzden asla çekinmem dedim aldım. Sonra da Ayşe abla teşekkür ederim kırmayıp geldiğiniz için dedi bende asıl biz teşekkür ederiz Ayşe abla ayırt etmeyip bizi de davet ettiğin için dedim. kaynanamda bulaşıklara uğraşıyordu anne görüşürüz hayırlı akşamlar dedim cevap dahi vermedi bulaşıklar uğraşmaya devam etti hiç görüşmedi ve uğurlamadı bile. Ayyyy şimdi nasıl da dert edindim kendime anlayamam
yaaa çok iyi yaaa kadın resmen aşikar belli ediyor artık umrumda bile. Güldüm valla. Haa ayrıca eşime de ayrı bir yakınlığı oldu neden acaba